Διεθνή

Πρίγκιπας Άντριου: Αποσύρεται από τα βασιλικά του καθήκοντα για το σκάνδαλο Έπσταϊν

Πρίγκιπας Άντριου: Αποσύρεται από τα βασιλικά του καθήκοντα για το σκάνδαλο Έπσταϊν
Πρίγκιπας Άντριου: Είχε θεαθεί μέσα στο διαμέρισμα του χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη να απολαμβάνει μασάζ ποδιών από νεαρή Ρωσίδα.

Πρίγκιπας Άντριου: Ο πρίγκιπας Αντριου, εν μέσω της δριμύτατης κριτικής που δέχεται για τη σχέση του με τον Τζέφρι Επστάιν, απομακρύνεται από τα δημόσια καθήκοντά του, έχοντας την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ. Σε δήλωσή του αναφέρει ότι είναι «πρόθυμος να βοηθήσει κάθε αρμόδιο φορέα επιβολής του νόμου με τις έρευνες, εάν χρειαστεί».

«Ζήτησα από την Αυτού Μεγαλειότητα να αποχωρήσω από τα δημόσια καθήκοντα για το άμεσο μέλλον και μου έδωσε την άδειά της», αναφέρει αρχικά ο πρίγκιπας Αντριου, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, και προσθέτει: «Συνεχίζω να εκφράζω τη λύπη μου για την κακή κρίση του Τζέφρι Επστάιν. Η αυτοκτονία του έχει αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ιδιαίτερα για τα θύματά του, και συμπάσχω βαθιά σε όλους όσοι έχουν πληγεί και θέλουν κάποια μορφή τέλους. Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι, με το χρόνο, θα μπορέσουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Φυσικά, είμαι πρόθυμος να βοηθήσω οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία επιβολής του νόμου με τις έρευνές τους, εάν απαιτείται».

Ο πρίγκιπας Άντριου είχε θεαθεί μέσα στο διαμέρισμα του χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη να απολαμβάνει ένα μασάζ ποδιών από μια νεαρή Ρωσίδα, σύμφωνα με μηνύματα email που είχε ανταλλάξει Αμερικανός λογοτεχνικός ατζέντης με τον συγγραφέα Γεβγένι Μορόζοφ. Στα εν λόγω email, που δημοσίευσε ο ίδιος ο συγγραφέας στο περιοδικό New Republic, ο γνωστός ατζέντης Τζον Μπρόκμαν προτείνει στον τότε πελάτη του, Μορόζοφ, να συναντηθεί με τον Έπσταϊν, τον οποίο αποκαλεί «δισεκατομμυριούχο φιλάνθρωπο και φίλο των επιστημών», επισημαίνοντας ότι έχει επιδείξει «μεγάλη γενναιοδωρία όσον αφορά τη χρηματοδότηση πρότζεκτ πολλών φίλων και πελατών μας».

Πρίγκιπας Άντριου: Οι κατηγορίες εναντίον του

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ένα από τα φερόμενα ως θύματα του Τζέφρι Επστάιν, αποκάλυψε πρόσφατα πως όταν ήταν ανήλικη είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον αγαπημένο γιο της Ελισάβετ, ισχυρισμό τον οποίο έχει απορρίψει η βασιλική οικογένεια. Η 35χρονη σήμερα γυναίκα ανέφερε ότι στα 17 της γνώρισε τον πρίγκιπα Άντριου μέσω του Επστάιν, του αυτόχειρα Αμερικανού χρηματιστή ο οποίος ενεπλάκη σε μεγάλο σκάνδαλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης νεαρών κοριτσιών.

Η Ρόμπερτς αφηγείται πως πήγαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ιδιοκτησίας του νυν Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ όπου ο πρίγκιπας Άντριου, της έδωσε να πιει βότκα. Αργότερα, προχώρησαν σε σεξουαλική επαφή, αφού έκαναν «μαζί μπάνιο και ο πρίγκιπας έγλειψε τα πόδια μου». «Κάναμε έρωτα δύο φορές, στη Νέα Υόρκη και την Καραϊβική», πρόσθεσε, ισχυρισμός που ο πρίγκιπας αρνείται κατηγορηματικά, λέγοντας ότι «δεν είχε καμία σχέση με σεξουαλική επαφή με ανήλικα κορίτσια».

Από την πλευρά της, η 35χρονη σήμερα Βιρτζίνια επιμένει ότι λέει την αλήθεια. «Την πρώτη φορά στο Λονδίνο, ήμουν τόσο νέα. Μου είπαν ότι θα συναντούσα απλώς έναν πρίγκιπα. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα ότι με ωθούσαν να κάνω σεξ μαζί του», είπε. Στην έπαυλη εκείνη και ο πρίγκιπας Άντριου, συνεχίζει, επιδόθηκαν σε «ερωτικά παιχνίδια» στο μπάνιο και στη συνέχεια έκαναν σεξ στην κρεβατοκάμαρα. «Ξεκίνησε να γλείφει τα δάχτυλα των ποδιών μου, ανάμεσα στα δάχτυλα, στις καμάρες. Και στη συνέχεια πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και προχώρησε στην σεξουαλική πράξη, αν μπορώ να το πω έτσι», ισχυρίστηκε.

Η επίσκεψη του πρίγκιπα στο σπίτι του Έπσταϊν

Ο πρίγκιπας Άντριου είχε θεαθεί μέσα στο διαμέρισμα του χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη να απολαμβάνει ένα μασάζ ποδιών από μια νεαρή Ρωσίδα, σύμφωνα με μηνύματα email που είχε ανταλλάξει Αμερικανός λογοτεχνικός ατζέντης με τον συγγραφέα Γεβγένι Μορόζοφ. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες, ένα βίντεο που έδειχνε τον πρίγκιπα Άντριου μέσα στο σπίτι του Έπσταϊν, να αποχαιρετά μια γυναίκα, είχε προκαλέσει αναταράξεις στο παλάτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments