Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [17/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [17/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (17/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (17/11/19).

 • κριός

Πιθανότατα θα αντιληφθείς κάποια σημάδια έντασης σε μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα φροντίσεις να καταπνίξεις το αμήχανο σενάριο, «εν τη γενέσει» του. Μπορεί να συμβαίνει επειδή περνάς κάποια συγκεκριμένα όρια στις προσωπικές υποθέσεις του συντρόφου σου. Μπορεί οι προθέσεις σου να είναι καλές…. αλλά θα προκαλέσεις ακούσια περιττή αναστάτωση μη δίνοντας στο ταίρι σου, το χώρο που χρειάζεται.

 • ταύρος

Μια εξέλιξη θα εμφανιστεί ξαφνικά και με ελάχιστη ή σχεδόν καμία προειδοποίηση! Αλλά θα είναι ο σέξι αυθορμητισμός που ακόμη δουλεύεται στη σχέση σου…. οπότε μην είσαι καχύποπτη. Σίγουρα, ίσως χρειαστεί μια μικρή προσοχή, αλλά μην εστιάσεις υπερβολικά. Ίσως, αυτό που σου αποκαλύπτει το ταίρι σου με αυτοπεποίθηση, θα σου δώσει ένα γρήγορο και δυνατό σοκ. Θα χρειαστεί να αφήσεις να περάσει αρκετό διάστημα, για ν’ αποφασίσεις τι σκοπεύεις να κάνεις, γι’ αυτό.

 • δίδυμοι

Οι πληροφορίες που φτάνουν στο δρόμο σου από ένα συγκεκριμένο άτομο, θα ρίξουν ενδιαφέρον φως στην ερωτική σου ζωή, για την οποία είχες «μαύρα μεσάνυχτα» πρόσφατα. Είναι πιθανό να μην έχεις ακόμα όλα στοιχεία, επομένως κάνε υπομονή μέχρι να μάθεις τουλάχιστον τα βασικά δεδομένα. Αν είσαι ελεύθερη κι αναρωτιέσαι αν θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τη φιλική ζώνη με ένα άτομο που σ’ ενδιαφέρει, θ’ ανακαλύψεις πως κι εκείνος θέλει να γίνουν λιγότερο πλατωνικά τα πράγματα μεταξύ σας.

 • καρκίνος

Θα χρειαστεί προσοχή αν μπεις σ’ ευαίσθητη περιοχή μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Ξέρεις τι να πεις και πώς να το μεταφέρεις, αλλά ένα στραβοπάτημα από τη πλευρά σου…..κι αυτός ο άνθρωπος θα φύγει καλπάζοντας σαν άλογο και δεν θα σου αφήσει άλλη επιλογή, από το να τον περιμένεις μέχρι να επιστρέψει. Βεβαιώσου πως δε χρησιμοποιείς κριτικό πνεύμα στη συζήτησή σας…κι όλα θα πάνε καλά.

 • λέων

Αν πολλά πράγματα στην ερωτική σου ζωή φαίνονται βαριά, σκοτεινά ή θαμπά…τότε η μοναδική σου ευφυία, μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Αν ο εραστής σου θέλει να κρατήσει τα πράγματα έντονα και σοβαρά, τότε μπορείς να επιλέξεις, αν συμφωνείς να συμμετέχεις. Αν είσαι ελεύθερη, τότε το χιούμορ και το γέλιο μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για να φέρουν κάποιον πιο κοντά σου. Υπάρχουν στιγμές που το γέλιο, είναι το πιο ισχυρό αφροδισιακό. Τώρα είναι μια τέτοια στιγμή.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

 • παρθένος

Ένα οικογενειακό ζήτημα θα δημιουργήσει μια ενοχλητική απόσπαση της προσοχής σου, από τα ερωτικά σου. Αλλά πίστεψε, πως θα λυθεί γρήγορα. Ό,τι χρειάζεται λύση γύρω από κάτι που σχετίζεται με την οικογένειά σου θα προετοιμάσει το δρόμο για να γίνουν στο σπίτι, περισσότερες κοινωνικές και ρομαντικές συνεργασίες, στο μέλλον. Αν πρόκειται για νέα επίπεδα άνεσης, θα νιώσεις περισσότερο «άνετα» μέσα στο σπίτι σου. Υπάρχει όμως και μια πιθανότητα, να θέλεις να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις, για μερικές αξέχαστες στιγμές που θέλεις να δημιουργήσεις!

 • ζυγός

Ίσως να πιστεύεις ότι ο αγαπημένος σου χρειάζεται ένα ευγενικό καλόπιασμα, για να πάρει μια απόφαση ή ενδεχομένως να αποδεχθεί τον τρόπο σκέψης σου. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται πιθανώς χρόνο ή χώρο για να εξετάσει σωστά αυτό που θέλει και η πίεση από μεριάς σου, είναι απίθανο να βοηθήσει αυτή τη διαδικασία. Θα εκτιμήσει το ότι του δίνεις περισσότερο χρόνο για να αναλογιστεί ή να προβληματιστεί…γι’ αυτό δωσ’ του τον!

 • σκορπιός

Ξέρεις τι κουμπιά να πιέσεις στον αγαπημένο σου, για να τον βοηθήσεις να συμφωνήσει με σένα. Αλλά φαίνεται πως υπάρχουν προφανείς λόγοι ή λιγότερο προφανείς επιλογές, για να συμβεί κάτι τέτοιο. Οι λιγότερο εμφανείς επιλογές, απαιτούν λίγη φαντασία. Αν θέλεις θετική απάντηση από το σύντροφό σου, τότε μια δημιουργική προσέγγιση ή μια χειρονομία που εξάπτει τη φαντασία του, είναι ο κατάλληλος τρόπος!

 • τοξότης

Μπορεί να είναι δελεαστικό να ζητήσεις συμβουλές από άλλους για μια ερωτική σου υπόθεση. Αλλά μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου, καλύτερα. Πιθανότατα είναι πιο απλή αυτή η υπόθεση, από ό, τι πιστεύεις. Μπορεί να χρειαστεί λίγο θάρρος για να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, οπότε μάλλον, προσπαθείς να το καθυστερήσεις όσο μπορείς. Κάνε ό, τι σου φαίνεται σωστό, χωρίς να αναρωτιέσαι τι μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε άλλος.

 • αιγόκερως

Όσο κι αν ενδιαφέρεσαι να έρθεις πιο κοντά με τον εραστή σου και η σχέση σου να γίνει πιο οικεία, η καρδιά σου σε ενημερώνει πως αυτή η θετική αλλαγή, πρέπει να γίνει σταδιακά. Προσπάθησε να λάβεις σοβαρά υπόψη τις συμβουλές της…επειδή κάτι κινείται πιο αργά απ’ ό,τι επιθυμείς. Σύντομα, θα δεις τα εξαιρετικά αποτελέσματα της υπομονής σου. Τα γερά θεμέλια σε μια σχέση, χρειάζονται πάντα χρόνο για να χτιστούν!

 • υδροχόος

Ίσως να είσαι ευχαριστημένη με μια πτυχή της ερωτικής σου ζωής που είναι προβλέψιμη. Αν όμως θέλεις λίγη διασκέδαση ή περιπέτεια, τότε μπορείς να τ’ απολαύσεις και τα δύο τώρα. Θα χρειαστεί να ξεβολευτείς λιγάκι και ν’ ακολουθήσεις κάποια άγνωστα μονοπάτια….αλλά ο αγαπημένος σου θα ενθουσιαστεί με την ιδέα του να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ή διαφορετικό. Δες τα σχέδια που ετοιμάζεις, λειτουργώντας…. έξω από τα συνηθισμένα.

 • ιχθύες

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι θαυμάσια παρέα, αλλά εσύ ελκύεσαι έντονα αυτή τη στιγμή με εκείνους που νιώθεις πως βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, με σένα, κατά κάποιο τρόπο. Μια πιθανή συνάντηση μυαλών με κοινά ενδιαφέροντα, μπορεί να φέρει μια ευχάριστη ρομαντική σύνδεση…. αν θέλεις κάτι τέτοιο. Εσύ και κάποιο ενδιαφέρον άτομο, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κλικ ο ένας στον άλλον, μ’ έναν εγκεφαλικά όμορφο τρόπο… Και ίσως χρειαστεί να αρχίσετε πρώτα με αυτή τη σύνδεση, πριν εξελιχθεί η σχέση σας, σε κάτι περισσότερο!

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments