Ελλάδα

Η Μαρίνα Πατούλη ανέβασε τη φωτογραφία της χρονιάς

Η Μαρίνα Πατούλη ανέβασε τη φωτογραφία της χρονιάς
Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής πιο εντυπωσιακή από ποτέ σε φωτογραφία της στο προσωπικό της Instagram.

Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Το στυλ που υιοθετεί πολλές φορές έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με την σύζυγο του περιφερειάρχη Αττικής να ξέρει να δημιουργεί τάση στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας. Η παρακάτω φωτογραφία στο προσωπικό της Instagram αποτελεί μία από τις καλύτερες που κοινοποίησε τη χρονιά που σε λίγες ημέρες μας αποχαιρετά.

Η τελευταία της ανάρτηση κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλη απήχηση με τους θαυμαστές της να την βλέπουν πάνω σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, με την Μαρίνα Πατούλη να φορά ένα γυαλιστερό κόκκινο σακάκι, μαύρο παντελόνι και κατάμαυρες ψηλές μπότες ποζάροντας με χάρη.

“Change yout thoughts and you change your world” ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη. Σε μετάφραση “«άλλαξε τις σκέψεις σου και με αυτό αλλάζεις τον κόσμο σου”.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι η ήσυχη δύναμη και το στήριγμα του περιφερειάρχη Αττικής. Η ίδια δεν στέκεται μονάχα σε αυτό, καθώς δεν είναι λίγα αυτά που η ίδια αναλαμβάνει για το καλό των συμπολιτών της δείχνοντας συνεχώς την θέλησή της για προσφορά. Ωστόσο ποτέ δεν ξεχνά τη θηλυκότητα της, με το ξεχωριστό ντύσιμο να είναι κάτι που την διακρίνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments