Ειδήσεις

Πύργος: Άνδρας βρέθηκε νεκρός κρεμασμένος σε δέντρο

Πύργος: Άνδρας βρέθηκε νεκρός κρεμασμένος σε δέντρο
Πύργος: Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν οι αρχές του νομού Ηλείας, καθώς εντόπισαν άνδρα κρεμασμένο σε δέντρο σε χωράφι έξω από την πόλη.

Πύργος: Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες στην χώρα. Άλλη μία – πιθανότατα πρόκειται για αυτοκτονία – περίπτωση έλαβε χώρα στον Πύργο της Ηλείας, με τις αρχές να εντοπίζουν σήμερα ένας νεκρό άνδρα, ο οποίος ήταν κρεμασμένος σε δέντρο σε χωράφι λίγο έξω από την πόλη. Το αποτρόπαιο θέαμα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με τις αρχές να ταυτοποιούν άμεσα το πτώμα.

Πρόκειται για έναν 71χρονο άνδρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από χθες το μεσημέρι, με την οικογένειά του να καταγγέλλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Αμέσως οι αρχές ξεκίνησαν να αναζητούν τα ίχνη του άτυχου άνδρα φθάνοντας σήμερα στην εικόνα που μαρτυρά και τον θάνατό του βλέποντας τον κρεμασμένο με σχοινί σε δέντρο.

Ο 71χρονος είχε δώσει τέλος στη ζωή του δένοντας ένα σχοινί στο κλαδί μιας ελιάς δίπλα σε έναν αγροτικό δρόμο, πίσω από μισογκρεμισμένο παλιό σπίτι. Άγνωστος παραμένει ως τώρα ο λόγος που οδήγησε τον 71χρονο σε αυτή τη πράξη, με τους οικείους του να είναι συντετριμμένοι με την είδηση της απώλειάς του.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου και της Υ.Α. Πύργου, δύναμη της Π.Υ. Πύργου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το νεκρό στο νοσοκομείο Πύργου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments