Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [19/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [19/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (19/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (19/11/19).

κριός

Θέλεις ν’ αναλάβεις δράση όπου θεωρείς πως είναι απαραίτητο στη σχέση σου, κι αυτό σίγουρα συνεπάγεται μια βαθύτερη και πιο δυναμική αλληλεπίδραση με τον εραστή σου. Αν μια κατάσταση έχει ενταθεί με έναν ανυπολόγιστο τρόπο, τότε θα είσαι αυτή που θα έχει κάνει το περισσότερο κακό. Γι’ αυτό προσπάθησε να μην πιέζεις τις καταστάσεις όπου είναι δυνατόν. Γιατί όταν ξεκινήσεις, μπορεί να μη σταματήσεις με τίποτε.

ταύρος

Μπορείς να κάνεις κάποια ρεαλιστικά σχέδια για τη σχέση σου…. και αυτό που θα ήθελες είναι ό,τι έχει κατά νου κι ο εραστής σου. Μια συγκεκριμένη ρομαντική φιλοδοξία που μπορεί να είχε παραμεριστεί τους τελευταίους μήνες, θα μπορούσε να αναβιώσει. Και θα σας προσφέρει ευχάριστες δυνατότητες…. αν μοιραστείτε το καθήκον με το ταίρι σου, να μετατρέψετε ένα όραμα σε κάτι περισσότερο.

δίδυμοι

Όπου θέλεις απαντήσεις για ένα συγκεκριμένο ζήτημα, θα χρειαστεί περισσότερες προσπάθειες για να το ψάξεις, απ’ όσες πίστευες. Όπου ο εραστής σου φαίνεται να μην συνεργάζεται, ίσως οφείλεται στο ότι δεν νιώθει την ίδια ανάγκη με σένα για να φτάσεις στο βάθος του προβλήματος. Χαλάρωσε, επιβράδυνε και ζήτησε βοήθεια. Θα την έχεις.

καρκίνος

Μικτά μηνύματα θα υπάρχουν στα ερωτικά σου σήμερα, ειδικά αν ό,τι είχε αγνοηθεί στο παρελθόν, βλέπει το φως της μέρας, τώρα. Καταβάλλεις προσπάθειες να διασφαλίσεις πως έχεις κατανοήσει ό,τι ειπώθηκε, για να μην υπάρξουν ασάφειες στο μέλλον. Αν είσαι εσύ αυτή που φυλάει ένα μυστικό με οποιονδήποτε τρόπο, τότε μην εκπλαγείς αν αυτό φανερωθεί.

λέων

Θα φανεί πως δεν ξεκολλάς εύκολα από τις συνήθειες σου, στα μάτια του αγαπημένου σου, που επιθυμεί να ξεκινήσει μια περιπέτεια ή να εξερευνήσει κάτι νέο. Όμως παρόλο που συνήθως είσαι αυτή που ξεσηκώνει και τους δυο σας, ίσως να έχεις λόγους να κολλήσεις σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα και οικεία. Αφέσου όμως να καθοδηγηθείς από το ταίρι σου, που θέλει να βιώσετε κάτι καινούργιο μαζί.

παρθένος

Αν ένα παθιασμένο σχέδιο συναντά εμπόδια, τότε μπορεί να σου προσφερθεί μια ενδιαφέρουσα και δυνητικά καλύτερη ιδέα, αν δείξεις αρκετή υπομονή για να το δεις και να το καταλάβεις. Ίσως χρειαστεί να εργαστείς πιο σκληρά από το αναμενόμενο, για να πείσεις τον αγαπημένο σου να εξετάσει την εναλλακτική λύση. Ωστόσο, πιθανότατα θα καταφέρεις να τον πάρεις με το μέρος σου. Δώσε σ’ αυτή τη νέα επιλογή μια ευκαιρία, για να εντυπωσιάσεις και να ευχαριστήσεις και τους δυο σας.

ζυγός

Η θεραπεία, αν τη χρειάζεσαι, είναι διαθέσιμη τώρα στην ερωτική σου ζωή. Εξέτασε με ειλικρίνεια πού ακριβώς θέλεις ν’ αναζωογονήσεις τη σχέση σου, και θα μείνεις έκπληκτη από τα αποτελέσματα. Μια νέα αρχή μπορεί να ξεκινήσει με βάση ένα νέο επίπεδο κατανόησης… και κάθε πτυχή του παρελθόντος που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί, μπορεί να γίνει με άνεση και αγάπη.

σκορπιός

Μπορείς να βρεθείς στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιον, και ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να τον κακομάθεις. Ίσως να θέλεις να υπάρχει περισσότερη ισορροπία μεταξύ σας, αλλά κάτι ευχάριστο μπορεί να συμβεί αν βάλεις τις ανάγκες του συντρόφου σου πρώτες. Με τον παθιασμένο Άρη να καταλαμβάνει το ζώδιό σου από σήμερα μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, να είσαι σίγουρη, πως οι προσπάθειές σου θα βρουν ανταπόδοση.

τοξότης

Μπορεί να νιώσεις πως πιέζεις για να εξελιχθεί η σχέση σου, ή καταβάλλεις μεγαλύτερες προσπάθειες γι’ αυτή. Ωστόσο, προσπάθησε να είσαι υπομονετική. Όπου πιστεύεις ότι παίρνεις το προβάδισμα ή προλαβαίνεις κάποιες εξελίξεις, πίστεψε πως η ισορροπία, εκδηλώνεται βαθμιαία. Πάνω απ’ όλα πρέπει να καταλάβεις, πως η προσπάθειά σου, θα εκτιμηθεί.

αιγόκερως

Ελκύεσαι έντονα από το μυστήριο κάποιου αυτή τη στιγμή. Ωστόσο πρέπει να γνωρίζεις πόση προσπάθεια θα χρειαστεί για να έρθετε πιο κοντά. Η υπομονή είναι αναπόσπαστο στοιχείο για να μάθεις περισσότερα για κάποιον σταδιακά. Όσο περισσότερο πιέζεις για να κάνεις τις ανακαλύψεις σου, τόσο πιο αμυντικός θα είναι αυτός που σ’ ενδιαφέρει. Άφησε τις εξελίξεις, να γίνουν με το δικό τους τρόπο.

υδροχόος

Θα μπορούσε να υπάρξει μια λεπτή γραμμή που πρέπει να γίνει αποδεκτή ανάμεσα στο να είναι κάποιος αμυντικός απέναντί σου ή αντιπαραθετικός. Ο αγαπημένος σου, είναι πιθανό να καταλαβαίνει τις ανάγκες σου με τρόπους που πιστεύεις πως δεν κάνει…. και να έχεις την υποστήριξή του! Επικεντρώσου στον τρόπο με τον οποίο οι δυο σας μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό που θέλετε. Σύντομα θα μπείτε στην ίδια σελίδα και θα προχωρήσετε μαζί σαν ενωμένο ζευγάρι.

ιχθύες

Αυτό που ειπώθηκε από τον αγαπημένο σου, είναι λόγια που θεωρείς πως είναι υποτιμητικά. Αυτό που λέγεται μπορεί να αγγίξει πολλά ευαίσθητα νεύρα μέσα σου, ειδικά αν κάποιος έξω από τη σφαίρα της σχέσης σου, αποτελεί μέρος της συζήτησης. Προσπάθησε να μην πάρεις τα λεγόμενά του, κατάκαρδα. Αν έχεις αποφασίσει να πεις κάτι σε αντάλλαγμα, καν’ το με την ευαισθησία που σε διακατέχει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments