Ελλάδα

Αργυρούπολη: Έκρηξη σε ΑΤΜ – Έκλεψαν 20.000 ευρώ

Αργυρούπολη: Έκρηξη σε ΑΤΜ – Έκλεψαν 20.000 ευρώ
Αργυρούπολη: Το ΑΤΜ διαλύθηκε ολοσχερώς από την ισχύ της έκρηξης, ενώ οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό

Αργυρούπολη: Το ΑΤΜ τράπεζας στην Αργυρούπολη έβαλαν στο «μάτι» ληστές, εκμεταλλευόμενοι τους βροντερούς ήχους της κακοκαιρίας. Οι ληστές στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/11) τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο μηχάνημα ανάληψης της τράπεζας και κατάφεραν να το ρίξουν, ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτηρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η έκρηξη ήταν ισχυρή, με αποτέλεσμα να διαλυθεί το ΑΤΜ και τους ληστές να καταφέρνουν να αρπάξουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αφαιρώντας τις κασετίνες. Το ποσό το οποίο υπολογίζεται ότι άρπαξαν οι ληστές από το ΑΤΜ φτάνει τις 20.000 ευρώ, με τους δράστες να διαφεύγουν άμεσα από το κατάστημα. Η Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών. Αξιοσημείωτο είναι ότι, υπάλληλος πρατηρίου βενζίνης που βρίσκεται δίπλα στην τράπεζα, δεν άκουσε την έκρηξη, καθώς όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, οι ήχοι των κεραυνών και των βροντών ήταν δυνατότεροι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments