Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [16/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [16/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (16/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (16/11/19).

  • κριός

Ο ρυθμός ορισμένων εξελίξεων στην προσωπική σου ζωή, θα επιταχυνθεί. Όσο συναρπαστικό κι αν ακούγεται, θα πρέπει να εξετάσεις τώρα τις αλλαγές, που συνοδεύουν τις ξαφνικές εξελίξεις. Μπορεί να μην είσαι έτοιμη για το πόσο γρήγορα μια φιλία γίνεται πιο βαθιά. Οι συναρπαστικές στιγμές είναι στο χέρι σου για να τις ζήσεις….αλλά βεβαιώσου ότι οι αλλαγές που κάνεις, πραγματικά σου ταιριάζουν και δεν γίνονται από καπρίτσιο.

  • ταύρος

Τα λόγια εραστή σου μπορεί να σ’ εκνευρίσουν ή να σε ωθήσουν να δώσεις μια ασυνήθιστη απάντηση. Ωστόσο, μεγαλοποιώντας περισσότερο απ’ ό,τι του αξίζει ένα θέμα, θα δημιουργήσει επιπλοκές. Προσπάθησε να του τονίσεις, πως δεν πρόκειται ν’ αγνοήσεις όσα ειπώθηκαν. Αλλά κάνε σαφή την προθυμία σου να το αντιμετωπίσεις…και να προχωρήσεις. Σύντομα η ένταση θα υποχωρήσει…. αν συμπεριφερθείς μ’ αυτό τον τρόπο.

  • δίδυμοι

Θα υπάρξει σύγκρουση απόψεων ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Γιατί εσύ βλέπεις μια συγκεκριμένη κατάσταση μ’ ένα τρόπο κι εκείνος έχει διαφορετική άποψη. Μπορεί να μη θεωρείς τόσο σοβαρό, ένα θέμα που εκείνος πιστεύει, πως χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Αντί να του πεις να μη το παίρνει τόσο κατάκαρδα, προσπάθησε να καταλάβεις, γιατί νιώθει τόσο έντονα γι’ αυτό.

  • καρκίνος

Μπορεί να πιστεύεις ότι μια πρόσκληση δεν έχει ενδιαφέρον… αλλά υπάρχουν ρομαντικές ευκαιρίες, αν αποφασίσεις να είσαι διαθέσιμη. Μπορεί να εμφανιστούν συναρπαστικές εξελίξεις σ’ ένα περιβάλλον που είναι μίλια μακριά, από αυτό που είναι οικείο ή άνετο. Αν θέλεις να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, τότε προσπάθησε να προσαρμοστείς.

  • λέων

Μπορεί να υπερεκτιμήσεις την προσπάθεια που χρειάζεται, για να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου. Τα κίνητρά σου θα είναι πολύ διαφανή. Όμως, όσο περισσότερο απόμακρη και μυστηριώδης δείχνεις, τόσο πιο ελκυστική θα φανείς στα μάτια του. Η φαντασία σου μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, για να καταφέρεις να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου!

  • παρθένος

Μπορεί να αισθάνεσαι απρόθυμη να συμφωνήσεις με το σχέδιο του εραστή σου, αλλά αν δείξεις μεγαλύτερη προθυμία θα διασκεδάσεις. Οποιαδήποτε επιθυμία σου ν’ αποστασιοποιηθείς θα είναι βραχύβια, αν την αγνοήσεις. Αν ο σύντροφός σου θέλει να τον συνοδεύσεις σ’ ένα κοινωνικό συμβάν, τότε θα εκπλαγείς από το πόσο γρήγορα και θαυμάσια, θα βγεις από το καβούκι σου.

  • ζυγός

Μπορεί να φαίνεται ότι ο αγαπημένος σου είναι υπερβολικά αντιφατικός! Αλλά η διαίσθησή σου πιθανότατα, θα σου πει ότι υπάρχει κάτι περισσότερο πίσω από το λόγο, για τον οποίο είναι έτσι. Μπορεί να έχει έντονα συναισθήματα για ένα θέμα που εσύ πιστεύεις, πως δεν απαιτεί τόσο σοβαρή αντιμετώπιση. Γίνε η απαραίτητη ηρεμία… και η καταπραϋντική επιρροή για τον εραστή σου, τώρα που το έχει ανάγκη.

  • σκορπιός

Μπορεί να είναι δελεαστικό να πιστεύεις ότι μια ρομαντική προσφορά ή πρόταση δεν απαιτεί μεγάλη προσοχή, αλλά σκέψου τι σου ζητήθηκε και ποιες θα είναι οι συνέπειες, αν συμφωνήσεις. Αν είσαι διατεθειμένη να δεχτείς την αλλαγή που θα προκύψει από τη συμφωνία, τότε όλα καλά. Αν νιώθεις άνετα επί του παρόντος με τα ερωτικά σου, τότε αυτό που σου ζητήθηκε μπορεί να είναι υπερβολικό, για να το δεχτείς έτσι απλά.

  • τοξότης

Μπορεί να είναι απαραίτητη μια ισορροπία στα ερωτικά σου. Μάλιστα μπορεί να είναι μια αλλαγή, που επιθυμείς πολύ να κάνεις στη σχέση σου. Ωστόσο, τόσο εσύ όσο και ο εραστής σου, θα τονίσετε ο ένας στον άλλον τι δεν κάνετε αμφότεροι, με αποτέλεσμα να καταλήξετε σε μια συμφωνία. Το μόνο που χρειάζεται, είναι η προθυμία να δεχτείτε πως κάποια θέματα ανάμεσά σας, μπορούν να γίνουν πιο δίκαια, με διασκεδαστικό ή πνευματικά διεγερτικό τρόπο.

  • αιγόκερως

Μπορεί να γνωρίζεις τις προσδοκίες των άλλων για κάποιες απαντήσεις και επίσης ν’ αναρωτηθείς, γιατί πρέπει να τους τις δώσεις. Οι αλληλεπιδράσεις με όσους βρίσκονται στον κόσμο σου θα μπορούσαν να είναι αισθητά τεταμένες, εξαιτίας της αθέμιτης πεποίθησής τους, πως θα λύνεις πάντα εσύ, ό,τι χρειάζεται λύση. Ωστόσο, μην αποκλείεις την πιθανότητα να σε βοηθήσει ο σύντροφός σου, μ’ έναν εξυπηρετικό κι εκπληκτικό τρόπο!

  • υδροχόος

Αντί να επιτρέπεις στην επιφυλακτικότητα ή τη νευρικότητά σου, να εμποδίζουν μια ρομαντική σου φιλοδοξία, προσπάθησε να καταλάβεις, γιατί νιώθεις έτσι. Μπορεί ν’ ανακαλύψεις ότι υπάρχουν, για να σε βοηθήσουν να κάνεις ένα γενναίο βήμα προς τα εμπρός με συγκεκριμένο και συναρπαστικό τρόπο. Θα υπάρξουν πολλά οφέλη αν πάψεις να διστάζεις κι αν αναλάβεις ένα υπολογισμένο ρίσκο στην ερωτική σου ζωή. Και το χρονοδιάγραμμα, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

  • ιχθύες

Ένας αέρας σοβαρότητας θα γίνει αισθητός στα ερωτικά σου. Αλλά θα ζήσεις και απολαυστικές στιγμές. Το ένα λεπτό θα βρίσκεσαι στον έβδομο ουρανό και το αμέσως επόμενο, θ’ αντιμετωπίζεις μια σοβαρή συζήτηση με τον εραστή σου. Όλο αυτό, θα δημιουργήσει μία αστάθεια στη σχέση σου. Έχε πίστη, ότι αυτό το μεταβαλλόμενο σενάριο δεν θα διαρκέσει πολύ. Προς το παρόν, αποδέξου πως η διασκέδαση μπορεί να χρειαστεί να είναι ισορροπημένη, με μια περιστασιακή σκοτεινή στιγμή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments