Αθλητισμός

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Επεισόδια και βανδαλισμοί έξω από το σπίτι του στη Στοκχόλμη [pics]

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Επεισόδια και βανδαλισμοί έξω από το σπίτι του στη Στοκχόλμη [pics]
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Όλο και πιο έντονες είναι οι αντιδράσεις των οπαδών της Μάλμε μετά την απόφαση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αναλάβει μέρος των μετοχών της Χάμαρμπι.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ξεφεύγει η κατάσταση στη Σουηδία από τους οπαδούς της Μάλμε μετά την απόφαση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αναλάβει το 25% των μετοχών της Χάμαρμπι. Μετά τους βανδαλισμούς στο άγαλμά του, που κοσμεί τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ομάδας, ακολούθησε η επίθεση στο σπίτι του στη Στοκχόλμη. Συγκεκριμένα, άγνωστοι έφτασαν μέχρι την εξώπορτα του και με σπρέι έγραψαν «Ιούδας» ενώ έχει ήδη αρχίσει έρευνα από τις Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο κορυφαίος Σουηδός επιθετικός έκανε τα πρώτα του βήματα προς την ποδοσφαιρική δόξα στην Μάλμε, αλλά στα 38 του χρόνια αφού αποχώρησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και το MLS, αποφάσισε να αποκτήσει μετοχές της… μισητής Χάμαρμπι, την ίδια ώρα που βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού στην καριέρα του. Με την απόφασή του αυτή, οι οπαδοί της Μάλμε “τρελάθηκαν” και πυρπόλησαν το άγαλμα του, που έχει τοποθετηθεί έξω από το γήπεδο της ομάδας. Τοποθέτησαν στο κεφάλι του σακούλες σκουπιδιών, έγραψαν “Τσιγγάνε, πέθανε” με σπρέι και μάλιστα προσπάθησαν να του βάλουν φωτιά με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως εξετάζεται η κατάθεση πρότασης για την καταστροφή του.

«Η στιγμή φαντάζει ιδανική και είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία. Το πάθος του Ζλάταν και το πνεύμα του θα είναι σημαντικά στοιχεία για το κλαμπ» είπε ο πρόεδρος της ομάδας μετά την ανακοίνωση της αγοράς των μετοχών με τον Ζλάταν από την μεριά του να δηλώνει: «Είναι ένα φανταστικό κλαμπ με οπαδούς που είναι παθιασμένοι για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Σέβονται τη Στοκχόλμη και τη Σουηδία. Πάντοτε μου άρεσε ο σύλλογος και με εντυπωσίασε τα τελευταία χρόνια εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι χαρά για εμένα που θα βοηθήσω στην ανάπτυξη της Χάμαρμπι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments