Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [25/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [25/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (25/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (25/11/19).

Κριός

Εξέτασε τα οφέλη που θα έχεις σε μια συζήτηση με τον εραστή σου, αν δαγκώσεις τη γλώσσα σου, ή μετρήσεις μέχρι το δέκα, πριν δώσεις την απάντησή σου, τώρα. Φαίνεται να ξέρει με ακρίβεια ποια κουμπιά πρέπει να πιέσει για να αγγίξει ένα ευαίσθητο νεύρο σου ή να προκαλέσει μια έντονη συζήτηση. Αλλά αν θα τσιμπήσεις το δόλωμα…. ή αν θα φανείς αντάξια σε οποιαδήποτε πρόκληση, αυτό εξαρτάται από σένα. Η άρνησή σου να του δώσεις αυτή τη χαρά, είναι η πιο σωστή επιλογή!

Ταύρος

Το πάθος σου θα ενισχυθεί υπέροχα τώρα! Γι’ αυτό υπάρχει περίπτωση, ν’ αφήσεις αυτή την έντονη ενέργεια να πάει χαμένη; Δεν είναι καιρός για να αφήσεις τη λογική να μιλήσει για τις ανάγκες της καρδιάς σου. Τα συναισθήματα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη λήψη μιας πρακτικής ή λογικής καθοδήγησης στη σχέση σου – και η λίμπιντο….χρειάζεται συναίσθημα για να τους δώσει ζωή!

Δίδυμοι

Αυτό που μπορεί να αναζωογονηθεί στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, θα έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σου. Αν ένιωσες ότι η ερωτική σου ζωή είχε πρόσφατα πολύ εκνευρισμό κι ελάχιστο σεξ θα δεις πως οι προσεχείς εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς άνεση κι αισιοδοξία, για όποια απάθεια επικρατούσε μέχρι τώρα. Όποια και αν είναι η σπίθα που έχει ξεθωριάσει…. θα αναζωογονηθεί θαυμάσια.

Καρκίνος

Ένα θέμα που έχει προκύψει στη σχέση σου, μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι χρειάζεται προσοχή ή γρήγορη επίλυση. Ωστόσο, αναρωτήσου γιατί είναι απαραίτητη μια τέτοια επείγουσα ανάγκη. Έχεις το δικαίωμα να σκεφτείς τι εκτυλίσσεται και να πάρεις αποφάσεις που σου ταιριάζουν, έχοντας τον απαραίτητο χρόνο. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις πως ο εραστής σου, θέλει να πηδάς όταν σου ζητάει να πηδήξεις. Υπενθυμίστε του ότι η αυτοπεποίθηση, μπορεί να είναι σέξι. Η αυταρχικότητα όμως…..όχι!

Λέων

Μην υποθέτεις ότι μπορείς να ενισχύσεις τη θέση σου με τα επιχειρήματά σου, αγνοώντας τις πληροφορίες που λείπουν. Θα φανείς ανόητη αν νομίζεις πως αυτό που έχει σημασία είναι να υποστηρίξεις την άποψή σου- ακόμη κι αν γνωρίζεις την απουσία γεγονότων. Αν εστιάσεις στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ή στην αλήθεια… η συζήτηση με τον εραστή σου, μπορεί να είναι ο καταλύτης για την εξομάλυνση των διαφορών σας.

Παρθένος

Αν δείξεις μεγάλη ευαισθησία κι ενσυναίσθηση στην ανάπτυξη της ερωτικής σου ζωής, θα είναι η σωστή κίνηση τώρα. Αν δεν προσέξεις όμως, μπορεί να καταλήξεις ν’ αντιδράσεις περισσότερο συναισθηματικά, παρά λογικά. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει ιδιαίτερα για ένα ζήτημα, που πιστεύεις ότι χρειάζεται να υπερασπιστείς. Αυτό που αντιμετωπίζεις, δεν είναι μεγάλο θέμα. Μην έχεις τόση συναισθηματική ένταση…… γιατί μπορεί να πεις κάτι, που θα σε οδηγήσει σε συγγνώμη, αργότερα. Βρες έναν πιο ενδιαφέροντα και ευχάριστο τρόπο, για να εστιάσεις τη συναισθηματική σου ενέργεια!

Ζυγός

Έχεις στο μυαλό σου μια λίστα που αφορά αυτό που θέλεις να ζήσεις στη σχέση σου, και αναρωτιέσαι αν μπορείς να το αντέξεις οικονομικά, για να δεις τι θα σου φέρουν οι ευτυχείς συγκυρίες. Προσπάθησε να δεις την αξιοζήλευτη θέση, στην οποία βρίσκεσαι… και που ο παράγοντας «τύχη», μπορεί να επηρεάσει τα ερωτικά σου. Μια διαδικασία μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά μπορείς να εμπιστευτείς ότι πρόκειται να αισθανθείς σε μια πιο σταθερή και ενδεχομένως εμπνευσμένη θέση, πολύ σύντομα!

Σκορπιός

Ένα κοινό ζήτημα που αφορά εσένα και τον εραστή σου, είναι πιθανόν να πάρει υπερβολική ή έντονη τροπή. Υπάρχει περίπτωση είτε ο ένας είτε και οι δύο να κάνετε μεγαλύτερο απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα ένα ζήτημα… και να επεκτείνετε μια συζήτηση πέρα από όσο χρειάζεται. Προσπαθήστε να καταλάβετε μέχρι πού πρέπει να σταματήσετε! Δεν χρειάζεται να παρατείνετε κάτι, μόνο εξαιτίας του πείσματος.

Τοξότης

Το να τρέχεις σε πολλές κατευθύνσεις ή να εξυπηρετείς πολλούς ανθρώπους στη ζωή σου, θα σε κάνει να νιώθεις οτιδήποτε άλλο….εκτός από σέξι! Έτσι, βάλε προτεραιότητες στο ποιος ή τι χρειάζεται περισσότερο την προσοχή σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα κάνεις με κάποιο ιδιαίτερο άτομο μια σχέση ψυχής, που θα έχει ερωτικές δυνατότητες. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η μακροπρόθεσμη άνεση ή η ασφάλεια μπορεί να είναι δύο ιδιότητες που επιθυμείς να επικεντρωθείς σ’ αυτές. Οτιδήποτε επιφανειακό….είναι απίθανο να σ’ ενδιαφέρει τώρα!

Αιγόκερως

Η σχέση σου μπορεί να ενισχυθεί αν αποκτήσετε με το ταίρι σου ένα κοινό στόχο. Είτε αυτό συνεπάγεται την εκμετάλλευση των ταλέντων σας, είτε τα συναρπαστικά σέξι οφέλη από κάτι που μαθαίνετε τώρα. Συνδυάζοντας τα ταλέντα και τον ενθουσιασμό σας, μπορεί να οδηγηθείτε σε κάτι που θα σας κάνει περήφανους. Το να παίξετε το «ντετέκτιβ», μπορεί επίσης να είναι διασκεδαστικό – όσον αφορά στο να φτάσετε και οι δύο, στην ουσία ενός συγκεκριμένου θέματος. Αλλά αν εμπνέεστε για κάτι διαφορετικό, ακολουθήστε το!

Υδροχόος

Ανακαλύπτοντας την πραγματικότητα σε κάτι που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή ή μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, θα καταλάβεις ακόμη περισσότερα απ’ όσα πίστευες, πως γνωρίζεις. Θα μπορούσες να πάρεις μια ιδέα, για την προσωπικότητα κάποιου που θα σε αναγκάσει να επανεκτιμήσεις την κατανόησή σου για αυτόν. Είναι επίσης πιθανό να ενημερωθείς για ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου, και που ήταν κρυμμένο στα παρασκήνια, μέχρι τώρα.

Ιχθύες

Κάτι στην ερωτική σου ζωή, έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ξαφνικά, και αυτό θα μπορούσε να εκπλήξει τόσο εσένα, όσο και τον εραστή σου. Τα θέματα που σχετίζονται με τις ερωτικές υποθέσεις, μπορεί να είναι ασταθή! Και το μόνο που μπορεί να χρειαστεί για να δημιουργηθεί μια κόλαση είναι μια μικρή σπίθα, η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να έχει ένα δυνατό αποτέλεσμα, με άλλους τρόπους. Κάνε μια προσπάθεια να αναγνωρίσεις, πόσο μεταβλητά είναι τα πράγματα τώρα. Αυτή η δύσκολη βόλτα…..θα είναι σύντομη!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments