Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη [13/11/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη [13/11/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τετάρτη (13/11/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τετάρτη (13/11/19).

  • Κριός

Θωρακίστε τα όριά σας, αγαπητοί Κριοί! Είναι πιθανό η γενναιοδωρία σας να αφήνει πολλά περιθώρια εκμετάλλευσης στις στενές σας σχέσεις. Την εικόνα θα ξεκαθαρίσει ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Αν στο παρελθόν βρίσκατε δικαιολογίες για τις συμπεριφορές κάποιων, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι αποτελούν αρνητική επιρροή για εσάς. Οι παλιές πληγές πρέπει πλέον να αποτελέσουν μάθημα για τα λάθη σας, αντί να σας προκαλούν αυτολύπηση. Αντλήστε σοφία από τοξικά πρόσωπα και πράγματα, προκειμένου να κάνετε στη συνέχεια τις κινήσεις διορθωτικές που πρέπει!

  • Ταύρος

Αντλήστε δύναμη από τα αξιόλογα άτομα του κύκλου σας, αγαπητοί Ταύροι! Ακόμα κι αν τελευταία έχετε απομακρυνθεί κάπως, η στήριξή τους μπορεί να σας βοηθήσει για μια ουσιαστική ενδοσκόπηση. Ένα τρίγωνο σύνεσης ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα ενισχύει την προσπάθειά σας να βάλετε προτεραιότητες. Φροντίστε να ανταποδίδετε την αγάπη που λαμβάνετε, για να διατηρείτε την ομαλή ροή θετικής ενέργειας στο κάρμα σας. Επίσης, να παράσχετε και από την πλευρά σας ένα χέρι ίασης σε ανθρώπους που ξέρετε ότι περνούν δυσκολίες!

  • Δίδυμοι

Απελευθερωθείτε και ορίστε τις τάσεις, αγαπητοί Δίδυμοι! Οι καινοτόμες ιδέες σας συγκεντρώνουν όλα τα μάτια πάνω σας, γι’ αυτό μην συγκρατείστε. Ο ευφυής Ερμής που σας κυβερνά, κινείται ανάδρομος και συναντά τον Ποσειδώνα της έμπνευσης για να εκτοξεύσουν τη φαντασία σας. Όλοι θα συμπράξουν στην ομάδα σας και θα στηρίξουν κάθε βήμα σας. Αν κάποιο εγχείρημα κωλυσιεργεί, επιστρέψτε στην αρχική ιδέα. Θα εντοπίσετε το εμπόδιο με καινοτόμους ελιγμούς και θα αγγίξετε νέα ύψη!

  • Καρκίνος

Ζητήστε και θα λάβετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια παραγωγική σύμπραξη του στρατηγικού Ερμή με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα, θα σας φέρει λίγο πιο κοντά στους φιλόδοξους στόχους σας. Από την πλευρά σας καλείστε να τους παρακολουθείτε στενά, μέχρι να τους δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά. Κατασταλάξτε στα ζητούμενά σας και μην διστάσετε να ζητήσετε τη στήριξη ικανών ατόμων ή του σύμπαντος. Φυσικά χρειάζεται να καταβάλετε κόπο αλλά είστε ήδη στη σωστή κατεύθυνση. Η ποιοτική δουλειά σας μπορεί να αποτελέσει και παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς!

  • Λέων

Ο καλλιτέχνης Ρου Πολ έχει πει πολύ σοφά «Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, πώς είναι δυνατόν να αγαπήσεις κάποιον άλλο»; Αγαπητοί Λέοντες, εσείς ποιον κόπο έχετε καταβάλει για να φτάσετε στην αγάπη; Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα ρίξει φως σε αυτή τη σκοτεινή γωνιά σας… Πρέπει πια να αποδεσμευθείτε από τα εμπόδια του μυαλού σας. Χρησιμοποιήστε ως παραδείγματα ανθρώπους που εκτιμάτε και σας εμπνέουν. Χωρίς να συγκρίνετε τον εαυτό σας μαζί τους, η πορεία τους μπορεί να σας ενθαρρύνει να αρχίσετε να πορεύεστε προς την ωρίμανσή σας!

  • Παρθένος

Στραφείτε στοργικά στις σχέσεις σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ενίοτε προκύπτουν αναποδιές και δυσκολίες στους κόλπους τους. Αλλά ένα τρίγωνο ανάμεσα στον νοσταλγικό και ανάδρομο Ερμή με τον συμπονετικό Ποσειδώνα, θα ενδυναμώσει τις πιο τρυφερές πτυχές της ιδιοσυγκρασίας σας. Ίσως αρκεί να είστε πιο ανεκτικοί με συνήθειες του ταιριού σας που σας ενοχλούν. Ίσως αρκεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Επιστρατεύστε τη γενναιοδωρία και την κατανόησή σας, για να ανοιχτούν και οι άλλοι απέναντί σας περισσότερο. Όταν πάψετε να θέλετε να αλλάξετε τους άλλους, θα νιώσετε πολύ πιο συμβατοί μαζί τους!

  • Ζυγός

Ώρα για προσωπική φροντίδα και ικανοποίηση, αγαπητοί Ζυγοί! Εκεί στρέφει την προσοχή σας ένα τρίγωνο, ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή με τον ολιστικό Ποσειδώνα στον τομέα της ευημερίας σας. Υπό αυτή την θεραπευτική επήρεια, αναζητήστε πιο ισορροπημένες και υγιείς συνήθειες για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μια μέρα σε ένα σπα θα σας χαλαρώσει και θα σας ανανεώσει. Ένα μασάζ ή ένα αφρόλουτρο, η άσκηση ή μια συνεδρία γιόγκα, θα κάνουν θαύματα στη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

  • Σκορπιός

Χάνετε τη συγκέντρωσή σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Επί αυτού ένα τρίγωνο ονειροπόλησης, ανάμεσα στον Ερμής και τον Ποσειδώνα. Μην προσπαθήσετε καν να βγάλετε το κεφάλι σας από τα σύννεφα, δεν θα καταφέρετε να γίνετε όσο παραγωγικοί θα θέλατε… Γι’ αυτό επιλέξτε συνειδητά να προσθέσετε μαγεία και ρομάντζο στα σχέδιά σας. Βρείτε τρόπο να βρεθείτε στους πιο περιζήτητους κύκλους, να διασκεδάσετε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δώστε περισσότερη σημασία και στην εμφάνισή σας, αν έχετε πρόθεση να σαγηνεύσετε!

  • Τοξότης

Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας ως σπιτόγατο, αγαπητοί Τοξότες; Κι όμως, οι περιπετειώδεις τουρίστες του ζωδιακού κύκλου θα αποζητήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού! Ο επιμελής και ανάδρομος Ερμής, σχηματίζει τρίγωνο με τον νωχελικό Ποσειδώνα στην οικιακή σας ζώνη. Θα αποζητάτε να μείνετε μέσα, για να απορροφηθείτε με ένα βιβλίο. Αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας το επιτρέπουν, μετατρέψτε το γραφείο σας στο περιζήτητο σημείο της ημέρας… Όλοι θα περάσουν από εκεί, ειδικά αν προσθέσετε λίγες πινελιές θαλπωρής και χαλάρωσης!

  • Αιγόκερως

Παραμερίστε τις αποφάσεις και τις δύσκολες επιλογές για σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ένα τρίγωνο περίσκεψης ανάμεσα στον διανοούμενο Ερμή και τον νεφελώδη Ποσειδώνα, θα σας στρέψει στη μελέτη των υπέρ και κατά για κάθε θέμα. Οι τυπικές προσεγγίσεις δεν θα σας φτάσουν μακριά, γιατί πρέπει να γίνετε ακροατές και συλλέκτες περισσότερων πληροφοριών. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να δώσετε άμεσες απαντήσεις, γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα της ημέρας και χαλαρώστε!

  • Υδροχόος

Απολαύστε το άγγιγμα του Μίδα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα τρίγωνο εύνοιας ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα προσδώσει στα ταλέντα σας αστρική ενέργεια. Να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας και μετά να τα θέσετε, γιατί είστε ήδη στο δρόμο για τη ζωή που θέλετε να απολαμβάνετε. Με σκεπτικό αφθονίας και μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική, το μονοπάτι σας θα παραμείνει ολοκάθαρο.Βγάλτε από το μυαλό σας κάθε αρνητική σκέψη, ώστε να ρέει ανενόχλητη η δημιουργικότητά σας!

  • Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να είναι τα πάντα μια ανηφόρα, αγαπητοί Ιχθύες… Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων αντ’ αυτού! Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα. Η διαίσθησή σας κεντρίζεται και σας ωθεί να μην ασχολείστε με τον έλεγχο κάθε αποτελέσματος. Συντονιστείτε με την ζωτικότητα του σύμπαντος και θα νιώσετε ανανεωμένη την ενέργεια και την οπτική σας. Η αποφασιστικότητα θα αναδείξει τις πιο δημιουργικές σας ιδέες, αρκεί να εμπιστευτείτε και να απολαύσετε τη διαδικασία!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments