Αθλητισμός

Γιάννης Αναστασίου: Παρελθόν από τον Ατρόμητο

Γιάννης Αναστασίου: Παρελθόν από τον Ατρόμητο
Γιάννης Αναστασίου: Υπό τις οδηγίες του ο Ατρόμητος είχε στο πρωτάθλημα τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες και με 11 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση.

Γιάννης Αναστασίου: Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο ο Έλληνας τεχνικός, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο 46χρονος Έλληνας προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Περιστεριωτών το καλοκαίρι, αντικαθιστώντας τον Κάναντι.

Υπό τις οδηγίες του ο Ατρόμητος είχε στο πρωτάθλημα τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες και με 11 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση. Ο Γιώργος Κορακάκης με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο αναλαμβάνουν σαν υπηρεσιακό δίδυμο της τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται οι δυο τους να οδηγήσουν τους Περιστεριώτες στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη δωδέκατη αγωνιστική της Superleague.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή Γιάννη Αναστασίου, ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο κ. Αναστασίου έδειξε επαγγελματισμό, εργατικότητα και ήθος κατά τη συνεργασία του με την ομάδα μας αλλά κάποιες φορές το πιο σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα και αυτός ήταν ο λόγος της απόφασης για τη διακοπή της μεταξύ μας συνεργασίας. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική συνεργασία και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον. Η ομάδα μας μέχρι να προχωρήσει η κατάλληλη λύση για τη θέση του προπονητή θα συνεχίσει με το υπηρεσιακό δίδυμο των Γιώργου Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments