Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [7/11/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [7/11/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (7/11/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (7/11/19).

Κριός

Μοιραστείτε το συναίσθημα και τις συμβουλές σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη και ο Ερμής σχηματίζουν ένα επουλωτικό τρίγωνο, που θα σας ωθήσει να εκφραστείτε χωρίς να θίξετε κανέναν. Θα δείτε να έλκετε κοντά σας περισσότερους απ’ όσους θα περιμένατε, κυρίως για να δώσετε κατευθύνσεις. Να το κάνετε, ενόσω αυτό δεν έχει αντίκτυπο στον δικό σας χρόνο και την ενέργειά σας. Και να θυμάστε ότι οι γνήσιοι φίλοι λένε μεταξύ τους αυτά που πρέπει, όχι μόνο αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος.

Ταύρος

Προσέξτε λίγο περισσότερο τα λόγια σας, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη από τον 11ο Οίκο σας των συμπράξεων, συναντά τον κοινωνικό Ερμή. Αυτό που σίγουρα θα κατανοήσετε είναι ότι κάθε είδους κήρυγμα ή επιβολής, καταλήγει μόνο σε αντίσταση από την άλλη πλευρά. Αν θέλετε να εισακουστείτε στο κοινό σας, προωθήστε τις θέσεις σας με ευχάριστη διάθεση και πρωτοτυπία. Όταν φτάσει η στιγμή για να ενταχθούν κι άλλοι στα εγχειρήματά σας, θα συρρέουν για να μπουν στην ομάδα σας.

Δίδυμοι

Ανάψτε τις μηχανές σας στο φουλ, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη από τον φιλόδοξο 10ο Οίκο σας, συμπράττει με τον ομιλητικό Ερμή. Αυτή η περίοδος μπορεί να αποδεχθεί εξαιρετικά παραγωγική, αν φροντίσετε να δικτυωθείτε απεριόριστα. Είναι η ιδανική στιγμή για να προωθήσετε ένα εγχείρημά σας ή να αρχίσετε να «διαρρέετε» το επόμενο που επεξεργάζεστε. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από τα ερωτήματα που θα σας τεθούν, έχετε τα φόντα να τα απαντήσετε άρτια. Αν θα σας ήταν χρήσιμη λίγη επιπλέον βοήθεια, αξιοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Θα λάβετε πολλές καινοτόμες ιδέες και απόψεις – ενώ θα συλλέξετε και καινούργιους συμμάχους.

Καρκίνος

Η εξερεύνηση είναι ο ορισμός της ημέρας, αγαπητοί Καρκίνοι! Εκεί σας στρέφει μια όψη τριγώνου, ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή. Τολμήστε να διαλέξετε μια άγνωστη διαδρομή, να κινηθείτε σε άλλες περιοχές με άλλους ανθρώπους. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε χωρίς λόγο σε ταξιδιωτικές σελίδες στο διαδίκτυο, είναι πιθανό να σας οδηγήσει να οργανώσετε την επόμενη απόδρασή σας. Αν το επάγγελμά σας επιτρέπει να εργάζεστε από οπουδήποτε, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε την πιθανότητα να αλλάξετε ακόμα και τόπο διαμονής.

Λέων

Πάντα δυσκολεύεστε να θίγετε ευαίσθητα θέματα, αγαπητοί Λέοντες! Αλλά όσο κι αν αποτελεί πρόκληση, έχετε ανάγκη από συμφιλιώσεις: Σε αυτό θα βοηθήσει ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, που κεντρίζει τους τομείς σας της οικειότητας. Αν είστε σε αντιπαράθεση με έναν από τους αγαπημένους σας ανθρώπους, είναι πιο δύσκολο να κρατήσετε κακία από το να την ξεπεράσετε. Το νόημα της αγάπης είναι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε. Έτσι καμία από τις δύο πλευρές δεν θα συνεχίσει να επιβάλει τις απόψεις της.

Παρθένος

Μιλήστε και κερδίστε, αγαπητοί Παρθένοι! Μια συνάντηση ανάμεσα στη Σελήνη από τον τομέα σας των σχέσεων και τον κοινωνικό Ερμή, θα σας προσδώσει αρκετή διακριτικότητα. Η υγιής ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, θα σας κάνει πιο συμπονετικούς αλλά και δεκτικούς. Απλώστε μια χείρα βοήθειας σε όποιον δικό σας άνθρωπο τη χρειάζεται. Παράλληλα, ακούστε προσεκτικά την άλλη πλευρά σε μια επαγγελματική διαπραγμάτευση. Το συνεργατικό πνεύμα θα φτάσει τα οράματά σας σε πολύ πιο υψηλά επίπεδα, χωρίς να χάσουν το προσωπικό σας ύφος. Μόνο φροντίστε να μελετήσετε την κάθε λεπτομέρεια, πριν βάλετε υπογραφές οπουδήποτε.

Ζυγός

Έχετε ανάγκη από μια ανανέωση, αγαπητοί Ζυγοί; Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, εστιάζεται στον τομέα της υγείας και της εμφάνισής σας! Καιρός να καταλήξετε σε όσα έχουν θέση στην καθημερινότητά σας – και όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Παραμερίστε τις ενοχές για όσα παραμελήσατε, περάστε στην πράξη τόνωσης της ευημερίας σας. Φροντίστε τη διατροφή και την εξάσκησή σας, βρείτε χρόνο για να μαγειρεύετε αντί να παραγγέλνετε φαγητό απ’ έξω. Αρχίστε να δίνετε περισσότερη προσοχή σε όσα έχουν σημασία.

Σκορπιός

Η υπερβολική σταθερότητα σας κάνει να νιώθετε παγιδευμένοι, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα παθιασμένο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, ενθαρρύνει κάθε σκέψη έξω από τα τετριμμένα. Ανταλλάξτε απόψεις χωρίς να θέσετε όρια και μετά σταθμίστε τις με τα δεδομένα σας. Έτσι θα μπορέσετε να εντοπίσετε τις χρυσές τομές, για όσα σας κρατούν πίσω ή δεν εξυπηρετούν πλέον τα συμφέροντά σας. Τολμήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει ή στο ταίρι σας. Εντάξτε περισσότερο πάθος σε κάθε κίνησή σας.

Τοξότης

Η λίστα των οικογενειακών σας υποχρεώσεων συνεχώς μεγαλώνει, αγαπητοί Τοξότες! Τώρα μπορείτε να τις χειριστείτε, χωρίς άγχος και πίεση. Σε αυτό θα βοηθήσει ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, καθώς θα δείτε κι άλλες εκδοχές στη διεκπεραίωσή τους. Θα τις δείτε ως δημιουργικές δράσεις, που θα επιφέρουν μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να θέσετε προτεραιότητες και ξεκινήστε. Και να είστε βέβαιοι ότι αν χρειαστείτε επιπλέον βοήθεια, την έχετε δίπλα σας.

Αιγόκερως

Έχετε ανάγκη από περισσότερη ποικιλία στην καθημερινότητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ένα τρίγωνο καινοτομίας ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, μπορεί να μετατρέψει τη ζωή σας σε ένα εργαστήρι αυτοσχεδιασμού! Εντάξτε τη δημιουργικότητα σε κάθε εγχείρημά σας, ακούστε τις ιδέες που έχουν να σας προτείνουν οι άλλοι ακόμα και στη διάρκεια ενός χαλαρού γεύματος. Κάθε καλοπροαίρετος και χαρωπός διάλογος θα σας χαρίσει καινούργιους φίλους – και ίσως όχι μόνο.

Υδροχόος

Όσο ρεαλιστές κι αν είστε, δεν υπάρχει λόγος να είναι πεζή η κάθε μέρα σας! Αγαπητοί Υδροχόοι, μείνετε ανοικτοί στην έμπνευση που θα σας προσφέρει ένα τρίγωνο αισιοδοξίας ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή. Ο ενθουσιασμός σας θα διευκολύνει να δείτε τα καινούργια μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά σας: Συζητήστε με τον προϊστάμενο την περίπτωση να εργάζεστε από το σπίτι. Εντάξτε στη ρουτίνα σας λεπτομέρειες που θα προσβλέπετε να απολαύσετε καθημερινά. Έτσι δεν πρόκειται να εξουθενώνεστε για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Ιχθύες

Μπορείτε να είστε ένας φωτεινός φάρος όπου κι αν βρεθείτε, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη από το ζώδιό σας, σχηματίσει μια αίσια όψη με τον πληθωρικό Ερμή. Θα νιώθετε πιο κοινωνικοί και δραστήριοι, χωρίς να αποκλείονται οι δελεαστικές γνωριμίες ακόμα και στα πιο απρόβλεπτα μέρη. Αν νιώσετε μπλοκαρισμένοι για κάτι, συναντήστε τους έμπιστούς σας και ανταλλάξτε απόψεις. Κάποιο μεγαλεπήβολο όραμά σας μπορεί να αρχίσει να απογειώνετε, μέσα από το συνεργατικό πνεύμα και τις καινοτόμες ιδέες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments