Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [13/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [13/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (13/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (13/11/19).

  • Κριός

Όσο πιο τυχαίες είναι οι δραστηριότητές σας σήμερα τόσο το καλύτερο. Γιατί δε βγαίνετε έξω στον κόσμο, χωρίς κανένα συγκεκριμένο σχέδιο πέρα από το να είστε αυθόρμητοι και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά; Ο κόσμος είναι δικός σας για να τον εξερευνήσετε και να τον απολαύσετε.

  • Ταύρος

Ακόμη και αν γλυκοκοιτάζετε κάποιο συγκεκριμένο άτομο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσετε να φλερτάρετε και με άλλους. Κρατήστε τα μάτια και τις επιλογές σας ανοιχτές. Σε ό,τι αφορά τα φλερτ, όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο.

  • Δίδυμοι

Μια έξοδος με την παρέα σας θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και αν την οργανώσετε καλά θα διασκεδάσετε πολύ. Μαζέψτε τα αγαπημένα σας άτομα και πηγαίνετε για φαγητό, παίξτε ένα επιτραπέζιο ή κάντε μια μικρή απόδραση με το αυτοκίνητο. Αφήστε την μπουγάδα για αύριο!

  • Καρκίνος

Προσπαθήστε να βάλετε φρένο κάπου ανάμεσα στις σκέψεις και τα λόγια σας, ειδικά σε ό,τι αφορά τα θέματα της ερωτικής σας ζωής. Δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να λέτε πώς αισθάνεστε. Απλά το κάθε πράγμα θα πρέπει να λέγεται την κατάλληλη στιγμή.

  • Λέων

Όταν ενθουσιάζεστε με κάτι γίνεστε πολύ χαριτωμένοι – σε όλους αρέσει να βλέπουν ένα λιοντάρι να συμπεριφέρεται σαν γατάκι. Βρείτε κάτι που να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, είτε αυτό είναι μια νέα δραστηριότητα είτε ένα καινούργιο στέκι είτε μια νέα ιδέα.

  • Παρθένος

Είστε ακόμη πιο αποφασιστικοί από ότι συνήθως ειδικά στον ερωτικό τομέα και καλά θα κάνει να προσέχει όποιος θέλει να σας μπει εμπόδιο. Προσπαθήστε να έχετε και λίγη υπομονή – μπορεί να τη χρειαστείτε.

  • Ζυγός

Ακόμη και οι αδέσμευτοι έχουν να αντιμετωπίσουν ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις. Ίσως να πρέπει να βάλετε οριστικό τέλος σε μια σχέση από το παρελθόν ή να χρειαστεί να ακούσετε τα προβλήματα που έχει κάποιος φίλος σας με τη σχέση του. Βρείτε έναν τρόπο να προχωρήσετε.

  • Σκορπιός

Τώρα είναι λιγότερο σημαντικό να προσπαθήσετε να προάγετε τους σκοπούς της ερωτικής σας ζωής και να επικεντρωθείτε στο πώς θα κάνετε το καλό και θα βοηθήσετε το ερωτικό σας κάρμα. Κάντε ένα κομπλιμέντο σε έναν άγνωστο, βοηθήστε έναν φίλο και γενικά να είστε ευγενικοί με τον κόσμο γύρω σας.

  • Τοξότης

Το να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας κάνει καλό στην ψυχή σας, οπότε αναζητήστε δραστηριότητες που να προκαλούν και να διεγείρουν το μυαλό σας. Παιχνίδια, τέχνες, η εκμάθηση κάτι καινούργιου – όλα αυτά σας δίνουν έμπνευση και σας βελτιώνουν ως άνθρωπο.

  • Αιγόκερως

Η αίσθηση υπευθυνότητας που σας διακατέχει μπορεί να είναι η αιτία για το τόσο γεμάτο πρόγραμμα σας – και για το πόσο αγχωμένοι αισθάνεστε τώρα. Ενώ δεν έχετε πρόβλημα να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, προσπαθήστε να βάλετε σε προτεραιότητα στο πώς θα χαλαρώσετε και θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

  • Υδροχόος

Η πρόοδος που μπορείτε να κάνετε τώρα στην προσωπική σας φιλοσοφία για την ερωτική σας ζωή είναι εκπληκτική, οπότε δεσμευτείτε περισσότερο και σκεφτείτε το πιο σοβαρά. Δεν θα έβλαπτε να ακούσετε και τις ιδέες κάποιου έμπιστου φίλου ή συντρόφου.

  • Ιχθύες

Η πραγματικότητα μερικές φορές ξεπερνάει κάθε φαντασία ειδικά σε ό,τι αφορά τα μυστήρια του έρωτα και τώρα μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να τα ξεμπλέξετε αυτά τα δύο. Σκεφτείτε το σαν ένα ερωτικό παζλ που σας προκαλεί να το λύσετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments