Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [8/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [8/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευής (8/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευής (8/11/19).

Κριός

Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα επωφεληθείς από τις κοινωνικές σχέσεις που δημιουργείς τώρα. Τουλάχιστον μία απ’ αυτές, θα σε εμπνεύσει και θα σε ενθαρρύνει να μεταφέρεις σε καινούργιο επίπεδο, την ερωτική σου ζωή. Σε όποια κατάσταση κι αν είσαι, μια συγκεκριμένη συζήτηση μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται, για να ξεκινήσεις ένα νέο προσωπικό κεφάλαιο. Ένα έγκαιρο και μετασχηματιστικό βήμα αναμένει… αν είσαι δεκτική στην προσφορά, ή την πρόταση κάποιου.

Ταύρος

Η πρόοδος στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να βασιστεί στην ικανότητά σου να είσαι ευέλικτη και έτοιμη να δεχτείς γρήγορες ή ξαφνικές αλλαγές. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει και τις διαθέσεις κάποιου. Μη δεχτείς ό, τι αλλοιώνει ή φαίνεται αδέξια μεταβλητό στην καρδιά σου. Καλύτερα εστίασε στα ερωτικά οφέλη που πρέπει να προσαρμοστούν στις αλλαγές….και δες το σαν ένα βήμα προς την εξέλιξη.

Δίδυμοι

Γνωρίζοντας τα όριά σου – ή τουλάχιστον εντοπίζοντας όπου μπορείς να συγκρατηθείς και να μην υπερβάλλεις με μια ερωτική σου υπόθεση – θα είναι ωφέλιμο. Μπορεί να πιστεύεις, ότι πρέπει να προβείς σε υπερβολές για να εντυπωσιάσεις ένα συγκεκριμένο άτομο… από ό, τι είναι απαραίτητο. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις μια ανισορροπία, επειδή ανησυχείς πως πρέπει να βαρύνει εσένα η προσπάθεια για να κάνεις τα πράγματα να συμβούν. Αντίθετα, δοκίμασε να χαλαρώσεις και να δεις τι – ή ποιος – έρχεται σε σένα.

Καρκίνος

Αυτό που λέει κάποιος μ’ αυτό που εννοεί, μπορεί να είναι δυο πολύ διαφορετικά πράγματα. Γι’ αυτό, θα χρειαστεί να σκεφτείς λογικά, για να υπερβείς αυτό που είναι προφανές και να συνδυάσεις τις διαφορές – ή τις ασυνέπειες. Είναι πιθανό ο εραστής σου να σου πει κάτι για ένα θέμα, ώστε να γνωρίζεις τα βασικά, αλλά να κρύβει τις βασικές πληροφορίες…. πιθανόν όμως, με τις καλύτερες προθέσεις. Αν φερθείς με ευγένεια και προσπαθήσεις να το ερευνήσεις μόνη σου περισσότερο, τότε θα μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα, τι σκέφτεται ο εραστής σου.

Λέων

Αν φερθείς έξυπνα και κάνεις υπομονή, τότε θα μπορέσεις να φέρεις τον εραστή σου, πιο κοντά. Η ενίσχυση ή οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη σχέση σου, να ξέρεις πως δε θα γίνουν σε μια νύχτα. Αν αγωνίζεσαι να κάνεις υπομονή, τότε θα διαπιστώσεις πως δεν έχεις άλλη επιλογή, από το να φρενάρεις με κάποιο τρόπο. Να είσαι σίγουρη, πως αυτό θα σε βοηθήσει!

Παρθένος

Θα πιστέψεις αναγκαστικά ό,τι σου πει ο εραστής σου τώρα, χάρη στη δύναμη της πειθούς του. Ωστόσο, η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματικότητα, πίσω από τα λεγόμενά σου. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να ανησυχεί ότι θα μπορούσες εύκολα να παρεξηγήσεις ή να παρερμηνεύσεις, αυτό που θέλει να πει. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις που προέκυψαν ανάμεσά σας, αν υπάρξει ειλικρίνεια και διαφάνεια, μεταξύ σας. Γίνε αυτή, που θα τα ενθαρρύνει και τα δύο.

Ζυγός

Αν έχεις μελετήσει πως η λήψη κάποιων αποφάσεων δεν δείχνουν σημάδια απώλειας, τότε έχεις εξαιρετική ουράνια βοήθεια για να δεις την πραγματικότητα κάποιων συγκεκριμένων ρομαντικών σεναρίων στη σχέση σου. Και φυσικά να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι υπομονετική με το ταίρι σου και να το βοηθήσεις να δει την άποψή σου. Εντούτοις, αυτό που μπορεί να φαίνεται πως έχει παγώσει, μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη εξέλιξη. Γι’ αυτό…ας είσαι έτοιμη!

Σκορπιός

Είσαι ελεύθερη να προχωρήσεις πρόθυμα σε μια αρνητική ή τεταμένη ερωτική κατάσταση στη σχέση σου. Ωστόσο, υπάρχουν αναμφισβήτητα οφέλη αν αποστασιοποιηθείς και εστιάσεις στα θετικά της σημεία. Μπορεί κάτι – ή κάποιος – από το παρελθόν, να απαιτεί αρκετή σκέψη ή μπορεί μια σειρά συζητήσεων, να έχουν διανύσει την πορεία τους. Επομένως δεν αισθάνεσαι υποχρεωμένη να εστιάζεις προσεκτικά σε οτιδήποτε κινδυνεύει να επιβραδύνει….. αυτό που είναι θετικό και ενθαρρυντικό.

Τοξότης

Η αυξανόμενη πίεση, μπορεί να σου δημιουργήσει μια εσφαλμένη αίσθηση επείγουσας ανάγκης, όταν πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα ή μια απόφαση που πρέπει να πάρεις, αυτή τη στιγμή. Όποιος έχει πραγματικά τα συμφέροντά σου στην καρδιά του, δεν θα αισθανθεί την ανάγκη να σε πιέσει περισσότερο…. και σίγουρα δεν είσαι υποχρεωμένη να υποκύψεις σ’ αυτήν. Αν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο, τότε ζήτησέ τον. Οτιδήποτε επισπεύσεις τώρα, όχι μόνο θα ταιριάζει περισσότερο στον εραστή σου, απ’ ότι σε σένα, αλλά θα έχει και συνέπειες, για τις οποίες θα λυπηθείς.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι χρήσιμο και έγκαιρο να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσεις προσεκτικά την προσπάθεια που επενδύεις για να ανταποκριθείς στις προσδοκίες του αγαπημένου σου. Η επιθυμία σου να εντυπωσιάσεις ή να καταστήσεις σαφές πόσα σημαίνει για σένα αυτό το άτομο, μπορεί να σε κάνει να χάσεις τις ανάγκες και την ατομικότητά σου. Μην προτρέχεις. Άφησε να λάμψει η αποφασιστικότητά σου και λειτούργησε με φυσικότητα. Η αυθεντικότητά σου είναι το κλειδί, που θα σας φέρει πιο κοντά.

Υδροχόος

Ακόμη και αν η ένταση αυξάνεται στην ερωτική σου ζωή, υπάρχει λύση για να καταλαγιάσει. Χαλάρωσε…. και μην είσαι τίποτα περισσότερο, από τον εαυτό σου! Είναι πιθανό να νιώθεις πως πρέπει να δείχνεις διαφορετική σε διαφορετικούς ανθρώπους…ή να πιστεύεις πως πρέπει να ενεργήσεις με συγκεκριμένο τρόπο για να τους ικανοποιήσεις. Αυτό που θέλει να δει εδώ και τώρα ο εραστής σου, είναι ο πραγματικός εαυτός σου. Άφησε λοιπόν να λάμψει η γνησιότητά σου, και παρακολούθησε την πίεση, να διαλύεται.

Ιχθύες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να δείξεις την υποστήριξή σου στον εραστή σου, οποιαδήποτε στιγμή….αλλά ειδικά τώρα, είναι ανάγκη να το κάνεις. Αντί να φοβηθείς μήπως κι επιλέξεις την λιγότερο χρήσιμη επιλογή, ακολούθησε τη διαίσθησή σου, για να φτάσεις στο μήκος κύματος του συντρόφου σου. Το ταίρι σου πιθανότατα δεν θα αγαπήσει τίποτα περισσότερο… από το να σε γνωρίσει και να σιγουρευτεί πως σκέφτεστε το ίδιο. Με ελάχιστη προσπάθεια και ανοιχτό μυαλό, μπορείς να διαπιστώσεις, ποιο είναι το «κουμπί» του!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments