Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [12/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [12/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (12/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (12/11/19).

  • κριός

Ίσως χρειαστεί μια συνειδητή προσπάθεια για να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι σε ένα ζήτημα που αφορά τη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν πιστεύεις ότι ο εραστής σου, σου χρωστάει κάτι. Στην πραγματικότητα, δεν σου χρωστάει τίποτα. Ωστόσο, με τη σημερινή πανσέληνο που επηρεάζει τις αξίες και τα υπάρχοντα, σου θυμίζει πως ο ποιοτικός χρόνος- αν και λιγότερος- που περνάς με το σύντροφό σου, είναι προτιμότερος από το να περνάς πολλές ώρες μαζί του. Προσπάθησε να καταλάβεις τη διαφορά.

  • ταύρος

Η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιό σου, σου τονίζει πως αν οι πράξεις σου είναι ευγενικές, τότε θα προσελκύσεις θετική ενέργεια στη σχέση σου. Προσπάθησε να την εφαρμόσεις στο δεσμό σου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό στο ταίρι σου. Έχεις τη δυνατότητα ν’ αλλάξεις την εστίασή σου από το χθες και να νιώθεις αισιόδοξη για το αύριο. Η σημερινή σεληνιακή επιρροή προσφέρει ένα ρεαλισμό στα ερωτικά σου, οπότε προσπάθησε να τον αγκαλιάσεις.

  • δίδυμοι

Λάβε πρόθυμα υπόψη σου το μήνυμα της καρδιάς σου, καθώς μπορεί να σου δείξει μια νέα και απαραίτητη ρομαντική κατεύθυνση. Σέξι συμπτώσεις μπορούν να συμβούν… και να σε ωθήσουν να εξερευνήσεις ενδιαφέρουσες ερωτικές επιλογές, καθώς η πανσέληνος επηρεάζει την μυστικότητα και την αποστασιοποίηση. Η εσωτερική φωνή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει προς τις μαγικές στιγμές που προσφέρονται, οπότε άφησέ τη να σου δείξει την κατεύθυνση.

  • καρκίνος

Η επιθυμία σου να κάνεις κάτι μόνη σου είναι αξιοθαύμαστη… αλλά μην ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια από τον εραστή σου, αν τη χρειαστείς. Μπορεί να είναι η εξαντλημένη σου ενέργεια, που θα ωφεληθεί από την συμμετοχή του. Η συνεργασία είναι το εισιτήριό σου, για περισσότερη ζωντάνια σε ό,τι έχει καταντήσει κουραστικό. Και θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να συνεργαστείς με το ταίρι σου και να δεις πώς μειώνονται τα επίπεδα του άγχους σου, κάνοντάς το!

  • λέων

Αυτή είναι η εποχή που πρέπει να ξέρεις την επιρροή που έχεις….ειδικά με τις ρομαντικές αλληλεπιδράσεις. Η πανσέληνος ενισχύει την κατάστασή σου! Σε κάνει πιο αυθεντική. Και, αν προκύψει μια απροσδόκητη ρομαντική ευκαιρία, ευχαρίστησε γι’ αυτό την ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση. Όντας ένας πραγματικός ερωτικός μαγνήτης θα μπορούσε να σε κάνει δύσκολη…. αλλά μπορείς να αγκαλιάσεις την αυξημένη, παθιασμένη δύναμή σου, περήφανα και χαριτωμένα.

  • παρθένος

Οι ρεαλιστικές και προσγειωμένες σου ιδιότητες, προσφέρουν μια λύση σ’ ένα θέμα που έχει προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Ο εραστής σου μπορεί να πιστεύει πως έχει όλες τις απαντήσεις, αλλά έχεις κάτι που θέλεις και πρέπει να πεις. Και θα του μεταφέρεις ό, τι σκέφτεσαι και νιώθεις, μέχρι να είσαι σίγουρη ότι τα άκουσε και τα κατάλαβε. Η πανσέληνος επηρεάζει τις περιπέτειες και τη μάθηση, υπενθυμίζοντας σου, ότι η πρόοδος που θέλεις να πετύχεις στη σχέσης σου, χρειάζεται χρόνο και υπομονή.

  • ζυγός

Αν θέλεις μια δεύτερη ευκαιρία στο ρομαντισμό που μπορεί να έχει χαθεί…τότε η σημερινή πανσέληνος, θα μπορούσε να είναι χρήσιμη και έγκαιρη. Μπορεί να είναι μια εποχή που θα προκύψει μια ευκαιρία να κάνεις καινούργια ξεκινήματα με κάποιον. Άφησε τη σεληνιακή μαγεία να μεταμορφώσει την ερωτική σου ζωή!

  • σκορπιός

Τα ερωτικά σου θέματα μπορεί να έχουν ισχυρές, προληπτικές ιδιότητες αυτή τη στιγμή, και η πανσέληνος θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για την εμβάθυνση αυτών των συναισθημάτων. Με αυτήν την ισχυρή σεληνιακή επιρροή που τονίζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, οτιδήποτε σχετίζεται με τη μετάδοση έντονων σκέψεων ή συναισθημάτων, απαιτεί απόλυτη ειλικρίνεια. Μόλις αποκαλύψεις τι είναι στο μυαλό ή στην καρδιά σου, τα βήματα που απαιτούνται για να δεις τα παθιασμένα αποτελέσματα, θα αποκαλυφθούν με κρυστάλλινη σαφήνεια.

  • τοξότης

Μπορεί να είναι η αξιοπιστία σου που καλύπτει μια ανάγκη του εραστή σου… ενώ η πανσέληνος επηρεάζει την καθημερινότητά σου και την εξυπηρέτηση των άλλων. Μπορεί επίσης να διαπιστώσεις ότι είναι εφικτό να εκφράσεις την αγάπη σου, και οι τυχαίες πράξεις καλοσύνης, θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά ισχυρές και εκτεταμένες τώρα. Μπορείς να φέρεις την αρμονία στη σχέση σου και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του εραστή σου. Και είναι «τα μικρά πράγματα», που όχι μόνο «μετράνε»… αλλά προσθέτουν υπέροχα για να δημιουργήσουν μια ισχυρότερη…. πιο ικανοποιητική αγάπη.

  • αιγόκερως

Μπορεί να είσαι πολύ προσεκτική απέναντι στις τρέχουσες συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Αλλά θα μπορούσες να είσαι σαφέστερη για το πώς να εξελίξεις κάτι, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, τώρα. Η πανσέληνος επηρεάζει την αυτο-έκφραση και η σύνδεση με τις ανάγκες της καρδιάς σου, θα σ’ εξυπηρετήσει σωστά, αυτή τη στιγμή. Θέλεις έναν έρωτα 100% αυθεντικό! Και θα τον έχεις, αν είσαι κι εσύ αυθεντική.

  • υδροχόος

Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια. Αν ήσουν χαρούμενη που «πετούσες» επειδή ο σέξι αυθορμητισμός σου έμοιαζε να είναι η καλύτερη προσέγγιση στο παρελθόν, τότε θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις κάτι πιο προσεκτικό, δεσμευτικό και σταθερό τώρα. Το παρόν ίσως να μη σε εμπνέει τόσο πολύ για όσα βλέπεις στον ορίζοντα μ’ αυτόν που αγαπάς! Αλλά μπορείς να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τα θεμέλια που χρειάζονται τώρα, για να στηρίξεις τα μελλοντικά παθιασμένα σου σχέδια.

  • ιχθύες

Η σημερινή πανσέληνος, επισημαίνει να είσαι προσεκτική απέναντι σε περισπασμούς, που μπορούν να διαταράξουν τη σχέση σου. Αν θέλεις μια λογική λύση σε ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα που παρεμποδίζει την παθιασμένη σου πρόοδο, τότε θα φτάσει σύντομα. Μπορεί να χρειαστεί να εμπιστευτείς τη λογική, περισσότερο από τη διαίσθησή σου για να ξεπεράσεις τυχόν ρομαντικές προκλήσεις. Αλλά πίστεψε, πως θα το κάνεις με αξιόπιστα βήματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments