Video

Ελένη Φουρέιρα: Οι πλαστικές, ο Γιώργος Σαμαράς και η συνεργασία της με τον Snoop Dog

Ελένη Φουρέιρα: Οι πλαστικές, ο Γιώργος Σαμαράς και η συνεργασία της με τον Snoop Dog
Ελένη Φουρέιρα: Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκτόξευση της καριέρας της, την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί αλλά και τις πλαστικές που έχει κάνει.

Ελένη Φουρέιρα: Απολαυστική ήταν η παρουσία της τραγουδίστριας στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The2Night Show” καθώς εκτός από τη καριέρα της έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επιθυμία της να κάνει παιδί και στη συνεργασία της με τον Αμερικανό αστέρα, Snoop Dog.

H τραγουδίστρια μίλησε για το ξεκίνημά της με τις Mystique: «Στα 18 μου είχα άγνοια κινδύνου. Με τα χρόνια δυστυχώς σου φεύγει ο αυθορμητισμός που έχεις όταν ξεκινάς» ενώ απέδωσε τη διάλυση του συγκροτήματος στον παράγοντα ότι ήταν τρία κορίτσια με ισάξιο ρόλο που η κάθε μία πάλευε να βγει πιο μπροστά.  Στην ερώτηση αν είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια απάντησε: «Η απόλυτη ευτυχία έρχεται όταν κάνεις ένα παιδί, που είναι δημιούργημα σου. Το τελευταίο 8μηνο είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ρίσκαρα, έκανα πράγματα που ήθελα και τα κατάφερα. Το θέμα είναι μεγαλώνοντας να έχεις χορτάσει, να μην είσαι μόνος σου».

Θα σταματούσε την καριέρα της για να μεγαλώσει ένα παιδί; «Δεν θεωρώ ότι όταν κάνεις ένα παιδί αλλάζει η ζωή σου. Πρέπει να μπει στους δικούς σου ρυθμούς για να μην χάσεις τον εαυτό σου. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, αυτό θεωρώ οικογένεια. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ» απάντησε η Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, όταν η συζήτηση έφθασε στην προβολή της προσωπικής της ζωής και το κυνηγητό με τους φωτορεπόρτερ, η Ελένη Φουρέιρα τόνισε:  «Η προσωπική ζωή του καθενός δεν πρέπει να απασχολεί κανένα. Όταν σε βγάζουν φωτογραφία και δεν το επιλέγεις, είναι σα να έρχεται ο άλλος στο κρεβάτι σου και να σε φωτογραφίζει. Με έχουν στεναχωρήσει πράγματα. Είμαι τραγουδίστρια, δεν κυνηγάω την δημοσιότητα, δεν είμαι celebrity. Δεν θα με δεις ποτέ σε ένα περιοδικό φτιαγμένη όταν πάω για καφέ. Είμαι σαν “τέρας”».

Για την απόρριψη που δέχθηκε από την ΕΡΤ λίγο πριν εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision ανέφερε: «Πήγα με την Κύπρο, γιατί στην Ελλάδα ήθελαν κάτι διαφορετικό, και τις δύο χρονιές που προσπαθήσαμε. Στην Eurovision τα έζησα όλα μέσα σε 13 μέρες. Αν δεν είσαι έμπειρος να το διαχειριστείς μπορείς να την ακούσεις».

Η πλαστική στο στήθος

Η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν μπει στο στούντιο πέρασε από τη “σκληρή” δοκιμασία από τις “Μύγες”, με τους Φάνη Λαμπρόπουλο, Νίκο Ράπτη και Θανάση Πασσά να της βάζουν δύσκολα. Στις ερωτήσεις τους δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και η πλαστική επέμβαση, με την τραγουδίστρια και στο παρελθόν να παραδέχεται πως έχει προβεί σε αυξητική στήθους αλλά να δείχνει να ενοχλείται με την επιμονή των παρουσιαστών πως αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή που έχει κάνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments