Διεθνή

Σεισμός στην Αλβανία: Ανάμεσα στα θύματα η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα

Σεισμός στην Αλβανία: Ανάμεσα στα θύματα η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα
Σεισμός στην Αλβανία: Η γείτονα χώρα συνεχίζει να μετρά τις πληγές της μετά τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο αριθμός των θυμάτων όλο και ανεβαίνει, ενώ ανάμεσα τους είναι και η σύντροφος του γιου του πρωθυπουργού της χώρας, Έντι Ράμα.

Σεισμός στην Αλβανία: Η ανείπωτη τραγωδία στη γείτονα χώρα δεν έχει τέλος. Ο αριθμός των θυμάτων μετά τον φονικό σεισμό μεγέθους 6,4 της κλίμακας Ρίχτερ όλο και ανεβαίνει, με τις αρχές να ανασύρουν συνεχώς πτώματα κάτω από τα συντρίμμια πεσμένων κτιρίων. Όπως αναφέρει τα αλβανικά ΜΜΕ ανάμεσα στα θύματα του σεισμού είναι και η σύντροφος του γιου του πρωθυπουργού της χώρας, Έντι Ράμα.

Όπως μεταδίδει το Ansa, ο 29χρονος γιος του Αλβανού πρωθυπουργού, Γκρέγκορ Ράμα, είχε εδώ και μερικά χρόνια σχέση με την 24χρονη Κρίστι Ρέτσι. Η κοπέλα βρέθηκε στα ερείπια μιας εκ των πολυκατοικιών που κατέρρευσαν στο Δυρράχιο. Σύμφωνα με το προφίλ της στο Facebook, είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο των Τιράνων, με πτυχίο Δερματολογίας.

Η είδηση “βγήκε” από τον ίδιο τον γιο του Έντι Ράμα

Η είδηση του θανάτου της συντρόφου του από τον ισχυρό σεισμό δεν θα είχε γίνει γνωστή εάν δεν είχε κάνει ο ίδιος μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε: «Μεταξύ των πολλών θυμάτων αυτής της τραγωδίας είναι και ένα άτομο δικό μου που πέθανε μαζί με τον αδερφό της, την μητέρα της και τον πατέρα της. Μόνο δύο πτώματα ανασύρθηκαν από τα ερείπια».

Η Αλβανία ζει μια από τις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της με τον φονικό σεισμό να αφήνει πίσω του ανυπολόγιστες καταστροφές και δεκάδες θύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments