Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [20/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [20/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (20/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (20/11/19).

Κριός

Αντί να συμβιβαστείτε κάνοντας ένα πράγμα απόψε, τριγυρίστε λίγο και κάντε ό,τι σας κάνει κέφι. Είστε πολύ κοινωνικοί – συνεχίστε να κινείστε τριγύρω και θα πετύχετε πολλά.

Ταύρος

Το να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με κάποιο φίλο για την ερωτική σας ζωή, είναι μια καλή ιδέα. Αλλά το να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια ή να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα, όχι και τόσο. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν λίγο ακόμα. Και διασκεδάστε όσο περισσότερο μπορείτε.

Δίδυμοι

Ψιλοκουβέντες, καταιγισμός ιδεών, εμπιστευτικές συζητήσεις – είστε εξπέρ στην επικοινωνία σήμερα. Αλλά όταν έρχεται η ώρα να φλερτάρετε τα ξεχνάτε όλα. Εκφραστείτε με τον δικό σας υπέροχο τρόπο, πείτε τα αστεία σας και κάντε τους να σας σκέφτονται.

Καρκίνος

Όπου και αν πάτε, γίνεται πάρτι σήμερα. Και όποιος σας συνοδεύει, θα πρέπει να ευχαριστεί την τύχη του. Αν έχετε βγει κάποιο ραντεβού, το άλλο άτομο θα δει την πιο έξαλλη πλευρά του χαρακτήρα σας και θα εκπλαγεί ευχάριστα.

Λέων

Βρυχάστε σαν λιοντάρι και κινείστε σαν πεταλούδα – είστε πολύ κοινωνικοί σήμερα. Με τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας στην επικοινωνία, στο φλερτ και τις επαφές, δεν θα αφήσετε κανέναν ασυγκίνητο.

Παρθένος

Ξαναδιαβάστε αυτό το πονηρό e-mail πριν πατήσετε «αποστολή». Αυτό που εσείς νομίζετε ότι είναι αστείο, μπορεί να μπερδέψει το άλλο άτομο και να το κάνει να αναρωτιέται τι ακριβώς εννοείτε. Να είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε το λάθος σας αν χρειαστεί.

Ζυγός

Με παρέα θα περάσετε καλύτερα σήμερα. Θα θέλετε να κάνετε κάτι με ουσία και όχι να χαραμίσετε το χρόνο σας. Πηγαίνετε με παρέα σε μια διάλεξη, μια ανάγνωση βιβλίου ή σε μια ξεχωριστή εκδήλωση και απολαύστε τη συζήτηση που θα κάνετε μετά.

Σκορπιός

Αν πιστεύετε ότι συμβαίνει κάτι περίεργο στον ερωτικό τομέα τώρα, το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι της φαντασίας σας. Ερευνήστε λίγο βαθύτερα τα πράγματα για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος.

Τοξότης

Εσείς θέλετε να μιλήσετε για μια σημαντική ιδέα που έχετε, το άλλο άτομο λέει για τα καινούργια του παπούτσια. Ίσως να μην είναι το ιδανικό ταίρι για εσάς. Προσπαθήστε να μην το αποπάρετε και αποχωρήστε ευγενικά.

Αιγόκερως

Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο να χρησιμοποιείτε την εξυπνάδα σας στην ερωτική σας ζωή και στο να σκέφτεστε υπερβολικά τα πράγματα. Η πρόκληση σήμερα είναι να μην την περάσετε.

Υδροχόος

Για καλύτερα αποτελέσματα στην ερωτική σας ζωή τώρα, συνδεθείτε, επικοινωνήστε και γίνετε δημιουργικοί. Τα άστρα λένε ότι στη ζωή σας θα έρθουν μυριάδες πιθανότητες – συμπεριλαμβανομένης και της πιθανότητας μιας νέας «καυτής» σχέσης. Γνωρίστε πολλά καινούργια άτομα και αφήστε την ξεχωριστή σας προσωπικότητα να λάμψει.

Ιχθύες

Κάποιο άτομο μπορεί να επιμένει να κάνετε κάτι συγκεκριμένο στη βραδινή σας έξοδο. Αλλά το πάντα εξαιρετικό σας ένστικτο, σας λέει ότι θα διασκεδάσετε περισσότερο αν κινηθείτε χωρίς πρόγραμμα. Να είστε έτοιμοι να πείσετε να κάνετε μια παράκαμψη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments