Διεθνή

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες του σπιτιού του την ώρα που πραγματοποιούσαν νέα κλοπή

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες του σπιτιού του την ώρα που πραγματοποιούσαν νέα κλοπή
Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Στα χέρια των τούρκικων αρχών βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες οι τέσσερις κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Κωνσταντινούπολη το περασμένο Σάββατο.

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι τέσσερις διαρρήκτες που εισέβαλαν το περασμένο Σάββατο στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Κωνσταντινούπολη. Η αστυνομία παρακολουθούσε στενά τους δράστες με την σύλληψή τους να γίνεται στην ανατολική πλευρά της Πόλης, την ώρα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν νέο οίκημα. Οι τέσσερις δράστες στην εικόνα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν ωστόσο δεν τα κατάφεραν πέφτοντας στα χέρια των αρχών.

Στη συνέχεια, κατέβηκαν από τα οχήματά τους, επιχειρώντας να ξεφύγουν πεζή. Έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ο ένας από τους τέσσερις διαρρήκτες, που ήταν ο πρώτος που συνελήφθη. Στη συνέχεια, τσάκωσαν τους άλλους δύο, ενώ ο τελευταίος ύστερα από… κυνηγητό, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Για την σύλληψη των δραστών, εξέδωσε ανακοίνωση ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γερλικαγιά, ο οποίος ανέφερε πως κατασχέθηκαν και ερευνώνται τα δύο όπλα που βρέθηκαν πάνω τους.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει η ομογενειακή εφημερίδα «Ανατολή», την διάρρηξη κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος, που έδειξαν τέσσερις μασκοφόρους να εισβάλλουν στο σπίτι. Εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του βρισκόταν η οικονόμος, η οποία και αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες. Οι μασκοφόροι έψαξαν τους χώρους αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν πήραν κάτι καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αφαίρεσαν κάποιο αντικείμενο. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία από την πρώτη στιγμή αναζήτησε τα ίχνη των διαρρηκτών. Η οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών φυλασσόμενων από ιδιωτική ασφάλεια και εύλογα προκαλείται το ερώτημα για τον τρόπο που κατάφεραν οι διαρρήκτες να δράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το προσωπικό της ιδιωτικής ασφάλειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments