Αθλητισμός

Νίκος Κωστένογλου: Δίλημμα στα στόπερ ενόψει Άρη

Νίκος Κωστένογλου: Δίλημμα στα στόπερ ενόψει Άρη
Νίκος Κωστένογλου: Ο τεχνικός της ΑΕΚ καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στον Άρη έχοντας στο μυαλό του την αναζήτηση του ιδανικού παρτενέρ του Όγκνιεν Βράνιες.

Νίκος Κωστένογλου: Η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έπειτα τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων φέρνει την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τον Άρη. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη έρχεται στο ΟΑΚΑ με στόχο να “πληγώσει” τον “Δικέφαλο” συνεχίζοντας την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Από πλευράς γηπεδούχων, η ήττα από τον Παναθηναϊκό πριν την διακοπή προκάλεσε κλυδωνισμούς στον σύλλογο, με την ένταση ωστόσο να δείχνει για την ώρα να έχει ξεπεραστεί. Η αναμέτρηση με τον Άρη είναι κομβική για τον Νίκος Κωστένογλου και τους παίκτες του, με τον Έλληνα τεχνικό να ετοιμάζεται να ρίξει στον αγώνα όλα τα διαθέσιμα όπλα του.

Πρώτο και καλύτερο ο Όγκνιεν Βράνιες, με τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει στο βασικό σχήμα στη θέση του κεντρικού αμυντικού, εκεί όπου ο Κωστένογλου αναζητά ακόμη τον παρτενέρ του. Ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι περιορίζει τις λύσεις για την ΑΕΚ, με το δίλημμα να “πέφτει” ανάμεσα στους Σβάρνα και Οικονόμου. Για την ώρα και οι δύο έχουν ίδιες πιθανότητες να βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής ως βασικοί στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Η απόφαση του Νίκου Κωστένογλου αναμένεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μιας και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ για την ενδεκάδα κόντρα στον Άρη είναι σωστά τοποθετημένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments