Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο [9/11/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο [9/11/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (9/11/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (9/11/19).

Κριός

Πολλές απρόσμενες εκπλήξεις προσεγγίζουν τον δρόμο σας, αγαπητοί Κριοί! Θα λάβετε συναρπαστικές ειδήσεις, για κάτι που δεν γνωρίζατε και δεν φανταζόσασταν καν. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην μοιραστείτε ακόμη αυτά τα νέα με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσετε τώρα αχρείαστη αναστάτωση. Επιλέξτε τη συντηρητική προσέγγιση, που θα σας βοηθήσει και για τις μελλοντικές εξελίξεις!

Ταύρος

Είναι πιθανό να νιώθετε να πέφτουν κάπως τα επίπεδα της ενέργειάς σας, αγαπητοί Ταύροι. Ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο, προτιμήστε να κινηθείτε αργά και ψύχραιμα για να πετύχετε τους στόχους σας. Κάποιες διαφωνίες με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος ενδέχεται να σας εκνευρίσουν. Για να μην χάσετε την εστίασή σας με όσα σωρεύονται, δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Πάρτε βαθιές ανάσες και προσπαθήστε να κάνετε θετικές σκέψεις!

Δίδυμοι

Οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Τώρα θα λάβετε τον σεβασμό και το θαυμασμό που σας αξίζει, από όλους όσους βρεθούν στο περιβάλλον σας. Η ανορθωμένη αισιοδοξία σας θα βοηθήσει πολύ, ώστε να δείτε τη θετική πλευρά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δώστε προσοχή στις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν και αξιοποιήστε τις όσο περισσότερο μπορείτε. Επίσης φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί το πιεστικό πρόγραμμα σας έχει απομακρύνει λίγο τον τελευταίο καιρό!

Καρκίνος

Το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα και είστε έτοιμοι να του ανοίξετε, αγαπητοί Καρκίνοι; Σταματήστε και σκεφτείτε αν το θέλετε πραγματικά αυτό! Πρέπει να καταλήξετε στα ζητούμενά σας από τη ζωή, για να συνειδητοποιήσετε αν οι «επιστροφές» θα είναι θετικές για εσάς ή όχι. Μπορεί η πόρτα που θα ανοίξετε, να σας εκθέσει σε κινδύνους που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε… Από την άλλη πλευρά, να αναμένετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση!

Λέων

Επιστρατεύστε την απόλυτη εστίασή σας, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή η περίοδος σας θέλει ρεαλιστές, να μην σας συνεπαίρνουν οι ευσεβείς πόθοι και ο συναισθηματισμός που θολώνουν την κρίση σας. Έχετε μια τάση να διαστρεβλώνετε τα πράγματα, καθώς αποζητάτε εντάσεις και ειδύλλια… Θα ήταν πιο συνετό να αποφύγετε τους προβολείς επί του παρόντος. Αντί να σπαταλάτε ενέργεια σε ανούσιους διαλόγους, αποτραβηχτείτε για να αντιληφθείτε την πραγματική διάσταση των καταστάσεων!

Παρθένος

Περνάτε σε μια περίοδο γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία, αγαπητοί Παρθένοι! Όσο αργά κι αν νομίζετε ότι κινείστε, ουσιαστικά σημειώνετε πρόοδο και θα αρχίσετε να την συνειδητοποιείτε. Οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, καινούργιες ευκαιρίες θα σας προσεγγίσουν και θα λύσετε ακόμη και προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό. Συνεχίστε την πορεία που έχετε χαράξει και μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Χρησιμοποιήστε τις αντοχές σας και φροντίστε να μην περιορίσετε τον αυθορμητισμό και τη θετική σας διάθεση!

Ζυγός

Προσοχή, προσοχή, αγαπητοί Ζυγοί! Φτάστε στο ζενίθ της επαγρύπνησής σας, γιατί οι εξελίξεις θα σας προσεγγίζουν με μεγάλη ταχύτητα. Δεν αποκλείεται να ανατρέψουν ακόμα και τους πιο άρτιους σχεδιασμούς και να χάσετε την πορεία σας, εξαιτίας του χάους και της σύγχυσης. Αλλά αν παραμείνετε ήρεμοι και προσηλωμένοι, θα καταφέρετε να στήσετε την πιο κερδοφόρα στρατηγική για εσάς. Μην παραβλέπετε όσα τεκταίνονται – ρισκάρετε να πετάξετε από το παράθυρο όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα. Είστε στο κατώφλι υλοποίησης ακόμα και των πιο φιλόδοξων ονείρων σας!

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας είναι σε σύγχυση, αγαπητοί Σκορπιοί! Η ατμόσφαιρα υποκρύπτει κάποιες αναπάντεχες εντάσεις, γι’ αυτό πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αχρείαστες διαφωνίες και προβλήματα ή ατυχήματα. Παράλληλα, αυτή η αναταραχή μπορεί να σας ωθήσει να γίνετε πιο εσωστρεφείς από όσο χρειάζεται. Αξιοποιήστε το σαββατοκύριακο για να χαλαρώσετε αλλά και να ξεκουραστείτε. Με υπομονή και επιμονή, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις!

Τοξότης

Μια καινούργια εποχή ξημερώνει, αγαπητοί Τοξότες! Οι προοπτικές σας είναι εξαιρετικές για την πραγμάτωση όλων των στόχων που έχετε θέσει. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν βρίσκονται στο πλάι σας, παρέχοντας στήριξη και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Επιδείξτε την ωριμότητα που απαιτούν οι συγκυρίες, για να ξεπεράσετε τα πιθανά εμπόδια και να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Η προσήλωση στο πρόγραμμα που έχετε χαράξει, είναι βέβαιο ότι θα σας στέψει θριαμβευτές!

Αιγόκερως

Επιστρατεύσετε τη γενναιότητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Κάποιες απρόσμενες αναταραχές θα επικρατήσουν στο περιβάλλον σας, που δεν θα σας αφήνουν να δείτε τις καταστάσεις με τη διαύγεια που θα έπρεπε. Μην προσπαθήσετε να δράσετε υπό αυτή την ομιχλώδη ατμόσφαιρα, πρέπει να παραμείνετε όσο πιο ισορροπημένοι και ψύχραιμοι μπορείτε. Πρόκειται για μια παροδική φάση, γι’ αυτό αποφύγετε να μεγαλοποιήσετε τα γεγονότα. Αρκεστείτε στο να ακούσετε τις θέσεις όλων των εμπλεκομένων μερών, που θα αποδειχθούν αποτελεσματικοί σύμμαχοί σας!

Υδροχόος

Ο Τζον Λένον είπε ότι «η ζωή είναι αυτό που συμβαίνει, ενώ εσύ κάνεις άλλα σχέδια»! Αυτό συμβαίνει με εσάς στην παρούσα φάση, αγαπητοί Υδροχόοι: Έχετε καταναλώσει όλη την ενέργειά σας, γι’ αυτό νιώθετε εξαντλημένοι. Αλλά δεν πρέπει να μείνετε πεσμένοι. Πρέπει να σηκωθείτε και να θέσετε καινούργιους στόχους, για να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Δράστε χωρίς καθυστέρηση και να είστε βέβαιοι ότι θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ιχθύες

Ξέρετε πολύ καλά τις δυνατότητές σας, αγαπητοί Ιχθύες… Και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να τις γνωστοποιήσετε και στους άλλους! Προσεγγίστε τους ανθρώπους που μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες, ώστε να χαράξετε ένα πιο λαμπρό μέλλον. Μην απορρίψετε καμία πρόταση, τα εγχειρήματα που θα ξεκινήσετε τώρα έχουν την προοπτική να σας αποδώσουν τα μέγιστα. Λειτουργήστε με συνέπεια και στρατηγική, για να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments