Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μπορεί να τελειώσει και σήμερα ο Πεδουλάκης – Φήμες για Σκάιλς

Παναθηναϊκός: Μπορεί να τελειώσει και σήμερα ο Πεδουλάκης – Φήμες για Σκάιλς
Παναθηναϊκός: Ο Αργύρης Πεδουλάκης φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμα και σήμερα (15/11), ενώ αναμένεται να τον ακολουθήσουν και οι Ράις, Μπέντιλ και Μπράουν. Πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης του Έλληνα τεχνικού, ο Σκοτ Σκαίλς.

Παναθηναϊκός: Η ήττα του «Τριφυλλιού» από την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ (105-106), αλλά κυρίως η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας κόντρα στους Γερμανούς, είναι έτοιμο να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο σύλλογο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, έγινε αποδέκτης ηχηρών αποδοκιμασιών από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, με το μέλλον του μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα να βρίσκεται στον «αέρα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Triffilakia.gr», ο Έλληνας προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από το τιμόνι των «πράσινων» την Παρασκευή (16/11), ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου, την οποία δεν θα είναι ο μόνος που θα διαβεί. Κι αυτό γιατί αναμένεται να τον ακολουθήσουν οι Μπεν Μπέντιλ, Ράιον Μπράουν και Ταϊρίς Ράις. Οι δύο πρώτοι δεν έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν στον Παναθηναϊκό, ενώ τα φημολογούμενα «νυχτοπερπατήματα» του τρίτου και η εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια τον φέρνουν και με τα δύο πόδια εκτός ομάδας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το «Τριφύλλι» αναμένεται να έχει στον πάγκο του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (16/11) κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας για την Basket League τον Γιώργο Βόβορα με τη διοίκηση των «πράσινων» να κοιτάει στην αγορά για νέο προπονητή. Το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι φέρεται να είναι εκείνο του Σκοτ Σκαίλς, ο οποίος είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόταση του Ρικ Πιτίνο. Ο 55χρονος τεχνικός που μεγάλη θητεία στο NBA είναι χωρίς ομάδα από το 2016, όταν αποχώρησε από τους Ορλάντο Μάτζικ. Όλα θα φανούν τις επόμενες ώρες, αφού προέχει η λύση του συμβολαίου του Πεδουλάκη, κάτι που όπως φαίνεται δεν θα είναι και εύκολη υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments