Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Περιζήτητος ο αμυντικός του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Γιαννούλης: Περιζήτητος ο αμυντικός του ΠΑΟΚ
Δημήτρης Γιαννούλης: Ο αριστερός οπισθοφύλακας του "Δικέφαλου του Βορρά" έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με κάποιους εξ αυτών να τον παρακολουθούν στενά.

Δημήτρης Γιαννούλης: Η σταθερά ανοδική πορεία του 24χρονου αμυντικού δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει μέσα σε ούτε μισή σεζόν να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εδραιώνοντας την παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα εμπιστεύεται τυφλά τον 24χρονο πράγμα που φανερώνει και η αλλαγή στη θέση του Βιειρίνια.

Η επιστροφή του Πορτογάλου δεν προβλημάτισε τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Έλληνας μπακ παρέμεινε στα αριστερά με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να πηγαίνει μπροστά του. Η εκτόξευση του Γιαννούλη όπως είναι λογικό δεν περνά απαρατήρητη, με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να “φλερτάρουν” με την περίπτωση του. Η θέση του αριστερού οπισθοφύλακα διαχρονικά δυσκολεύει τις ομάδες, με τον 24χρονο να ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ αρκετοί από τους μνηστήρες ετοιμάζονται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη παρακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη του νεαρού άσσου. Στον ΠΑΟΚ παραμένουν ψύχραιμοι με την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού, ωστόσο στη διοίκηση κατανοούν πως δεν θα αργήσει να έρθει η πρώτη επίσημη κρούση. Ο Δημήτρης Γιαννούλης εκτός από βασικό και αναντικατάστατο μέλος του φετινού ΠΑΟΚ αποτελεί και βασική επιλογή της εθνικής ομάδας, με τον Φαν’τ Σιπ να χρησιμοποιεί τον παίκτη στα τελευταία παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments