Αθλητισμός

Εμανουέλ Ινσούα: Πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ στα χέρια του Αργεντινού

Εμανουέλ Ινσούα: Πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ στα χέρια του Αργεντινού
Εμανουέλ Ινσούα: Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ανανεώνει έναν προς έναν τους παίκτες που θέλει να διατηρήσει στον κορμό του, με τον Εμανουέλ Ινσούα να είναι η επόμενη προτεραιότητα της διοίκησης του "Τριφυλλιού".

Εμανουέλ Ινσούα: Οι “Πράσινοι” προχωρούν με σταθερά βήματα στην ανανέωση βασικών ποδοσφαιριστών τους. Μετά τους Τάσο Χατζηγιοβάνη και Δημήτρη Κουρμπέλη, οι διοικούντες του συλλόγου σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα “τρέχουν” τις επόμενες υποθέσεις. Στο προσκήνιο πλέον βρίσκονται οι περιπτώσεις των Σωκράτη Διούδη και Εμανουέλ Ινσούα, με τον πρώτο να εμφανίζεται έτοιμος να αποδεχθεί τη πρόταση που του έχει γίνει και τον δεύτερο να διατηρεί για την ώρα στάση αναμονής.

Ο Αργεντινός αμυντικός σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πως έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης 3ετους διάρκειας με τις συνολικές αποδοχές που του προτείνει το”Τριφύλλι” να αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο ταλαντούχος αριστερός οπισθοφύλακας θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στα σχέδια του Γιώργου Δώνη, με τη διοίκηση να κάνει εδώ και καιρό ό,τι μπορεί προκειμένου να καλύψει τον προπονητή της.

Οι φήμες το τελευταίο διάστημα έχουν συνδέσει το όνομα του Αργεντινού μπακ με αυτό του ΠΑΟΚ. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη διατηρεί ανοιχτές τις κεραίες της περιμένοντας τις εξελίξεις ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να “χτυπήσει” την πόρτα του αμυντικού. Από την άλλη στον Παναθηναϊκό θέλοντας να προλάβουν τυχόν σκέψεις αποχώρησης του παίκτη του προτείνουν ένα αρκετά καλό συμβόλαιο, το οποίο περιμένουν ο 28χρονος να αποδεχθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments