Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [9/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [9/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (9/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (9/11/19).

Κριός

Πριν βγείτε ραντεβού με κάποιο καινούργιο άτομο καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι. Κάντε την έρευνα σας και ανακαλύψτε τα ενδιαφέροντα του συγκεκριμένου ατόμου. Όταν καταβάλλετε προσπάθεια για να μάθετε τα πράγματα με τα οποία παθιάζεται κάποιος, να είστε βέβαιοι ότι θα ανταμειφθείτε.

Ταύρος

Σήμερα θα χρειαστεί να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι σε καινοτόμα πράγματα, αν θέλετε να επιλύσετε μια περίπλοκη κατάσταση. Αλλάξτε την τακτική που χρησιμοποιείτε συνήθως για να κάνετε κάποιο πρόσωπο να σας εμπιστευτεί αρκετά ώστε να σας ανοιχτεί. Σκεφτείτε κάτι περισσότερο από τα συνήθη επικοινωνιακά τεχνάσματα. Να θυμάστε να ακούτε με προσοχή.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για βαθιά σκέψη. Αναζητήστε ένα καταφύγιο, στο οποίο μπορείτε να αυτοσυγκεντρωθείτε πλήρως. Κλείστε τα τηλέφωνα και την τηλεόραση και κρατήστε μακριά οτιδήποτε θα μπορούσε να σας αποσπάσει την προσοχή. Εξετάστε θέματα που απαιτούν την πλήρη προσοχή σας. Διαλογιστείτε για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Στο επόμενό σας ραντεβού, επιδείξτε περισσότερο τη νοημοσύνη παρά τα συναισθήματά σας. Το έτερο μέλος μπορεί να εντυπωσιαστεί αν δείξετε την εξυπνάδα σας όσο και την ευαισθησία σας. Παίξτε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων ή προσπαθήστε να λύσετε μαζί ένα δύσκολο σταυρόλεξο.

Λέων

Αν θέλετε να επιστρέψετε στο παιχνίδι των ραντεβού, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια διαφορετική προσέγγιση. Σκεφτείτε πώς θα θέλατε να είναι η ιδανική σας σχέση. Συμπεριλάβετε λέξεις όπως αγαπησιάρικη, διασκεδαστική, υγιής. Όσο περισσότερο λέτε στον εαυτό σας ότι ψάχνετε για μια αδερφή-ψυχή που θα σας συμπεριφέρεται όμορφα, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να συμβεί στην πραγματικότητα.

Παρθένος

Πειραματιστείτε με τις τακτικές σας στα ραντεβού, προκειμένου να μάθετε τι λειτουργεί προς όφελός σας και τι όχι. Σκεφτείτε προσεκτικά τα μέρη που επιλέγετε για τις πρώτες συναντήσεις. Κάντε λίγη έρευνα πριν επιλέξετε εστιατόριο, συναυλία, ταινία στο σινεμά. Για καλύτερα αποτελέσματα, προσαρμόστε την εμπειρία στις ανάγκες και των δυο σας.

Ζυγός

Είστε περιζήτητοι, επειδή τα πάτε καλά με όλους. Ειδικά με ζευγάρια που μαλώνουν και έχουν ανάγκη από μεσολαβητή. Προσέξτε όμως, να μην μπείτε στη μέση ενδοοικογενειακών διαφορών. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να διαστρεβλώνουν την αλήθεια όταν αισθάνονται ότι έχουν αδικηθεί.

Σκορπιός

Μια εντελώς νέα προσέγγιση για τα ραντεβού σας, μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία να βρείτε το ιδανικό ταίρι. Σκεφτείτε πώς ψάχνετε συνήθως να βρείτε το άτομο που να αξίζει το χρόνο σας και μετά κάντε το ανάποδο. Αντί να πάτε σε ένα μπαρ για να γνωρίσετε κόσμο, πηγαίνετε στην εκκλησία. Αφήστε την ροκ συναυλία και πηγαίνετε σε ένα κονσέρτο κλασικής μουσικής.

Τοξότης

Ανταλλάξτε ιδέες με φίλους που μάλλον έχουν το ίδιο δίλημμα με εσάς, όσον αφορά την ερωτική τους ζωή. Κατεβάστε ιδέες για το πώς μπορείτε να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και προσφερθείτε να τους κάνετε παρέα όταν αποφασίσουν να εισβάλλουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο σέξι άτομα.

Αιγόκερως

Το όραμα που έχετε για το μέλλον, μπορεί να μην ταιριάζει με αυτό των φίλων και της οικογένειάς σας. Δεν είναι κακό να θέλετε κάτι περισσότερο στη ζωή, από αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Υπερασπιστείτε τους στόχους σας και βάλτε την ευτυχία σας σε προτεραιότητα.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να πάρετε κάποιο ρίσκο, προκειμένου να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο. Μιλήστε σε έναν άγνωστο, για να τελειοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Κάποιες φορές είναι χρήσιμο να ξεκινάτε μια συζήτηση με κάποιον άλλο, πέρα από τους φίλους σας. Να είστε φιλικοί, παρατηρητικοί και πάνω από όλα ο εαυτός σας.

Ιχθύες

Το γεγονός ότι είστε αδέσμευτοι, μπορεί να είναι αποτέλεσμα των μη ρεαλιστικών προσδοκιών σας από τον έρωτα. Αντί να ψάχνετε ένα μοντέλο με καρδιά από χρυσάφι και μυαλό ξυράφι, ίσως θα πρέπει να συμβιβαστείτε με έναν απλό άνθρωπο που σας βρίσκει χαριτωμένους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments