Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [8/11/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [8/11/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Παρασκευή (8/11/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Παρασκευή (8/11/19).

Κριός 

Ποτέ δεν είναι αργά να πορευτείτε προς τους στόχους που θέλατε πάντα, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον μυστικιστή Ποσειδώνα στις διαισθητικές σας πτυχές: Αν δυσκολεύεστε να εστιάσετε, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση. Μιλήστε με τα άτομα που εμπιστεύεστε, για τις μοιραστείτε συμβουλές και… κατανόηση. Αυτές οι εξομολογήσεις θα ενδυναμώσουν τον μεταξύ σας δεσμό. Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε έτοιμοι για να κάνετε ριζικές μεταμορφωτικές κινήσεις!

Ταύρος

Παραμερίστε την γνήσια φιλική προδιάθεσή σας, αγαπητοί Ταύροι… Ο λαμπερός Ήλιος από τον Σκορπιό, συναντά τον ευαίσθητο Ποσειδώνα σε ένα διαφωτιστικό τρίγωνο! Αναγνωρίστε τα σημάδια συγχρονισμού σε μια σημαντική σχέση σας. Και μην εκπλαγείτε αν συνειδητοποιήσετε ότι τα συναισθήματα ξεπέρασαν τη φιλική ζώνη. Κανονίστε μια έξοδο με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι. Είναι βέβαιο ότι αυτή η βραδιά θα σας μείνει αξέχαστη. Να ξέρετε ότι έχετε τη στήριξη του σύμπαντος, για να βγάλετε το συναίσθημα στην επιφάνεια και να κάνετε σχέδια για τα επόμενα βήματα!

Δίδυμοι

Δικαιούστε κι εσείς μια ανάπαυλα από όλους και όλα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ήλιος από τη ζώνη της ευημερίας σας, σχηματίζει ένα τρίγωνο ροής με τον διαισθητικό Ποσειδώνα. Είναι καιρός να φροντίσετε ον εαυτό σας, για να βιώσετε γνήσια ξεκούραση και ανανέωση. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία, για να μπείτε στην ψυχή σας και να βρείτε διεξόδους ακόμα και σε βαλτωμένες υποθέσεις σας. Είναι η ιδανική στιγμή να απελευθερωθείτε από όλα τα αχρείαστα βάρη!

Καρκίνος

Είστε βέβαιοι ότι κοιτάτε ρεαλιστικά όλες τις πτυχές της ζωής σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Ο Ήλιος από τον Σκορπιό συναντά τον ονειροπόλο Ποσειδώνα: Ίσως να θολώσει λίγο η όρασή σας, από το ροζ φίλτρο που θα θέσει αυτή η όψη τριγώνου. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, για να μην παραβλέψετε τα προειδοποιητικά σημαιάκια σε καίριες συγκυρίες. Αν κάτι σας εγείρει αμφιβολίες, καλύτερα αποφύγετε να μετάσχετε. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, μην υπογράψετε και μην επενδύσετε σε συμφωνίες, πριν συλλέξετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

Λέων

Η ευτυχία είναι προσωπική επιλογή. Εσείς γιατί δεν την κάνετε, αγαπητοί Λέοντες; Δεν σας είναι πολύ εύκολο να παραμερίζετε τους άλλους και να εστιάζετε στις προσωπικές σας ανάγκες. Τώρα έχετε αυτή την ευκαιρία, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα που αλλάζει ζωές! Τολμήστε να απελευθερωθείτε από τα βάρη που κουβαλάτε για καιρό, για να χειριστείτε τις πικρίες και όσα σας πλήγωσαν. Αυτή η διεργασία θα σας ανακουφίσει από μακροχρόνιους περιορισμούς, ανοίγοντας τον δρόμο για τις καινούργιες σας πορείες!

Παρθένος

Φυσικά απολαμβάνονται να στρέφονται σε εσάς πολλοί για πολλά, αγαπητοί Παρθένοι. Είστε αξιέπαινοι φίλοι και άρτιοι συμβουλάτορες… Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τραβάτε και τη γραμμή των ορίων! Αυτή η στιγμή είναι τώρα, που ο Ήλιος συμπράττει με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεών σας. Πρέπει πλέον να πάψετε να ανταποκρίνεστε σε όσους συνεχώς ζητούν βοήθεια. Να θυμάστε ότι όλοι είναι έτοιμοι να λαμβάνουν, όσο εσείς είστε πρόθυμοι να προσφέρετε. Αντί να περιμένετε να αλλάξει ο κόσμος, θέστε εσείς τα πιο αυστηρά σας όρια!

Ζυγός

Γνωρίζετε την έννοια του «γιούγκεν» στην ιαπωνική φιλοσοφία, αγαπητοί Ζυγοί; Αφορά τη βαθύτερη ενσυναίσθηση του σύμπαντος. Είναι μια εμπειρία που θα βιώσετε έντονα, υπό τη συνάντηση του Ήλιου με τον ψυχοθεραπευτή Ποσειδώνα! Το θέμα τους θα είναι το νόημα της ζωής: Και είναι η ευκαιρία σας να καταλήξετε σε όσα έχουν υπόσταση στη δική σας ζωή και όσα όχι. Κάντε στον εαυτό σας το δώρο της παύσης και της ησυχίας. Είναι η απαραίτητη προϋπόθεση, για να λάβετε την επιφοίτηση που θα σας ανοίξει εντελώς καινούργιες διαδρομές!

Σκορπιός

Ξεσκονίστε το μαγικό σας ραβδάκι, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα απλώνετε νεραϊδόσκονη σε ό,τι αγγίζετε, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιό σας θα συνευρεθεί με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Παραγκωνίστε την ανάγκη σας για μέτρο και αδράξτε τη μέρα. Επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και τα πιο χλιδάτα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας: Η αναβάθμιση της εικόνας σας είναι το ένδυμα της επιτυχίας, σε συνδυασμό με την γοητείας σας. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, όσο πιο ψηλά ανεβάσετε τον πήχη τόσο πιο πολλά θα κερδίσετε!

Τοξότης

Αν θέλετε να επαναστατήσετε, σας δίνεται η ευκαιρία, αγαπητοί Τοξότες! Αν κάποιος έχει θέση στο παρελθόν σας, δεν είναι απαραίτητο να έχει υπόσταση και στη μοίρα σας. Ο Ήλιος σχηματίζει μια όψη επούλωσης με τον τρυφερό Ποσειδώνα. Θα διέπεστε από την αποφασιστικότητα και την θέληση να κάνετε καίριες αλλαγές. Αποχαιρετίστε τις σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Αυτή η κάθαρση αρχίζει από μέσα σας: Εκεί που μπορείτε να κρατήσετε, όσους δεν ανήκουν πια στη ζωή σας!

Αιγόκερως

Αποχαιρετήστε τις στρατηγικές, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον ευαίσθητο Ποσειδώνα, σας βοηθά να απαλλαγείτε από τα παιχνίδια ισχύος. Θα δείτε να ανοίγονται πόρτες εκεί που υπήρχαν τοίχοι, η ευγένεια θα μπει στην καθημερινότητά σας, η διάθεση των άλλων να σας στηρίξουν θα είναι εμφανής σε κάθε δράση σας. Κάθε άνθρωπος που σας προσεγγίζει έχει τη δική του δυναμική, γι’ αυτό ακούστε τις συμβουλές και τις απόψεις του. Οι ανταποδοτικές καλές σας πράξεις, θα βελτιώσουν πολύ και το κάρμα σας!

Υδροχόος

Είστε ικανοποιημένοι με τα δεδομένα της ζωής σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Μπορείτε να στοχεύσετε σε περισσότερα, καθώς ο Ήλιος και ο πλανευτής Ποσειδώνας συναντώνται σε ένα τρίγωνο ευκαιριών! Αυτή η πλανητική σύμπνοια πυροδοτεί τη ζώνη σας των χρημάτων, με θετικό αντίκτυπο στις επαγγελματικές προοπτικές σας. Η στιγμή είναι αίσια για να λάβετε ανταποδώσεις των κόπων που έχετε καταβάλει. Επίσης, να θυμάστε ότι δεν είναι όλοι αυτό που φαίνονται… Να πιστεύετε ότι έχουν τις δυνατότητες, χωρίς να εξαρτάστε από αυτές!

Ιχθύες

Ποιες είναι οι φιλόδοξες ιδέες σας, αγαπητοί Ιχθύες; Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον προνοητικό Ποσειδώνα, θα σας επιτρέψει να τις γνωστοποιήσετε σε ευρύτερη κλίμακα και να κατακτήσετε το κοινό σας. Να είστε έτοιμοι να συγκεντρώσετε όλα τα μάτια πάνω σας, με την αναγνώριση ενός εγχειρήματός σας ή τη δημοσίευση των γραπτών σας. Το μόνο που μπορεί να ανακόψει την ανοδική σας πορεία, είναι να μην πιστέψετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments