Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [19/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [19/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (19/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (19/11/19).

Κριός

Πόσο διορατικοί είστε στα ερωτικά ζητήματα; Είσαστε αδέσμευτοι τόσο καιρό τώρα, που μερικές φορές ξεχνάτε πώς μπορείτε να εντυπωσιάσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Γίνετε πιο παρατηρητικοί. Να είστε βέβαιοι ότι θα αποδώσει.

Ταύρος

Αν είστε ομιλητικοί σήμερα θα αποσπάσετε την προσοχή κάποιου ατόμου με το οποίο θέλατε να πιάσετε συζήτηση. Το χάρισμα που έχετε στην ομιλία θα βγάλει προς τα έξω μια φιλική, προσιτή πλευρά σας που κάνει τους άλλους αυτόματα να χαλαρώνουν μαζί σας.

Δίδυμοι

Κάποιες φορές το άγχος κάνει καλό. Είναι φυσικό να αισθάνεστε νευρικότητα μπροστά σε κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Απλά μην αφήνετε την αδικαιολόγητη παράνοια να σας εμποδίσει να περάσετε καλά.

Καρκίνος

Πριν πάτε στο επόμενο σας ραντεβού, καλό θα ήταν να κάνετε μια συζήτηση με τον εαυτό σας σχετικά με το τι χρειάζεστε από την καινούργια σας σχέση. Όλες οι σημαντικές σχέσεις απαιτούν χρόνο για να αναπτυχθούν. Αν, όμως, γνωρίζετε εκ των προτέρων τι σας κάνει ευτυχισμένους θα επιταχύνετε τη διαδικασία.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να παραμείνετε δυνατοί και ευπροσάρμοστοι όταν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει. Η ζωή έχει την τάση να σας βγάζει αναποδιές την πιο ακατάλληλη στιγμή. Αντί να ταράζεστε, μάθετε να προσαρμόζετε τα σχέδιά σας ανάλογα με τις περιστάσεις.

Παρθένος

Να είστε προσεκτικοί όταν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο άτομο που θέλετε να εντυπωσιάσετε. Οι φίλοι σας αντιλαμβάνονται τα αστεία σας αλλά αυτό το καινούργιο πρόσωπο μπορεί να αναρωτιέται τι στο καλό προσπαθείτε να πείτε. Κρατήστε τη συζήτηση μεταξύ σας χαλαρή.

Ζυγός

Αν συνεχώς προσπαθείτε να βιώνετε καινούργιες εμπειρίες, αποφεύγετε τη ρουτίνα. Σήμερα (αλλά και κάθε μέρα) προσπαθήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Παραγγείλετε ένα άλλο πιάτο από τον κατάλογο. Κάντε μια παράκαμψη στο δρόμο για το σπίτι σας. Φλερτάρετε με έναν/μία άγνωστο/η.

Σκορπιός

Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να χαμηλώσετε τις προσδοκίες σας για να καταφέρετε να βγείτε ραντεβού. Για ένα λεπτό! Η ερωτική σχέση που σας αξίζει δεν θα συμβεί ποτέ αν αφήσετε την απελπισία να σας καταβάλει. Να κάνετε υπομονή και να περιμένετε το κατάλληλο άτομο να έρθει στη ζωή σας. Είναι κάπου εκεί έξω!

Τοξότης

Αντί να είστε μόνο λόγια και καθόλου πράξεις, φροντίστε να θυμάστε τη σημερινή μέρα επειδή πετύχατε κάτι για το οποίο αξίζει να καυχιέστε. Ζητήστε από αυτό το σέξι άτομο να βγείτε ραντεβού. Τελειώστε με αυτό το σημαντικό σχέδιο στην δουλειά σας πριν εκπνεύσει η προθεσμία.

Αιγόκερως

Αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, καλό θα ήταν να σταματήσετε να κολλάτε σε κάθε σκέψη που πετάγεται στο μυαλό σας. Εξασκήστε το διαλογισμό και επικεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα όπως η αγάπη, η υγεία και η φιλία.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια κατάλληλη μέρα για να κάνετε μερικές αλλαγές στον τρόπο που προσπαθείτε να προσελκύσετε κάποιο καινούργιο άτομο. Πάρτε μαζί έναν κομψό φίλο σας και ζητήστε του να σας βοηθήσει να κάνετε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση σας. Το νέο σας look μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε για να πάρετε μια ώθηση στην ερωτική σας ζωή.

Ιχθύες

Το φορτωμένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα μπορεί να μπαίνει εμπόδιο στην κοινωνική σας ζωή και αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Επαναξιολογήστε τις ημερήσιες και εβδομαδιαίες λίστες με τις υποχρεώσεις σας. Να είστε ρεαλιστικοί με τις προθεσμίες. Και να ανταμείβετε τακτικά τον εαυτό σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments