Αθλητισμός

Δημήτρης Πέλκας: Περιμένει πρόταση ο παίκτης του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Πέλκας: Περιμένει πρόταση ο παίκτης του ΠΑΟΚ
Δημήτρης Πέλκας: Ο Έλληνας επιθετικός περιμένει πρόταση για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Πέλκας: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο αυτό έχει αλλάξει την φετινή σεζόν. Ο Δημήτρης Πέλκας δεν έχει τόσο μεγάλο ρόλο κάτι που φυσικά δεν του αρέσει καθόλου. Ανήκει στους αρχηγούς της ομάδας και έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια.

Από τη στιγμή που δεν αγωνίζεται, ο Πέλκας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να πουλήσουν τον παίκτη ακόμα και τον Ιανουάριο. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει μια μεγάλη πώληση για να μην έχει προβλήματα με το FFP.

Η Τουρκία στο μυαλό του Πέλκα

Οι εμφανίσεις των τελευταίων ετών έχουν κάνει πολλές ομάδες να παρακολουθούν τον παίκτη. Το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται τόσο πολύ τελευταία δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας, το αντίθετο μάλιστα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα κάτι που δείχνει πόσο επαγγελματίας είναι.

Μια από τις ομάδες που θα μπορούσαν να δείξουν ενδιαφέρον είναι η Φενερμπαχτσέ. Η Τουρκική ομάδα έχει ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον Πέλκα. Μάλιστα, είχε καταθέσει πρόταση πέντε εκατομμυρίων που δεν είχε γίνει αποδεχτή. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά, αλλά ήδη έχει γίνει η προεργασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments