Αθλητισμός

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Πως θα παρατάξει τους Λονδρέζους ο Μουρίνιο

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Πως θα παρατάξει τους Λονδρέζους ο Μουρίνιο
Τότεναμ - Ολυμπιακός: Πως θα παρατάξει τους Πετεινούς ο Ζοσέ Μουρίνιο κόντρα στους Πειραιώτες.

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Οι Λονδρέζοι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνησή ενόψει του Ολυμπιακού τη Δευτέρα. Ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να παρατάξει στο εντός έδρας παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» για την 5η αγωνιστική του Champions League σχεδόν ίδια ενδεκάδα που επέλεξε στην σαββατιάτικη νίκη για το πρωτάθλημα της Premier League με τη Γουέστ Χαμ.

Συγκεκριμένα ο «Special One» στην προπόνησή της Δευτέρας χώρισε τους παίκτες σε δυο γκρουπ, με το ένα από αυτά να απαρτίζεται μονάχα από τους 11 που ξεκίνησαν στον αγώνα του Σαββάτου για την Premier League. Οι έντεκα ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στα «Σφυριά» ήταν οι: Γκατσανίγα, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Ντάιερ, Γουίνκς, Σον, Άλι, Μόουρα, Κέιν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολόγιζε πως κόντρα στον Ολυμπιακό θα χρησιμοποιούσε τους ίδιους 11, αλλά τα σχέδιά του άλλαξαν. Όπως ενημέρωσε ο λονδρέζικος σύλλογος, για τον Μουρίνιο προέκυψε ένα πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπεν Ντέιβις, λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο. Τη θέση του αναμένεται να πάρει, όπως όλα δείχνουν, ο Ντάνι Ρόουζ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments