Video

Κώστας Κρομμύδας: Το εντυπωσιακό σπίτι του στην Εκάλη [vid]

Κώστας Κρομμύδας: Το εντυπωσιακό σπίτι του στην Εκάλη [vid]
Κώστας Κρομμύδας: "Όταν δούλευα στη Ζωή της άλλης, έπαιρνα κοντά στα 3,000 ευρώ τον μήνα".

Κώστας Κρομμύδας: Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε το εντυπωσιακό του σπίτι στην κάμερα του Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μονοκατοικία στην Εκάλη. Στο προσεγμένο σαλόνι και την μοντέρνα κουζίνα, ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν αρκετές ώρες. Ο Κώστας Κρομμύδας, ωστόσο, κάθεται αρκετή ώρα και στον κήπο του σπιτιού, δουλεύοντας με το λάπτοπ του.

Στον επάνω όροφο βρίσκονται οι κρεβατοκάμαρες και το μεγάλο γραφείο του Κώστα Κρομμύδα, ενώ το οίκημα διαθέτει και σοφίτα. “Όταν δούλευα στη Ζωή της άλλης, έπαιρνα κοντά στα 3,000 ευρώ τον μήνα. Είχα 2 μέρες την εβδομάδα γύρισμα, δηλαδή δούλευα 10 μέρες τον μήνα”, αποκάλυψε ο Κώστας Κρομμύδας.

Ο Κώστας Κρομμύδας, είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια υποκριτικής και χορού μεταξύ των οποίων τα σεμινάρια του Ανδρέα Μανωλικάκη πάνω στη μέθοδο διδασκαλίας του Αctor Studio για τέσσερα χρόνια. Συμμετείχε στα «Χορικά» της Ζουζού Νικολούδη για δύο χρόνια. Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και στο σινεμά. Συμμετέχει στον τρίτο και τέταρτο κύκλο της δημοφιλούς αγγλικής τηλεοπτικής σειράς «The Durrells».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments