Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [19/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [19/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (19/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (19/11/19). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης περνά από σήμερα στον Σκορπιό, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Φροντίστε να επιστρατεύσετε την πιο εστιασμένη δράση σας και θα έχετε τα πιο θετικά αποτελέσματα. Και ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό από τις 3 Οκτωβρίου, όπου και γύρισε ανάδρομος στις 31 Οκτωβρίου. Τώρα βρίσκεται στην προετοιμασία να επιστρέψει σε ορθή πορεία από αύριο, παραμένοντας στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου.

Ο Σκορπιός αφορά την ισχύ και το χρήμα, τομείς που θα εστιάσετε για το υπόλοιπο της χρονιάς. Με τον Ερμή και τον Άρη εκεί, σίγουρα θα είστε πολυάσχολοι: Με κίνητρο και τους απαραίτητους στόχους, όλα θα πάρουν την πορεία τους. Η Σελήνη αναδεύει το Τελευταίο της Τέταρτο στον Λέοντα. Ηγηθείτε τω καταστάσεών σας και αναλάβετε ευθύνες. Η δημιουργικότητα και η αίσια ενέργεια λαμβάνουν ώθηση από το κενό πορείας της Σελήνης που θα ακολουθήσει. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στην Παρθένο, βάζοντας τα πάντα σε τάξη. Χρειάζεται αυτή η οργάνωση, με τον Ερμή να γυρίζει ορθόδρομος.

Την Τρίτη μπορεί να ταραχθείτε από κάποια νέα ή γεγονότα. Θα αφορούν την υγεία ή άλλο σοβαρό πρόβλημα, ενός ατόμου στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Σήμερα θα σπαταλήσετε πολλή ενέργεια και θα έχετε περισσότερες προσδοκίες από τις επαγγελματικές ή επιχειρηματικές σας υποθέσεις. Οι σχέσεις σας με ένα άτομο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην εργασία σας.

Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για τις οικονομικές υποθέσεις. Ιδιαίτερα θα ωφεληθούν όσοι ανήκουν στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων. Σκεφτείτε πού ξοδεύετε τα χρήματά σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για μετακινήσεις, ταξίδια που σχετίζονται με την εργασία σας, τουρισμό, μεταφορές ή επικοινωνίες. Μπορεί να προκύψει κάποιο ταξίδι που να σχετίζεται με μια σημαντική, επείγουσα εργασία.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τρίτη θα είναι μια ξεχωριστή μέρα σε σχέση με τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Μπορεί να παρασυρθείτε από μια ψευδαίσθηση (χειραγώγηση) είτε σε μια λάθος απόφαση. Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, θα είναι καλές στη διάρκεια της μέρας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα εκπλαγείτε από κάποια προβλήματα στην οικογένεια ή με τους συγγενείς σας. Η εξέλιξή τους θα είναι διαφορετική για τον καθένα – και δεν θα εξαρτηθεί καθόλου από εσάς. Η σημερινή μέρα φέρνει τύχη… Αλλά θα πρέπει να την αφήσετε να εξελιχθεί χωρίς τη δική σας παρέμβαση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα αντιμετωπίσετε εντάσεις γύρω από θέματα ιδιοκτησίας, προβλήματα στο σπίτι σας ή άλλα θέματα υλικής φύσεως. Πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα για επισκευές, για την αγορά ενός σημαντικού αντικειμένου (εξοπλισμού) για το σπίτι σας και άλλα. Σήμερα να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας και να μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Τρίτη υποδεικνύει απροσδόκητα γεγονότα ή καταστάσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχουν κάποια σχέση με άνδρες στην οικογένειά σας ή με τις επαγγελματικές σας επαφές. Σήμερα να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει και να έχετε περισσότερο αυτοέλεγχο στα συναισθήματά σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments