Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [20/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [20/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [20/11/19].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (20/11/19).

κριός

Μια θαυμάσια έκπληξη θα παρουσιαστεί, αλλά δεν θα τη θεωρήσεις ευπρόσδεκτη. Αυτό θα οφείλεται αρχικά, στην ένταση ή την αβεβαιότητα που θολώνουν το όραμά σου αλλά δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να δεις πόσο αβάσιμοι είναι ορισμένοι φόβοι σου. Η επανασύνδεση με κάποιον από τον οποίο έχεις απομακρυνθεί, είναι επίσης μία πιθανότητα.

ταύρος

Το ότι δεν υποστηρίζεις το σχέδιο του αγαπημένου σου, δε θα τον χαροποιήσει. Προσπάθησε όμως, να τον βοηθήσεις να κατανοήσει, τη λογική που υποστηρίζει την απόφασή σου. Γνωρίζεις πως οι λόγοι σου για να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις ιδιαίτερα κάτω από πίεση, είναι λογικοί. Με προσεκτική εξήγηση από την πλευρά σου, θα το δει και ο αγαπημένος σου.

δίδυμοι

Οι διαθέσεις ή οι ενέργειες του εραστή σου, μπορεί να φαίνονται ασταθείς και πιθανότατα δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο για να καταλάβεις την αιτία. Δώσε στο ταίρι σου την ευκαιρία να ανοιχτεί με τον δικό του τρόπο και χρόνο και θα σημειώσεις πρόοδο. Εκεί που μπορεί να νιώθεις πως δε σου λέει κάτι σκόπιμα, τότε η διαίσθησή σου δεν κάνει λάθος. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι έτοιμος, να κάνει τις αποκαλύψεις του, σύντομα.

καρκίνος

Διάφοροι παράγοντες στα ερωτικά σου, θα σε οδηγήσουν σε πολλές κατευθύνσεις προσπαθώντας να εκπληρώσεις κάποιες υποχρεώσεις απέναντι σε άλλους. Ωστόσο, προσπάθησε αυτό, να μη σε καταβάλλει ψυχολογικά. Παίζεις σημαντικό ρόλο για πολλά άτομα, και οι σχέσεις σου, μπορεί να περνάνε μέσα από συγκρούσεις, από καιρό σε καιρό. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να χρειαστεί διαβεβαιώσεις, πως οι περισπασμοί σου είναι προσωρινοί. Αν το ταίρι σου, σου λέει ότι κινδυνεύεις να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης με όλες αυτές τις εξυπηρετήσεις που κάνεις, τότε μάλλον έχει κάποιο θέμα.

λέων

Θα εκπλήξεις τον αγαπημένο σου! Και η έκπληξη θα είναι, η ανταπόδοση όσων κάνει συνήθως, αυτός για σένα! Θα τον αγγίξει πολύ η χειρονομία σου, έστω κι αν γίνει απλά για να διασκεδάσετε. Γιατί θα φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη του….και τους δυο σας πιο κοντά. Συνδυάζοντας την ευφυία, το πάθος και τη γενναιοδωρία σου, είναι όλα όσα χρειάζεσαι, τώρα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

παρθένος

Πολλές αισθησιακές εμπειρίες σου προσφέρονται αυτό το διάστημα… οπότε άφησέ τες να έρθουν να σε βρουν αντί να προσπαθήσεις να τις εντοπίσεις. Εσύ απλά χαλάρωσε και να είσαι ο εαυτός σου. Όσο πιο ήρεμη είσαι, τόσο πιο άνετα θα είναι όλα. Αν είσαι πρόθυμη να επενδύσεις λίγη πίστη στη μοίρα να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, τότε δεν θα απογοητευθείς καθόλου.

ζυγός

Έχεις άφθονη κοσμική υποστήριξη για να «ρυθμίσεις το σκηνικό» για τις ερωτικές σου συναντήσεις. Θα μπορέσεις επίσης να βρεις χρόνο να επικοινωνήσεις με κάποιο άτομο, που ήδη έχεις καθυστερήσει να έρθεις σε επαφή. Μια αξιοσημείωτη αίσθηση ζεστασιάς και συνεργασίας όπως και η προθυμία σου να αφήσεις πίσω, όλη την ένταση του παρελθόντος, θα συμβεί τώρα. Κάνε μια προσπάθεια για να προχωρήσεις πέρα από τα παραδοσιακά όρια, και πιθανότατα θα ευχαριστηθείς που το έκανες.

σκορπιός

Η νοοτροπία ή η απόλαυση θα γίνουν αισθητές στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Και αν αυτά οφείλονται στον εραστή σου, τότε θα ξέρεις τι να κάνεις ή να πεις για να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα. Μπορεί ακόμη και να ανακαλύψεις πως μπορείς να διαβάσεις τις σκέψεις του συντρόφου σου ευκολότερα απ’ ότι νομίζει. Οι συμβουλές ή χρήσιμες προτάσεις μπορεί να έρθουν γρήγορα μόλις δείξεις προθυμία να τον υποστηρίξεις. Άφησέ τον πρώτα να μιλήσει, πριν αναλάβεις να εργαστείς με τον μοναδικό μαγικό σου τρόπο.

τοξότης

Μια προφανής λύση ή ένα σχέδιο θα σε κοιτάξει στο πρόσωπο! Αλλά θα εστιάσεις υπερβολικά έντονα σε ένα ρομαντικό δίλημμα που σχετίζεται με τα ερωτικά σου,για να το δεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, πρέπει να απομονωθείς για λίγο ώστε να σκεφτείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Ο αγαπημένος σου, θα εκτιμήσει την ικανότητά σου να βλέπεις αυτό που δεν μπόρεσε να συνδεθεί σε μια κατάσταση. Αυτό μπορείς να το δεις, όταν αποστασιοποιηθείς από το πρόβλημα.

αιγόκερως

Έχοντας επισημάνει την πραγματικότητα μιας κατάστασης, είναι προτιμότερο να μην γνωρίζεις πού βρίσκεσαι. Ωστόσο, προσπάθησε να δεχτείς αυτά που έρχονται στο φως ή αυτά που λέγονται, από τον αγαπημένο σου. Αυτό που αποκαλύπτεται, πιθανότατα δεν θα είναι τόσο μεγάλη έκπληξη, ούτως ή άλλως. Αποδέξου πως μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο που θα υποστηρίξεις το ταίρι σου. Η επιλογή να επιστρέψεις στις σκιές ή να αποσυρθείς….. δεν είναι αποδεκτή.

υδροχόος

Θα χαρείς βοηθώντας το ταίρι σου και θα έχεις πολλές ιδέες για να αλλάξεις τα σχέδια του εραστή σου, με θαυμάσιο τρόπο. Ίσως είσαι περισσότερη πρόθυμη τώρα, να δείξεις τη υποστήριξή σου στο ταίρι σου, επειδή παίρνεις περισσότερα απ’ αυτόν. Ίσως να αισθάνεσαι πως σ’ εκτιμάει περισσότερο τώρα και να θέλεις να κάνεις περισσότερα απ’ όσα χρειάζονται γι’ αυτόν. Αλλά μπορείς να είσαι βέβαιη, ότι θα νιώσεις ζεστασιά , κάνοντας έτσι.

ιχθύες

Μια έγκαιρη και ανοιχτή συζήτηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται για να σας φέρει πιο κοντά αυτή τη στιγμή. Φέρνοντας ένα θέμα στην επιφάνεια, μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε την πραγματικότητα μιας συγκεκριμένης κατάστασης. Ένα φρέσκο ξεκίνημα προσφέρεται που μπορεί να εξασφαλίσει κάτι ξεκινά σε σταθερότερη βάση – και με περισσότερη κατανόηση και για τους δυο σας, απ’ ό, τι συνέβαινε προηγουμένως. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει κάτι θαυμάσιο, μεταξύ σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments