Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [22/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [22/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [22/11/19].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευής (22/11/19).

κριός

Πιθανόν να μπορείς να διαβάσεις το πρόσωπο του εραστή σου σαν ένα βιβλίο. Και ξέρεις ακριβώς πώς να τον αντιμετωπίσεις αν είναι πεσμένος ψυχολογικά ή αν τον απασχολεί κάτι. Αυτό μπορεί να σε κάνει να απομακρύνεσαι από κοντά του και να του παρέχεις το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται. Ωστόσο, ξέρεις πως η απομάκρυνσή σου θα είναι σύντομη και πως θα υπάρχει μεγάλη κατανόηση από την πλευρά του, για την υποστήριξη που του προσφέρεις.

ταύρος

Μια ατμόσφαιρα σοβαρότητας είναι αισθητή στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή και θα έχει άμεση επίδραση στην αυτοπεποίθησή σου. Μη γνωρίζοντας τι να πεις ή πώς να το πεις, θα δημιουργηθεί πρόβλημα σε μια συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον εραστή σου. Απλά προσπάθησε να επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου, γιατί αλλιώς μπορεί να δημιουργήσεις ακούσια, κάποια σύγχυση.

δίδυμοι

Μπορείς να διατηρήσεις τον έλεγχο σε κάτι που πιστεύεις πως χρειάζεται προσοχή και αφορά την ερωτική σου ζωή. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να εφαρμόσεις τις δυνατές θεραπευτικές σου ικανότητες, όπου πιστεύεις ότι χρειάζεται. Αν νιώθεις πως η γνήσια ή ειλικρινή προσπάθειά σου μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα ανάμεσά σας, τότε είναι ιδανική η στιγμή, για να προσπαθήσεις, μ’ αυτό τον τρόπο. Απέφυγε κάθε φόβο απόρριψης και δες τι αποτελέσματα φέρνει, η εμπιστοσύνη.

καρκίνος

Θα υιοθετήσεις μια στάση του «όλα ή τίποτα» στην ερωτική σου ζωή, τώρα. Αυτό θα μπορούσε να φέρει πρόοδο εκεί που επιθυμείς –αλλά θα οφείλεται σε ανησυχία ή απογοήτευση από πλευράς σου. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου, ανάμεσα στην αυτοπεποίθηση και την ανυπομονησία. Να είσαι σίγουρη πως ο εραστής σου θα δει τη διαφορά.

λέων

Ίσως πιστεύεις πως απέκτησες ισορροπίες ανάμεσα στην κοινωνική και στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο το ταίρι σου, που θέλει να είναι πιο κοντά σου, μπορεί να αισθάνεται απογοητευμένος, εξαιτίας αυτού που βλέπει σαν ανισορροπία. Αν βάζεις τους φίλους σου, πάνω από τον αγαπημένο σου, τότε αυτό θα διασαφηνιστεί πολύ σύντομα. Προσπάθησε να αποφύγεις την εμφάνιση τυχόν προβλημάτων, εδώ και τώρα.

παρθένος

Μια αίσθηση «μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση» πλανάται στη σχέση σου….και θα τη νιώσεις έντονα. Αυτό θα είναι η αιτία για να νιώσεις απογοητευμένη. Υπάρχει όμως και μια δεύτερη αιτία που σε στενοχωρεί ….και είναι ο περιορισμός που υπάρχει στη σχέση σου, κάτι που δεν σου αρέσει καθόλου. Μήπως όμως όλα βρίσκονται στη φαντασία σου? Επικεντρώσου σε ό,τι ξέρεις πως είναι πραγματικό… και εστίασε στις πραγματικές σου υποχρεώσεις.

ζυγός

Η φιλία, είναι πάντα ο ακρογωνιαίος λίθος οποιασδήποτε ερωτικής σχέσης. Ωστόσο, θα αναρωτηθείς αν προχωρώντας περισσότερο στη σχέση σου, θα εξακολουθεί να υπάρχει φιλία ανάμεσά σας. Φαίνεται ότι υπάρχουν περιθώρια για να προχωρήσεις, με τρόπους που θα ήθελες να το διαπιστώσεις….αλλά χρειάζεται υπομονή και ν’ αφήσεις τις καταστάσεις να εξελιχθούν μόνες τους. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως είναι καιρός να επικεντρωθείς στο ν’ αναζωογονήσεις τις σχέση σου, ή να πειραματιστείς με το ταίρι σου, στις πιο στενές πτυχές του δεσμού σας.

σκορπιός

Η πρόοδος στο συναισθηματικό μέτωπο θα μπορούσε να απαιτήσει μια ξαφνική – και ενδεχομένως εκπληκτική – αλλαγή στάσης από την πλευρά σου. Όπου αναρωτήθηκες αν κάτι μπορεί να αλλάξει ή να εμβαθύνει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, ίσως εξαρτηθεί από σένα για την πρωτοβουλία ή για το ρίσκο που θα πάρεις, για να δεις τι συμβαίνει. Αν επιλέξεις να κάνεις το τελευταίο, τότε να είσαι έτοιμη να ακολουθήσεις τις ενέργειές σου.

τοξότης

Ένα καρποφόρο ερωτικό όραμα ή ένα όραμα για τη σχέση σου, θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της σκέψης σου! Το οποίο μπορεί να είναι σπουδαίο, αλλά θα σε οδηγήσει σε απότομη προσγείωση, αν βυθιστείς πολύ στις φαντασιώσεις σου. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου, πιθανόν να απαιτήσουν πολύ σύντομα μεγάλη προσοχή…. οπότε απόλαυσε την ανάπαυση, για όσο διαρκέσει.

αιγόκερως

Η εξέλιξη της σχέσης σου, είναι στα χέρια σου. Επειδή βγαίνεις από το καβούκι σου και γίνεσαι περισσότερο διαθέσιμη ή ανοίγεσαι παραπάνω στον εραστή σου. Αν καλλιεργείς συγκεκριμένους φόβους ή πιστεύεις ότι κινδυνεύεις να πληγωθείς αν δείξεις τον ευάλωτο εαυτό σου, μην ανησυχείς. Εκπληκτικές συνευρέσεις προσφέρονται αν το επιτρέψεις. Η απόρριψη των συναισθηματικών σου φραγμών και η αυτοπεποίθησή σου, είναι τα πρώτα βασικά βήματα.

Υδροχόος

Η επικοινωνία που προκύπτει από την προσπάθεια που καταβάλλεις θα είναι ο τέλειος καταλύτης για την πρόοδο που θα θέλεις στην ερωτική σου ζωή. Αν αυτό συνεπάγεται ότι αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να φέρεις στο τραπέζι μια καθυστερημένη συζήτηση ή να επικοινωνήσεις με σκοπό να επανασυνδεθείς με το ταίρι σου, που είχες απομακρυνθεί, μπορεί να συμβεί κάτι ευχάριστο και πολύ σημαντικό. Το μόνο που χρειάζεται, είναι προθυμία και ανοιχτό μυαλό… για να σπάσει η σιωπή.

 ιχθύες

Οι απαιτήσεις εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, θα είναι πολλές και θα σε απομακρύνουν από τον αγαπημένο σου. Όπου είναι δυνατό, προσπάθησε να περάσεις χρόνο μαζί του, γιατί έτσι η σχέση σας, θα γίνει πιο βαθιά, επιτρέποντας στην ειρήνη και την ησυχία, να κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει. Η κοινή επαναφόρτιση των συναισθηματικών σας μπαταριών, σας βοηθά αν δυναμώσετε και να νιώσετε πιο σίγουροι για ν’ αντιμετωπίσετε ό,τι εμφανιστεί στο δρόμο σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments