Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [11/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [11/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (11/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων σήμερα, Δευτέρα (11/11/19).

Κριός

Τα κοινά ενδιαφέροντα μπορεί να πυροδοτήσουν έναν μεγάλο έρωτα. Οπότε αν μοιράζεστε το ίδιο ενδιαφέρον για κάτι με το αντικείμενο του πόθου σας, προτείνετε του να το κάνετε μαζί. Δουλέψτε για ένα σχέδιο σαν ομάδα και μπορεί να επιτύχετε πολύ περισσότερα από το συγκεκριμένο έργο.

Ταύρος

Είστε οι πρώτοι που θα παραδεχτείτε ότι σας αρέσει να κάνετε φιγούρα. Και παρόλο που εσείς δεν βλέπετε κάποιο πρόβλημα σε αυτό, οι άλλοι γύρω σας παλεύουν να ανεχτούν τον υπέρμετρο εγωισμό σας. Είστε εραστές όχι πολεμιστές, οπότε συγκρατηθείτε και απολαύστε τα φώτα των προβολέων. Υπάρχει αρκετός χώρος για όλους.

Δίδυμοι

Το χαμόγελο και η χαλαρή σας στάση είναι ό,τι χρειάζεστε για να τα βγάλετε πέρα σήμερα. Οπότε βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε τους φίλους σας, που έχουν ανάγκη από μια ακτίνα φωτός στη ζωή τους. Μοιραστείτε τη θετική σας ενέργεια – η καλή σας διάθεση θα εμπνεύσει και τους άλλους.

Καρκίνος

Συμπεριφερθείτε στον καινούργιο σας έρωτα σαν μια πολύτιμη επένδυση. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες, ζητήστε συμβουλές και ακούστε το ένστικτο σας. Οι αποφάσεις στην ερωτική σας ζωή εμπεριέχουν το ίδιο ρίσκο με τις συμφωνίες οικονομικής φύσεως. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, εκτιμήστε τους κινδύνους και προχωρήστε αναλόγως.

Λέων

Το επόμενο άτομο που θα μπει στη ζωή σας αξίζει μια νέα αρχή, το ίδιο και εσείς. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα θέματα των προηγούμενων ερωτικών σας σχέσεων πριν ξεκινήσετε να βγαίνετε νέα ραντεβού. Πάρτε απόφαση να ξεχάσετε τις πικρίες και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος, τις προδοσίες και τα πληγωμένα συναισθήματα. Αφήστε τα πίσω σας για πάντα!

Παρθένος

Τελειώστε πρώτα με τις δουλειές σας και μετά καθίστε να ονειρευτείτε όσο θέλετε. Σήμερα το μυαλό σας γυρνάει συνεχώς στην τελευταία ερωτική βραδιά που περάσατε με το τωρινό σας φλερτ αλλά καλό θα ήταν να μείνετε επικεντρωμένοι στις υποχρεώσεις που σας περιμένουν. Όταν έρθει το βράδυ, μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο αντικείμενο του πόθου σας για μια επανάληψη.

Ζυγός

Η αναζήτηση του έρωτα είναι μια συλλογική ενέργεια. Και ακόμη και αν δεν ήταν γραφτό να είστε μαζί ερωτικά με κάποιο άτομο, δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να ταιριάξει με τον/την καλύτερό/η σας φίλο/η. Είστε πολύ καλοί στα προξενιά και στο να φέρνετε μαζί άτομα που ταιριάζουν μεταξύ τους. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας στα ραντεβού.

Σκορπιός

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί. Είστε εξπέρ στο να χάνετε πράγματα ή να τα βάζετε σε λάθος μέρος. Και παρόλο που δε μοιάζει κάτι σοβαρό, αυτό το πράγμα σας αγχώνει. Για κάποιον που βγαίνει πολλά ραντεβού, αυτό είναι κάτι που δεν κάνει καλό στην εικόνα σας.

Τοξότης

Το πρόγραμμά σας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο σήμερα αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν θέλετε να χάσετε τίποτα από ό,τι συμβαίνει! Αν δεν έχετε οργάνωση και δομή στη ζωή σας ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε αυτό. Αρχίστε να επαναλαμβάνετε την εξής φράση: υπάρχει χώρος για όλα και το καθετί πρέπει να μπαίνει στη θέση του.

Αιγόκερως

Να είστε όσο εκλεκτικοί θέλετε με το χρόνο σας. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας και τους προσωπικούς σας στόχους σε προτεραιότητα σήμερα. Αν βάλετε πρώτες τις ανάγκες σας στέλνετε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι δεν είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε την ευτυχία σας μόνο και μόνο για να είστε με κάποιον.

Υδροχόος

Είστε ένας κινούμενος στόχος αρνητικής ενέργειας σήμερα, αλλά δεν είναι δικό σας το βάρος για να το κουβαλάτε. Πραγματικά δε φταίτε εσείς. Αποδώστε το στο ότι τυχαίνει να βρίσκεστε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Κρατήστε να μάτια σας ανοιχτά και όλα θα πάνε μια χαρά.

Ιχθύες

Δεν μπορείτε να το αρνηθείτε – «καίγεστε» για ένα συγκεκριμένο άτομο και το ανάποδο. Αλλά αν δεν εκδηλωθεί κανένας από τους δύο σας, δεν θα γίνει ποτέ τίποτα μεταξύ σας. Σήμερα σηκώστε το τηλέφωνο και ζητήστε του να βγείτε ραντεβού. Μην ανησυχείτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments