Αθλητισμός

Μαουρίσιο: Οι απαιτήσεις για το νέο συμβόλαιο και η πρόταση του ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: Οι απαιτήσεις για το νέο συμβόλαιο και η πρόταση του ΠΑΟΚ
Μαουρίσιο: Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και πλέον εντείνονται οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μαουρίσιο: Ο 31χρονος μέσος αποτέλεσε έναν εκ των βασικότερων πυλώνων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, προτού υποστεί ρήξη χιαστών στο φινάλε της χρονιάς, με τον τραυματισμό αυτό να τον κρατάει εκτός τόσο από την προετοιμασία όσο και από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας. Ο Μαουρίσιο τέθηκε στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα πριν από λίγο καιρό, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιχνίδια, χωρίς όμως να έχει βρει στο 100% τον ρυθμό που είχε την περασμένη σεζόν.

Παράλληλα, στις τάξεις του ΠΑΟΚ πέρα από την αγωνιστική επιστροφή του Βραζιλιάνου μέσου, σκέφτονται και την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», η άποψη για τον παίκτη δεν είναι πλέον και η καλύτερη. Αφού σίγουρα η εμφάνιση του στο ντέρμπι, δείχνει ότι δύσκολα θα βρεθεί κοινός τόπος στις συζητήσεις για την ανανέωση.

Ο ίδιος αμείβεται τη δεδομένη χρονική στιγμή με 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ένα συμβόλαιο το οποίο δύσκολα θα λάβει από τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα τονίζονται θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να λάβει επταψήφιο αριθμό σε χρήματα από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

ΠΑΟΚ: Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ στο Φάληρο

Ο Άμπελ Φερέιρα βρίσκεται λίγους μήνες στην ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός είναι μια από τις μεγάλες ελπίδες της νέας σχολής προπονητών από την Πορτογαλία. Μπορεί πριν από λίγο καιρό να δέχτηκε έντονη κριτική, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είναι δουλεμένη. Αυτό φαίνεται από τις συνεργασίες και τους αυτοματισμούς που βγάζουν οι πρωταθλητές.

Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ο ορισμός του… «δουλεμένο στην προπόνηση», με τους Πορτογάλους να υμνούν τον Αμπέλ Φερέιρα και τη Record να παρουσιάζει τα αγωνιστικά ντοκουμέντα. Όπως μπορείτε να δείτε στο χαρακτηριστικό video, το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με τον Σβέριρ Ίνγκασον στο χθεσινό (Κυριακή – 1/12) παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ απέναντι στον Ολυμπιακό, προήλθε από μια φάση, η οποία δουλεύεται απόλυτα στις προπονήσεις του Δικεφάλου.

Από εκτέλεση φάουλ του Μίσιτς, ο Ίνγκασον έπιασε την κεφαλιά, ο Σα δεν απομάκρυνε σωστά και με δεύτερη προσπάθεια ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό video:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments