Ελλάδα

Ζωγράφου: Τραγωδία με γυναίκα που έχασε τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία

Ζωγράφου: Τραγωδία με γυναίκα που έχασε τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία
Ζωγράφου: Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού Ηγήμονος, με την 75χρονη να μην καταφέρνει να βγει από το σπίτι της και να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Ζωγράφου: Μια ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Ηγήμονος, στην περιοχή του Ζωγράφου Αττικής. Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, από κάποιο βραχυκύκλωμα θερμαντικού σώματος.

Στο διαμέρισμα διέμενε μια 45χρονη γυναίκα με την 75χρονη μητέρα της. Η φωτιά, σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στους γείτονες, ξέσπασε στο σαλόνι από θερμάστρα. Όταν είδε τη φωτιά, προσπάθησε να βγάλει τη μητέρα της από το δωμάτιό της, όμως ήταν τόσο μεγάλο το θερμικό φορτίο, που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα για να επιβιώσει, αφήνοντας δυστυχώς πίσω της τη μητέρα της.

Η γυναίκα είχε εγκαύματα και την παρέλαβε ασθενοφόρο που έφτασε λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, η μητέρα της, δεν κατάφερε να βγει και έχασε τη ζωή της. Η άτυχη 75χρονη που έχει υποστεί εγκαύματα, εντοπίστηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος. Σημειώνεται ότι η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 05:30 έχει τεθεί πλέον υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς πραγματοποιεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments