Αθλητισμός

Δημήτρης Πέλκας: Με τόσα θα τον έδινε ο ΠΑΟΚ

Δημήτρης Πέλκας: Με τόσα θα τον έδινε ο ΠΑΟΚ
Δημήτρης Πέλκας: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον αρχηγό τους με το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο.

Δημήτρης Πέλκας: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό δεν περνάει και την καλύτερη του φάση. Φυσικά, εξακολουθεί να είναι ένα από τα ακριβά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Το όνομα του έχει παίξει στο ρεπορτάζ πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Στο παρελθόν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι πρωταθλητές δεν θα είχαν πρόβλημα να πουλήσουν τον Πέλκα αν ικανοποιηθούν οικονομικά. Αυτό μεταφράζεται σε πέντε εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε ο Ιβάν Σαββίδης έχει τονίσει ότι μια πώληση ποδοσφαιριστή θα βοηθούσε αρκετά το ταμείο του συλλόγου.

Ζήσης Βρύζας: Η νέα του συνεργασία με τον ΠΑΟΚ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει υπηρετήσει τον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια από διάφορα πόστα. Τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Αυτή την περίοδο δεν είναι στο δυναμικό των πρωταθλητών και δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών.

Βέβαια και τώρα που άνοιξε νέα σελίδα στη ζωή του, ο ΠΑΟΚ έχει άμεση σχέση μαζί του. Μπορεί να μην έχει θεσμικό ρόλο, αλλά δεν έχει κλείσει τις πόρτες στην πρώην ομάδα του. Το πλάνο των «ασπρόμαυρων» είναι να έχουν τον Βρύζα σε ρόλο διαμεσολαβητή για τις ομάδες που θέλουν κάποιον ποδοσφαιριστή του συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments