Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [13/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [13/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (13/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (13/11/19).

  • κριός

Αν δείξεις αυτοσυγκράτηση, θα μπορέσει να ωφεληθεί η ερωτική σου ζωή. Όπου νιώσεις την ανάγκη να ξοδευτείς παραπάνω για να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου ή τον αγαπημένο σου, συγκρατήσου. Γιατί υπάρχουν περισσότερο φανταστικοί και λιγότερο δαπανηροί τρόποι για να σε κάνουν ευτυχισμένη. Η κοινωνική πίεση μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη την προσπάθεια, αλλά προσπάθησε να κάνεις οικονομία αυτή την περίοδο. Καλύτερα ψάξε τρόπους για ν’ απολαύσεις κάτι ευχάριστο που να σε διεγείρει διανοητικά. Οτιδήποτε δημιουργικό… είναι μια καλή αρχή!

  • ταύρος

Αν ένα προσωπικό ζήτημα έχει απασχολήσει τις σκέψεις σου πρόσφατα, τότε εξέτασε τι οφέλη θα προκύψουν αν αποστασιοποιηθείς, από ό,τι σου προκαλεί αυτές τις σκέψεις. Μια ευγενική αλλά χρήσιμη υπενθύμιση που σου εξηγεί γιατί ένα ζήτημα δεν αξίζει τόση σκέψη, και διάφορες κοινωνικές προσκλήσεις που σου προσφέρονται τώρα, είναι ευπρόσδεκτες. Γιατί θα σου αποσπάσουν την προσοχή.

  • δίδυμοι

Η επαναστατική σου πλευρά, θα σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από μια ξεπερασμένη κατάσταση στα ερωτικά σου. Δεν είναι απαραίτητο να πιστέψεις πως πρέπει να πιέσεις ορισμένες καταστάσεις, για να πάρεις μια απάντηση. Προσπάθησε καλύτερα, να μην συμφωνήσεις βιαστικά με τις προτάσεις του εραστή σου, που μπορεί να μην έχει συμπεριλάβει τις ανάγκες σου. Ίσως είναι καιρός να αρχίσεις να κάνεις κάτι με τον δικό σου τρόπο και για τις δικές σου ανάγκες….έτσι για αλλαγή!

  • καρκίνος

Θα αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να ελέγξεις στην ερωτική σου ζωή. Μια κατάσταση μπορεί να φανεί ότι λειτουργεί εναντίον σου ή ένας επιβαλλόμενος περιορισμός μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις μερικές αλλαγές. Αλλά αυτό που φαίνεται περιοριστικό ή επιβεβλημένο, αντικαθίσταται βαθμιαία με κάτι ανακουφιστικό και καθησυχαστικό. Σύντομα να αισθανθείς ένα νέο επίπεδο ελευθερίας! Και θα είναι πολύ εμπνευσμένο.

  • λέων

Υπάρχουν πάντα οφέλη αν πεις όσα σκέφτεσαι….αλλά να είσαι ενήμερη, πως μπορεί να απομακρύνεις μ’ αυτό τον τρόπο τον εραστή σου. Ένα ρομαντικό σενάριο, μπορεί να σε αναγκάσει να πεις όσα πιστεύεις πως πρέπει να πεις…αλλά θα προκύψει μεγάλη ένταση, αν δεν δείξεις αυτοσυγκράτηση ή μεγαλύτερη ευαισθησία. Αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία, μην πεις τίποτα. Η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις με ειλικρίνεια, πλησιάζει!

  • παρθένος

Ο τρόπος με τον οποίο εσύ και ο αγαπημένος ή δυνητικός σου μπορείτε να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον, είναι αυτό που θα φέρει μεγαλύτερη εγγύτητα ανάμεσά σας. Αν κάποιος ή και οι δυο σας προσφερθείτε για εθελοντική εργασία, τότε είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας. Οι προσπάθειές σας να παρέχετε υποστήριξη δεν θα εκτιμηθούν μόνο από τους άλλους, αλλά θα μπορούσαν επίσης να σας εμπνεύσουν να χρησιμοποιήσετε μια δημιουργική ικανότητα ή ένα κοινό σας ταλέντο.

  • ζυγός

Τα μικρά πράγματα είναι που μετράνε σε ό,τι αφορά τώρα τα ερωτικά σου. Κάτι που με τον αγαπημένο σου θεωρήσατε άσχετο ή ασήμαντο θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για μεγάλες αλλαγές στη σχέση σας. Κοιτάξτε προσεκτικά την μεγαλύτερη εικόνα, που αφορά τις προσφορές ή τις προτάσεις, ιδίως αυτές που αφορούν τη μάθηση ή την εξερεύνηση. Αυτό που θεωρείτε και οι δύο σαν ανεπιθύμητο, θα αποκαλυφθεί ότι είναι πολύ διαφωτιστικό.

  • σκορπιός

Ίσως δε χρειάζεται να προσπαθήσεις τόσο σκληρά για να πείσεις το ταίρι σου, για τη σκοπιμότητα ενός σχεδίου που αγαπάς πολύ. Ο ενθουσιασμός σου από μόνος του, θα μπορούσε να κάνει πολλά για να καθησυχάσει τον αγαπημένο σου, για το πόση σκέψη χρειάστηκε να καταναλωθεί. Με τη συμμετοχή του, θα εκπλαγείς! Και θα νιώσεις ευτυχισμένη, με το πόσο δεκτικός ή υποστηρικτικός είναι.

  • τοξότης

Ένας φίλος, θα μπορούσε να είναι το ιδανικό «αυτί» για ν’ ακούσει τις ανησυχίες σου σχετικά μ’ ένα ερωτικό σου θέμα. Μια κίνηση που σκέφτεσαι να κάνεις, μπορεί να έχει άμεση σχέση με την ερωτική σου ζωή γενικά. Μπορεί επίσης να χρειαστείς ένα άτομο, για να σου τονίσει τι μπορεί να αγνοείς. Άκουσέ τον, πριν κάνεις το άλμα της πίστης, που σκέφτεσαι.

  • αιγόκερως

Ένα ερωτικό καβγαδάκι μπορεί να κλιμακωθεί αν δεν προσέξεις. Θα χρειαστεί να υπερασπιστείς ή να δικαιολογήσεις την άποψή σου, στο ταίρι σου. Αυτό που μπορεί να σου φαίνεται απλό ή πως δεν έχει ανάγκη για βαθιά ή έντονη συζήτηση, θα το δει διαφορετικά ο εραστής σου. Ανέλαβε την πρωτοβουλία να αντιμετωπίσεις αυτή τη προβληματική κατάσταση. Αν ενθαρρύνεις μια αμφίδρομη συζήτηση, τότε θα συμβεί.

  • υδροχόος

Απέφυγε ν’ αντιδράσεις παρορμητικά σ’ ένα ερωτικό σου δίλημμα, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να πιστέψεις ότι ένα συγκεκριμένο ζήτημα απαιτεί επείγουσα προσοχή ή δράση, ενώ ο αγαπημένος σου, να θεωρήσει την αντίδρασή σου, σαν αντιπαράθεση. Πιθανώς μοιράζεται την επιθυμία ή την αποφασιστικότητά , σου….αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο ή στα ίδια επίπεδα…. οπότε προχώρησε προσεκτικά.

  • ιχθύες

Η ένταση που προσπαθεί να κλιμακωθεί στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι ο καταλύτης για την λύση κάποιων προβλημάτων. Εντούτοις μπορεί να χρειαστεί, κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα να ενταθεί ελαφρώς πριν βελτιωθεί. Αν αισθάνεσαι ότι μια θερμή συζήτηση θα μπορούσε να φέρει τα πράγματα στο προσκήνιο, τότε προσπάθησε να την κρατήσεις ελεγχόμενη. Δεν χρειάζεται να επεκταθεί η συζήτηση ανάμεσά σας, και αν τη χειριστείς με προσοχή, τότε αυτό το καβγαδάκι, μπορεί να έχει μια πολύ μικρή διάρκεια ζωής

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments