Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [9/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [9/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (9/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (9/11/19).

Κριός

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις την πολυτέλεια της επιλογής… σε μια ευκαιρία επανασύνδεσης. Μπορεί επίσης να δεις, πως σου προσφέρονται πολλές ρομαντικές ευκαιρίες. Οι προσκλήσεις ή η επικοινωνία με άλλους, θα μπορούσαν να είναι εκπληκτικές, ενδιαφέρουσες ή να σου δώσουν πολλά να εξετάσεις, με τη διαμόρφωση ή την ενίσχυση της σχέσης σου. Να είσαι ανοιχτή στις ιδέες που προέρχονται από άλλους, είτε αφορούν κάποιο προξενιό, είτε σέξι προτάσεις, που μπορείς να τις εξετάσεις με το ταίρι σου!

Ταύρος

Στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα, θα υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή και μια συναρπαστική ποικιλία. Ωστόσο, για να τα απολαύσεις, θα πρέπει να είσαι λιγότερο αντιδραστική και πιο δραστήρια. Οι ευκαιρίες, περιμένουν εσένα κι όχι εσύ, αυτές. Μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να γίνεις πιο τολμηρή…. αλλά η ανάληψη πρωτοβουλίας στο όνομα της αγάπης απαιτεί από σένα, να ρισκάρεις. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα δεις να εξαφανίζεται μια ξεπερασμένη ερωτική ζώνη άνεσης, μια για πάντα.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχει αναμφισβήτητες επιπτώσεις στη σχέση σου, το γεγονός πως θέλεις να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου. Αν είσαι σε σχέση και νιώθεις πως είναι κλειστοφοβική, τότε ο αγαπημένος σου θα πρέπει να ενημερωθεί, πώς και γιατί αισθάνεσαι έτσι. Αν είσαι ελεύθερη, θα θελήσεις να δεις τον μελλοντικό εραστή σου, να προσπαθεί περισσότερο ή να είναι πιο δραστήριος. Απλά να ξέρεις, πως αν προσπαθήσεις να δείξεις σεξουαλικά απομακρυσμένη ή μυστηριώδης, αυτό μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Καρκίνος

Μπορεί να έχεις καταλάβει, πως υπάρχει κάτι, που δε σου λέει ο σύντροφός σου! Μη βγάλεις όμως βιαστικά συμπεράσματα και μην εστιάσεις στις πληροφορίες, που θεωρείς πως σκόπιμα παρακράτησε. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να γνωρίζεις τα πάντα… και η εξαπάτηση μπορεί να μην παίζει κανένα ρόλο στην έλλειψη των αποκαλύψεων. Δώσε χρόνο και χώρο στον αγαπημένο σου, για να σε πλησιάσει…και θα το κάνει.

Λέων

Η φιλικότητά σου, μπορεί να ερμηνευτεί εσφαλμένα σαν φλερτ. Οπότε πρόσεξε πώς προσεγγίζεις κάποιον, που σου δείχνει ενδιαφέρον. Αν πάρει λάθος μήνυμα, τότε αυτό θα σε οδηγήσει σε μεγάλη αμηχανία. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να κατανοήσεις ένα ευαίσθητο σημείο, που αναφέρει ο αγαπημένος σου. Αποδέξου πως υπάρχει πιθανότητα να παρερμηνεύσεις όσα πει…. γι’ αυτό συγκεντρώσου… και προσπάθησε ν’ ακούσεις.

Παρθένος

Αν ένα συγκεκριμένο θέμα στη σχέση σου έχει αγνοηθεί σκόπιμα, τότε ίσως εσύ θελήσεις να το φέρεις στο προσκήνιο και να το συζητήσεις με τον εραστή σου. Ο μόνος τρόπος για να λυθεί ή να κλείσει οριστικά, είναι να το αντιμετωπίσετε κι όχι να το κρύβετε κάτω από το χαλί, για καιρό. Μπορεί να χρειαστεί να καταπιείς την περηφάνεια σου….αλλά αν ένα θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί και να λυθεί, τότε θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα αν το κάνετε τώρα!

Ζυγός

Αυτό το διάστημα, θα εστιάσεις περισσότερο στο μέλλον των ερωτικών σου, παρά στο παρόν. Οι αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη και θα πρέπει να πάρεις με τον εραστή σου μια συγκεκριμένη απόφαση, για την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης σας. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, το αποτέλεσμα θα φέρει ενισχυμένη σταθερότητα… κι ενδεχομένως θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας.

Σκορπιός

Μπορεί να χαιρετίζεις την αύξηση της έντασης, αλλά ίσως να δείξεις σημάδια ανυπομονησίας, αν φανεί περισσότερο σαν ανεπιθύμητη πίεση. Μπορείς όμως να το δεις σαν μέρος μιας μετασχηματιστικής διαδικασίας…επειδή αναμφισβήτητα κάτι αλλάζει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Μια αλλαγή που φαίνεται πως επιβάλλεται, θα μπορούσε να είναι ουσιαστική… για να σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου- και με τρόπους που μπορεί να σου φανούν, ασυνήθιστα άγνωστοι.

Τοξότης

Μπορεί να χρειαστεί μια γρήγορη σκέψη ή μια αποφασιστική δράση από την πλευρά σου, αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση για τα ερωτικά σου, νωρίτερα από ό, τι πίστευες. Αυτό που μπορεί να φαινόταν μακρινό, θα εμφανιστεί τώρα ή σύντομα και ίσως χρειαστεί να προσαρμόσεις τα σχέδιά σου, για να το συμπεριλάβεις. Ευτυχώς, ο αγαπημένος σου μπορεί να μοιραστεί την επιθυμία σου για προσφορά βοήθειας. Τα ερωτικά θέματα, μπορεί να είναι αισθητά πιο έντονα, αλλά σίγουρα δεν είναι βαρετά ή αδιάφορα, τώρα.

Αιγόκερως

Περισσότερη ειλικρίνεια θα βρει το δρόμο της στην ερωτική σου ζωή, αυτό το διάστημα…. Και μπορεί να περιλαμβάνει τη σχέση σου ή εσένα μεμονωμένα. Η σχέση σου μπορεί ακόμη να ωφεληθεί αν συμφωνήσεις με το ταίρι σου, ν’ ανοιχτείτε περισσότερο μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα θελήσεις να ζητήσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε δεχτεί όπως είσαι….γιατί δεν θα καταβάλλεις σημαντικές προσπάθειες ν’ ανταποκριθείς στις προσδοκίες του! Ο έρωτας, μπορεί να είναι ασυνήθιστος ή ανορθόδοξος…και αυτό μπορεί να ξεκινήσει από σένα.

Υδροχόος

Αν νιώθεις ανησυχία, νευρικότητα ή ανασφάλεια, τότε προσπάθησε να τα δεις σαν θετική ένδειξη αλλαγής. Μπορεί σύντομα να απομακρυνθείς από μια ζώνη άνεσης στη σχέση σου… κι αυτό μπορεί να βοηθήσει στη διαμόρφωση νέων συμμαχιών, καθώς και στην ενίσχυση της ήδη υπάρχουσας. Αυτό που φαίνεται τρομακτικό, είναι ένα υποπροϊόν μιας θετικής διαδικασίας που ξετυλίγεται τώρα. Αυτό είναι που πρέπει να δεχτείς…. και να εμπιστευτείς.

Ιχθύες

Ίσως χρειαστεί να δείξεις την έμφυτη ευαισθησία σου για να κατευνάσεις μια τεταμένη κατάσταση στη σχέση σου. Αντιστάσου σε κάθε παρόρμηση για να καταστήσεις σαφές πώς ή γιατί πιστεύεις ότι κάτι πρέπει να κυμαίνεται, ανάμεσά σας. Πιθανόν να μην ανταποκριθεί θετικά στις απαιτήσεις ή στα τελεσίγραφα, ο εραστής σου. Η αγάπη είναι πάντα ένας αμφίδρομος δρόμος! Και επιλέγοντας να είσαι περισσότερο ακροατής παρά ομιλητής, διατηρεί μια ουσιαστική ισορροπία, όπου χρειάζεται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments