Ελλάδα

Μεταναστευτικό: Νέες αφίξεις στο λιμάνι του Πειραιά – 367 μετανάστες από τη Μυτιλήνη

Μεταναστευτικό: Νέες αφίξεις στο λιμάνι του Πειραιά – 367 μετανάστες από τη Μυτιλήνη
Μεταναστευτικό: Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα δρομολόγια μεταφοράς μεταναστών από τα νησιά του Αιγαίου στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς μόνο σήμερα το πρωί κατέφθασαν 367 από τη Μυτιλήνη.

Μεταναστευτικό: Δρομολόγια δίχως τέλος πραγματοποιούν επιβατικά πλοία από το Αιγαίο στο λιμάνι του Πειραιά μεταφέροντας εκατοντάδες μετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα προκειμένου να “αναπνεύσουν” τα πολυπληθή κέντρα φιλοξενίας. Μόνο σήμερα, στο λιμάνι του Πειραιά μέσω του επιβατικού πλοίου “Διαγόρας” κατέφθασαν συνολικά 367 πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι στη συνέχεια θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία προκειμένου να διανεμηθούν σε κέντρα φιλοξενίας στην ενδοχώρα.

Εκτός από τους 367 μετανάστες, στο λιμάνι του Πειραιά αναμένονται αργότερα μέσα στην ημέρα άλλοι 20 πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρονται από την Κω μέσω του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star Patmos». Και αυτοί με τη σειρά τους θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία, προκειμένου να εγκατασταθούν σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Το άλυτο πρόβλημα του μεταναστευτικού συνεχίζει καθημερινά να προβληματίζει έντονα τη κυβέρνηση. Από τις αρχές του προηγούμενου μήνα οι αφίξεις μεταναστών στη χώρα μας έχουν αυξηθεί, καθώς η ένταση στα συριακά εδάφη αναγκάζουν εκατομμύρια Σύριους να αφήσουν τη χώρα τους αναζητώντας ένα ειρηνικό μέρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments