Αθλητισμός

Μπρούνο Λαμπαντία: “Άκυρο” στην ΑΕΚ από τον Γερμανό προπονητή

Μπρούνο Λαμπαντία: “Άκυρο” στην ΑΕΚ από τον Γερμανό προπονητή
Μπρούνο Λαμπαντία: Ο Ίλια Ίβιτς αφαιρεί ένα από τα ονόματα που είχε στη λίστα του για τη θέση του προπονητή, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπρούνο Λαμπαντία παρουσιάστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Ένωση.

Μπρούνο Λαμπαντία: Η αναζήτηση του τεχνικού που θα διαδεχθεί τον Νίκο Κωστένογλου στην ΑΕΚ συνεχίζεται. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς προχωρά αθόρυβα τον σχεδιασμό του για την ΑΕΚ που έχει στο μυαλό του πραγματοποιώντας συνεχείς επαφές με πρόσωπα που μπορούν να με τον ερχομό τους να ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο.

Ο Νίκος Κωστένογλου παραμένει στον πάγκο της ΑΕΚ μέχρι να… φύγει, με τον Έλληνα τεχνικό να πηγαίνει κανονικά στο Ηράκλειο και στο παιχνίδι των “Κιτρινόμαυρων” με τον ΟΦΗ παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του συλλόγου στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Άρη. Η διοίκηση της Ένωσης δείχνει να στηρίζει τον Κωστένογλου παράλληλα όμως επιθυμεί μια νέα προοπτική στην ομάδα, την οποία έχει αναλάβει προσωπικά να φέρει ο Ίλια Ίβιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SportDay, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ξεκίνησε εδώ και μέρες τα ραντεβού του προκειμένου να φέρει στην ΑΕΚ νέο προπονητή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα πρώτα ονόματα που προσέγγισε είναι ο Γερμανός τεχνικός, Μπρούνο Λαμπαντία. Ο έμπειρος προπονητής με 15ετη θητεία στα γερμανικά γήπεδα βρίσκεται αυτό το διάστημα χωρίς δουλειά, ωστόσο η προοπτική της ΑΕΚ δεν δείχνει να τον συγκινεί. Βασική προτεραιότητα για τον Λαμπαντία είναι το ιταλικό πρωτάθλημα και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ομάδας από την Σέριε Α.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments