Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [14/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [14/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (14/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (14/11/19).

  • κριός

Αν νιώθεις να κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, λάβε τα μέτρα σου…. και κάνε ό,τι μπορείς για να τη μειώσεις. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να μην καταλαβαίνει πως τα σήματα που σου δίνει, δηλώνουν πως πρόκειται να βρεθείτε σε αντιπαράθεση. Μπορείς να είσαι αυτή που θα κατευθύνει τις εντάσεις και τις δύσκολες καταστάσεις, προς τη σωστή κατεύθυνση.

  • ταύρος

Μη δείχνεις απροθυμία να ζητήσεις βοήθεια ή υποστήριξη, από εκεί που ξέρεις ότι τη χρειάζεσαι. Ξέρεις πόσο θα ήθελες εσύ να την προσφέρεις στο ταίρι σου, αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες. Αν τα χέρια σου είναι δεμένα κατά κάποιο τρόπο και χρειάζεσαι βοήθεια, ακόμα κι αν είναι απλά ένα αμερόληπτο αυτί για να σε ακούσει…. τότε προσπάθησε να τη ζητήσεις.

  • δίδυμοι

Η αμυντική σου στάση, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, όταν πρόκειται για μια ανταλλαγή με τον αγαπημένο σου. Ωστόσο, μια ξαφνική ή απροσδόκητα έντονη ανταπόκριση από μεριάς σου, θα μπορούσε να καταλήξει σε ένα πιο σημαντικό ή βαθύ θέμα. Όσο περισσότερο μπορείς να διατηρήσεις την ηρεμία σου, τόσο πιο γλυκιά μπορεί να είναι η ανταλλαγή. Κάνε ό,τι χρειάζεται, για να συμβεί!

  • καρκίνος

Αντί να επικεντρωθείς σε ό,τι πιστεύεις πως δεν ανταποκρίνεται στις ρομαντικές προσδοκίες σου, καλύτερα εστίασε στις θετικές επιλογές ή στις ευκαιρίες που υπάρχουν. Αν αισθάνεσαι κάτι λιγότερο από εμπνευσμένη με την τρέχουσα ερωτική σου κατάσταση, τότε μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως έχεις εστιάσει υπερβολικά στο παρελθόν ή «λιώνεις» ακόμη για κάποιον, που θα έπρεπε να έχεις ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό.

  • λέων

Η εξέλιξη στα ερωτικά σου, δεν χρειάζεται παρορμητικές κινήσεις! Οπότε βεβαιώσου ότι δε θα δημιουργήσεις αναταραχές και δε θα δείξεις ανυπομονησία. Κάτι πολύ καλό μπορεί να προκύψει, αν κάνεις ένα βήμα τη φορά….. και χωρίς την πεποίθηση ότι τελειώνουν τα χρονικά περιθώρια. Αν πιστεύεις πως εσύ είσαι χαλαρή, τότε ίσως να είναι η ορμητικότητα του εραστή σου, που πρέπει να καταλαγιάσει με κάποιο τρόπο.

  • παρθένος

Το πάθος σου θα φτάσει σε μεγάλα ύψη αυτή τη στιγμή, αλλά απέφυγε να ρισκάρεις, υποτιμώντας τις συνέπειες. Η υπερβολική σου επιθυμία να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία, θα μπορούσε να μπερδέψει τον εραστή σου ή να νιώσει πιεσμένος…..αποφασίζοντας να σε φέρει πίσω στο σημείο μηδέν, σε ό,τι αφορά το παθιασμένο σου σχέδιο. Γι’ αυτό κάνε μικρά, μετρημένα βήματα, προς αυτό που σε εμπνέει ή σε ενθουσιάζει τώρα.

  • ζυγός

Μια τεταμένη συζήτηση θα μπορούσε να τροφοδοτηθεί με έντονο πάθος από την πλευρά σου αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε όμως να βεβαιωθείς, ότι είναι ευχάριστη η στάση σου. Επίσης, απέφυγε οποιαδήποτε άκαμπτη στάση, όπου αισθανθείς, πως είναι απαραίτητο να δείξεις ευελιξία. Όσο περισσότερο πεισμώνεις, τόσο ποιο άκαμπτη θα είναι η συμπεριφορά του εραστή σου. Κι αυτό όπως καταλαβαίνεις, δε θα σας βγάλει πουθενά.

  • σκορπιός

Υπάρχουν πιθανώς όρια, στο πόσο μπορείς να κατευνάσεις τον εραστή σου. Μια ρύθμιση μπορεί να είναι υπερβολικά μονόπλευρη! Όμως οι απαιτήσεις που έχει από σένα το ταίρι σου, μπορεί να οφείλονται περισσότερο στο να νιώσει ήρεμος και καθησυχασμένος…..παρά σε οποιοδήποτε άλλο λόγο. Μπορεί να θεωρείς πως είναι εγωιστής ή μη συνεργάσιμος. Όμως η συμπεριφορά του μπορεί να έχει σχέση, περισσότερο με το πόσο άνετα νιώθει τελευταία, με όσα προσφέρεις στη σχέση σας.

  • τοξότης

Αν πιστεύεις πως πρέπει να γίνει μια συζήτηση με τον εραστή σου, τότε προσπάθησε να μιλήσεις ήρεμα μαζί του αντί να του επιτεθείς λεκτικά. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο! Και η συνεργασία ή η υποστήριξη που θέλεις, πιθανότατα να επιτευχθεί, αν φανεί πως είσαι στο πλευρό του….κι όχι στο απέναντι στρατόπεδο. Όσο πιο ευαίσθητη θα είσαι στις μεταξύ σας ανταλλαγές, τόσο περισσότερο διατεθειμένος θα είναι, ν’ ανταποκριθεί.

  • αιγόκερως

Η πραγματικότητα μπορεί να γίνει αισθητή στην ερωτική σου ζωή. Αλλά μην πιστέψεις ότι μπορεί να ξεπροβάλλει κάτι ευχάριστο ή πως μπορεί να γίνει μία επανεξέταση όσων εξελίσσονται τώρα. Αυτό που σου γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο, συνοδεύεται από κάτι έντονα ευχάριστο! Οπότε παραμέρισε τις επιφυλάξεις ή τη διστακτικότητά σου. Είναι πιο σημαντικό να είσαι «συντονισμένη» με αυτό που είναι ρεαλιστικό και όχι με ουτοπίες. Βέβαια μην αποκλείσεις το γεγονός…. του πόσο φανταστικός είναι ο πραγματικός κόσμος, με τα ερωτικά σου θέματα τώρα!

  • υδροχόος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορεί να υπάρχει ανάγκη να αποσυρθείς και να απολαύσεις την παρέα με τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου. Αυτό μπορεί να μην αρέσει πολύ στον εραστή σου, που θέλει να είσαι πιο διαθέσιμη γι’ αυτόν ή για την κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο, αν πρέπει να κάνεις απογραφή σε μια περιοχή της ζωής σου, τότε η απομόνωσή σου, θα είναι και χρήσιμη και αναζωογονητική. Όλοι νιώθουμε την ανάγκη να το κάνουμε κάποια στιγμή! Τώρα, είναι η σειρά σου!

  • ιχθύες

Αν κοιτάξεις προσεκτικά στο παρελθόν και συνειδητοποιήσεις πώς προέκυψαν κάποια συγκεκριμένα σενάρια… ή σε ποιο βαθμό πιστεύεις ότι είσαι υπεύθυνη γι’ αυτά, τότε στρέψε την προσοχή σου στο παρόν και δες αυτά για τα οποία αξίζει να νιώθεις ευγνωμοσύνη. Το παρελθόν έχει διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο, στο να σε φέρει στο σημείο που είσαι τώρα. Υπάρχουν πολλά που χρειάζεται να εκτιμήσεις, ακόμη και αν η πεινασμένη σου καρδιά, θέλει να βιώσει περισσότερα! Γι’ αυτό, προσπάθησε να είσαι υπομονετική.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments