Αθλητισμός

Αντρέ Σιμόες: Η γκρίνια για τις εμφανίσεις του και οι “φωνές” για απόκτηση μέσου στην ΑΕΚ

Αντρέ Σιμόες: Η γκρίνια για τις εμφανίσεις του και οι “φωνές” για απόκτηση μέσου στην ΑΕΚ
Αντρέ Σιμόες: Ο Πορτογάλος μέσος δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν και ήδη στην ΑΕΚ υπάρχουν φωνές περί απόκτησης ενός ακόμη μέσου τον Ιανουάριο.

Αντρέ Σιμόες: Η σεζόν που διανύει ο Πορτογάλος μέσος με την ΑΕΚ, μόνο ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Σιμόες δείχνει αρκετά κάτω σε σχέση με τη σεζόν που η «Ένωση» πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και με την περσινή, που έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Θα έλεγε κανείς πως ο έμπειρος χαφ είναι ένα μια «σκιά» του παλιού καλού εαυτού του, δίχως να έχει δείξει μέχρι στιγμής κάτι το εντυπωσιακό φέτος. Γι’ αυτό, άλλωστε, και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday» υπάρχει αρκετή «γκρίνια» για τις εμφανίσεις του.

Ο Σιμόες δεν μπόρεσε να «κολλήσει» ούτε με τον Νέναντ Κρίστισιτς, αλλά ούτε και με τον Κώστα Γαλανόπουλο, με το κέντρο της ΑΕΚ να αντιμετωπίζει αρκετά θέματα. Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όσο περνάει ο καιρός, τόσο αυξάνονται εκείνοι στα Σπάτα και το Μαρούσι που θεωρούν επιβεβλημένη την απόκτηση και αμυντικού μέσου μέσα στον Ιανουάριο. Οι πιο απαιτητικοί θέλουν δύο παίκτες για τον άξονα διότι δεν εμπιστεύονται πλέον ούτε τον Σέρβο.

Τάσος Μπακασέτας: Η νοσταλγία στην ΑΕΚ και οι πιθανότητες επιστροφής

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ μετά από μια τριετία στους «κιτρινόμαυρους», με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφής της «Ένωσης» στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1994. Ο Τάσος Μπακασέτας αποκτήθηκε από την Αλάνιασπορ έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Εκεί, ο Έλληνας άσος μετράει ήδη 4 γκολ και 4 ασίστ σε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όντας ένας από τους βασικούς λόγος της καλής πορείας της Αλάνιασπορ μέχρι στιγμής. Ήδη μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», στις τάξεις της ΑΕΚ έχουν μετανιώσει για το γεγονός ότι άφησαν τον Μπακασέτα να φύγει το καλοκαίρι.

Μάλιστα, το ενδεχόμενο επιστροφής του άρχισε ήδη να συζητείται εντός κι εκτός Σπατών, αν και με τα σημερινά δεδομένα η υπόθεση μοιάζει με απλό όνειρο. Είναι αρκετοί εκείνοι που θεωρούν επιβεβλημένο το να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του. Ο ίδιος φέρεται να έχει βρει την υγεία του στην Αλάνια, αλλά από την άλλη το ενδεχόμενο επιστροφής του τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ΑΕΚ δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments