Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [12/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [12/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (12/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (12/11/19).

  • Κριός

Η συζήτηση με θέμα «τα πράγματα μεταξύ μας προχωράνε γρήγορα, ας χαλαρώσουμε λίγο», έφτασε στο τέλος της… Αλλά δεν μείωσε τις φορές που κάνετε σεξ με το άτομο που την ξεκίνησε. Είναι απλό: σας χρησιμοποιεί. Αν δεν θέλετε άλλο να αισθάνεστε με αυτό τον τρόπο, μία μόνο λύση υπάρχει: να χωρίσετε.

  • Ταύρος

Αν ήρθε ο καιρός να πείτε αντίο, πείτε το και προχωρήστε παρακάτω. Όσο περισσότερο αφήνετε αυτή την αμήχανη και περίεργη κατάσταση να εξελίσσεται , τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται για εσάς. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

  • Δίδυμοι

Αν βγαίνετε με ένα άτομο που έχει παιδιά, να είστε πολύ προσεκτικοί. Μπορεί να τα βρείτε σκούρα, ειδικά αν έχετε να αντιμετωπίσετε έναν τρελαμένο γονέα! Δεν είστε δικηγόροι, σύμβουλοι σχέσεων ή αστυνομικοί, οπότε αν αρχίζετε να πιέζεστε να αναλάβετε τέτοιους ρόλους, ήρθε ο καιρός να αποχωρήσετε.

  • Καρκίνος

Ποιος έχει προτεραιότητα εδώ; Εσείς ή οι φίλοι του ταιριού σας; Αν συμβαίνει το δεύτερο, τα πράγματα μεταξύ σας μάλλον δεν θα προχωρήσουν πολύ. Εξαρτάται από εσάς αν είστε διατεθειμένοι να παίξετε δευτερεύοντα ρόλο στη ζωή τους. Αλλά να ξέρετε ότι δεν αξίζετε κάτι τέτοιο.

  • Λέων

Είναι η χημεία μεταξύ σας, ο τρόπος που φιλάει ή κάτι άλλο; Δεν ξέρετε για ποιο λόγο ακριβώς, αλλά έχετε πάθει εμμονή με ένα συγκεκριμένο άτομο. Η σύνδεση μεταξύ σας είναι αδιαμφισβήτητη. Το πιθανότερο είναι ότι και εκείνο είναι απόλυτα ερωτευμένο μαζί σας αλλά διστάζει να σας τηλεφωνήσει. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!

  • Παρθένος

Σήμερα το παρελθόν μπορεί να γυρίσει και να σας στοιχειώσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, όταν μια πρώην σχέση θέλει να ξανασμίξετε. Ακούστε τι έχει να πει, αν θέλετε – αλλά να ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Βασικά, το μόνο πράγμα που άλλαξε είστε εσείς και έχετε βαρεθεί τις βλακείες. Πείτε το «αντίο» μια και καλή.

  • Ζυγός

Ο καθένας είναι για την πάρτη του σήμερα. Γι’ αυτό αν ψάχνετε για συντροφικότητα, μην περιμένετε να τη βρείτε ακόμη και ανάμεσα στους καλύτερους σας φίλους. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά προς το παρόν και μείνετε σπίτι. Όταν όλη αυτή η περίεργη ατμόσφαιρα διαλυθεί σε λίγες μέρες, όλοι θα επιστρέψουν στα κανονικά τους.

  • Σκορπιός

Η ζωή έχει έναν περίεργο τρόπο να σας υποτάσσει, να σας κάνει να ξεχνάτε πόσο μοναδικοί είστε. Ήρθε η ώρα να ασκήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Κάντε έστω και ένα πράγμα που να χαρακτηρίζει την προσωπικότητά σας.

  • Τοξότης

Το να παραπλανάτε κάποιον, είναι κακό κάρμα. Το ξέρετε αυτό. Επιπλέον, κάνει όλους τους εμπλεκομένους να αισθάνονται άβολα. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο άτομο, πείτε το να το ξέρει. Διαφορετικά φυλάξτε τα γλυκόλογά σας για αλλού. Θα πρέπει να διατηρήσετε ένα συγκεκριμένο επίπεδο αξιοπρέπειας και σεβασμού.

  • Αιγόκερως

Οι κοντινοί σας άνθρωποι σας ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Αν διαισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με το τελευταίο σας φλερτ, ακούστε τους προσεκτικά. Είναι εύκολο να γίνετε αμυντικοί – αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει οπωσδήποτε να τους ακούσετε. Ξέρουν κάτι που δεν ξέρετε.

  • Υδροχόος

Είστε ευλογημένοι με μια εξαίρετη διαίσθηση, οπότε χρησιμοποιήστε τη. Αν σας έρχονται ανάποδες σκέψεις, μπλοκάρετέ τις. Απλά σας μπερδεύουν. Το ένστικτό σας είναι αυτό που θα σας πει τι πραγματικά συμβαίνει και θα σας βοηθήσει να μπείτε κατευθείαν στο ψητό.

  • Ιχθύες

Ξαφνικά, τα πάντα σας φαίνονται εφικτά. Ξέρετε πώς ονομάζεται αυτό; Ελπίδα! Αυτού του τύπου η δυναμική είναι σπάνια, οπότε αξιοποιήστε την στο έπακρο και ακολουθήστε την όπου σας πάει. Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, αισθάνεστε ότι μπορείτε να επιτύχετε τα πάντα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments