Αθλητισμός

Μάριος Οικονόμου: Δυσαρέσκεια για τον έμπειρο αμυντικό

Μάριος Οικονόμου: Δυσαρέσκεια για τον έμπειρο αμυντικό
Μάριος Οικονόμου: Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν είναι ευχαριστημένοι από τον Έλληνα αμυντικό και το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο.

Μάριος Οικονόμου: Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό για να καλύψει το κενό που είχε αφήσει η μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ. Ο διεθνής στόπερ αποκτήθηκε αρχικά με τη μορφή δανεισμού. Η Ένωση έμεινε ευχαριστημένη από τις επιδώσεις του και έσπευσε να τον κάνει δικό της πριν τη λήξη της σχετικής ημερομηνίας.

Φέτος δεν είχε εξασφαλισμένη θέση στην αρχική ενδεκάδα καθώς ο Όγκνιεν Βράνιες επέστρεψε στην ομάδα. Την ίδια ώρα όταν ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι καλά δεν μπορεί να μένει εκτός. Όλα τα παραπάνω έχουν περιωρήσει τον χρόνο συμμετοχής του Μάριου Οικονόμου. Ακόμα και όταν ο Νίκος Κωστένογλου επιλέγει να παίξει με τρία στόπερ, βάζει σε αυτή τη θέση τον Μιχάλη Μπακάκη.

Αβέβαιο το μέλλον του Οικονόμου

Μετά την τιμωρία του Βράνιες, ο Οικονόμου μπήκε και πάλι στο κάδρο για την βασική ενδεκάδα. Η αρχή έγινε από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο. Η συνολική αμυντική εικόνα της ΑΕΚ ήταν πολύ κακή, με τον Μάριο Οικονόμου να έχει σημαντική ευθύνη και στα δυο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Ελαφρυντικό για αυτή την εμφάνιση του 26χρονου αμυντικού είναι το γεγονός ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα, αυτό το πρόβλημα του στερεί τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν ο Οικονόμου συνεχίσει τις…χαμηλές πτήσεις τότε δύσκολα θα έχει θέση στην ΑΕΚ που θέλει να φτιάξει ο Ίλια Ίβιτς για τη νέα σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments