Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [11/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [11/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (11/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (11/11/19).

Κριός

Νέες ρουτίνες μπορεί να εμφανιστούν στα ερωτικά σου…. Και είτε είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, θα εκμεταλλευτείς τις συναρπαστικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αυτές μπορεί να είναι κάποιες κοινές επιχειρήσεις που χρειάζονται συνεργασία. Ακόμη και το ξεκίνημα γυμναστικής ή υγιεινής διατροφής, θα μπορούσαν να φέρουν ρομαντικές ευκαιρίες ή πιο βαθιά επίπεδα προσέγγισης. Αγκάλιασε τις αλλαγές που καταφτάνουν. Μπορούν να μεταφέρουν τα ερωτικά σου, σε μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση.

Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να εφαρμόσεις την Ταυρίσια διορατικότητά σου, για να συνθέσεις ένα παροιμιώδες παζλ στην ερωτική σου ζωή. Αυτό που έχει δημιουργήσει σύγχυση ή παραλογισμό, μπορεί να δει ένα νέο και πιο ελπιδοφόρο φως…. μόλις κατανοήσεις πλήρως, τι σκέφτεται ή αισθάνεται ο εραστής σου. Μπορεί να βλέπει διαφορετικά από σένα μια κατάσταση…αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάνει λάθος. Να είσαι πρόθυμη, να τον ακούσεις!

Δίδυμοι

Το να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε, μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσει ένα θέμα, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Ωστόσο, αν δεν είναι ήδη ξεκάθαρο ότι πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση, τότε θα γίνει σύντομα. Μια διαφορά απόψεων μπορεί να επιλυθεί με μια ανοικτή και ειλικρινή συζήτηση. Ένας συμβιβασμός ή τουλάχιστον μια μεσοπρόθεσμη λύση φαίνεται να προσφέρεται. Η διεύρυνση των γραμμών επικοινωνίας μπορεί να συμβάλει στην επίτευξή της.

Καρκίνος

Επιλέγοντας να αποκαλύψεις όσα σκέφτεσαι και νιώθεις βαθιά μέσα σου, μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σου ή να ωφελήσει μια εκκολαπτόμενη σχέση. Μπορεί να φάνηκε ότι εσύ και ο αγαπημένος σου, κατανοήσατε στην εντέλεια ένα συγκεκριμένο θέμα! Αλλά μια ανοικτή ανταλλαγή μπορεί να ρίξει ουσιαστικό φως…. σ’ αυτό για το οποίο κάνατε μόνο υποθέσεις.

Λέων

Ένα ρομαντικό σχέδιο μπορεί να αποκτήσει ζωή ή να κλιμακωθεί με έναν τρόπο που θα είναι δύσκολο να το ελέγξεις εσύ ή ο εραστής σου. Ωστόσο, οι προσεχείς εξελίξεις θα πρέπει να βοηθήσουν στην ανάκτηση του ελέγχου. Πολλά εξαρτώνται από το πόσο ρεαλιστές είσαστε και οι δύο στα «θέλω» σας. Αν προκαλεί επιπλοκές μια εξωτερική επιρροή, τότε απομακρυνθείτε. Θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, αν αυτός που δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα, κρατηθεί σε απόσταση.

Παρθένος

Θα έχεις περισσότερη επιρροή από ό, τι πιστεύεις, στη στάση του αγαπημένου σου. Μπορεί να στραφεί προς το μέρος σου, για καθοδήγηση κι αν είσαι πρόθυμη να του την παράσχεις, τότε μπορείς να του βγάλεις απ’ το μυαλό ένα αρνητικό συμπέρασμα, στο οποίο εμμένει. Μερικές θετικές και χρήσιμες συμβουλές ή η υποστήριξή σου, μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά τώρα.

Ζυγός

Υπάρχει κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις στα ερωτικά σου τώρα…κι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν προσπαθείς πολύ για να δοκιμάσεις κάτι άγνωστο. Θα είσαι διατεθειμένη να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια από ό, τι χρειάζεται, για να πετύχεις κάτι που λαχταράς. Όταν επιτρέψεις σε μια διαδικασία να ξεδιπλωθεί με τον δικό της ρυθμό, θα είναι πολύ πιο ωφέλιμο. Ήρθε η ώρα να εμπλακείς σε μια νέα ρομαντική περιοχή…. αλλά οι πειραματικές ιδέες, μάλλον θα σε βρουν, παρά θα τις δημιουργήσεις!

Σκορπιός

Η καλοτυχία δουλεύει για λογαριασμό σου, αυτό το διάστημα στις ερωτικές σου υποθέσεις. Μπορεί να αφορά το ότι θα βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, για να συναντήσεις ένα συγκεκριμένο άτομο. Μπορεί να αφορά μια σύμπτωση που θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Ό,τι απ’ τα δύο και να συμβαίνει, θα επωφεληθείς από τα ξαφνικά ή απροσδόκητα γεγονότα που εκδηλώνονται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να είσαι δεκτική, με όσους εμφανίζονται.

Τοξότης

Αν είναι η πνευματική διέγερση που θέλεις από τον εραστή σου, τότε, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, μπορεί να συμβεί αυτό το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα συναντήσεις κάποιον που βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με σένα. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως είναι ο τρόπος που μαζί με το σύντροφό σου θα σκεφτείτε για να λύσετε ένα πρόβλημα ή να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα που μπορεί να φέρει κάτι ευχάριστο και ενδεχομένως θα δημιουργήσει περισσότερη εγγύτητα ανάμεσά σας. Συνδυάστε τα ταλέντα σας, για να δημιουργήσετε ένα εμπνευσμένο σχέδιο μαζί! Επειδή σας περιμένει, μια συναρπαστική περιπέτεια…

Αιγόκερως

Ξέρεις πως ένα συγκεκριμένο θέμα ή μια αινιγματική κατάσταση στα ερωτικά σου, δεν μπορεί να κρύβεται, επ’ αόριστο. Αλλά αν αισθάνεσαι ότι είναι απαραίτητο να πεις όσα σκέφτεσαι ή να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σχετικά με αυτό το ζήτημα, τότε κάντο. Θα νιώσεις καλύτερα ενεργώντας έτσι…. και ο εραστής σου, θα εκτιμήσει πολύ, το να πεις όσα σκέφτεσαι.

Υδροχόος

Κάτι μέσα στην ερωτική σου ζωή, θα σε ενθαρρύνει να αναρωτηθείς… «και τι έχω να χάσω»? Και ίσως είναι καιρός να αναλάβεις κάποια ρίσκα. Προσπάθησε μ’ αυτόν τον τρόπο να προσεγγίσεις κάποιον, στείλε ένα κείμενο ή πραγματοποίησε αυτή την τηλεφωνική κλήση. Με το να κινηθείς αυθόρμητα, μπορείς να πετύχεις κάτι ευχάριστο και ενδεχομένως εκπληκτικό, στα ερωτικά σου. Η τύχη, είναι γνωστό, ότι βοηθάει τους τολμηρούς!

Ιχθύες

Ίσως να μην είσαι σε θέση να κατανοήσεις ένα ρομαντικό δίλημμα, αλλά μην φτάσεις στο σημείο να το αναλύσεις υπερβολικά. Μπορείς να επωφεληθείς περισσότερο αν ρίξεις μια απλή ματιά σ’ αυτό για τώρα και μαζεύοντας περισσότερες πληροφορίες τότε να αποφασίσεις να βγάλεις συμπεράσματα. Εν τω μεταξύ, απόλαυσε τις εντυπωσιακές κοινωνικές ευκαιρίες που προσφέρονται αυτό το διάστημα. Θα σου προσφέρουν, ζεστούς και ξεκαρδιστικούς περισπασμούς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments