Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Την “πέθαναν” όμως το παλάτι την διατηρεί ολοζώντανη

Βασίλισσα Ελισάβετ: Την “πέθαναν” όμως το παλάτι την διατηρεί ολοζώντανη
Βασίλισσα Ελισάβετ: Η είδηση του χαμού της 93χρονης από fake news λίγο έλειψε να πάρει τεράστιες διαστάσεις, με το παλάτι του Μπάκιγχαμ να "τρέχει" να αποσαφηνίσει την υπόθεση δείχνοντας τη βασίλισσα... ολοζώντανη.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι Άγγλοι συνηθίζουν να ξεχειλώνουν τις ειδήσεις που προκύπτουν, ακόμη και αυτές που αποδεδειγμένα δεν ισχύουν. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της 93χρονης βασίλισσας Ελισάβετ να βρεθεί στο “στόχαστρο” των fake news, καθώς από νωρίς το πρωί της Τρίτης κυκλοφόρησε η φήμη πως η ίδια έφυγε από τη ζωή. Η αντίδραση του παλατιού ήταν άμεση, με την παρακάτω φωτογραφία θα αποκαθιστά την αλήθεια δείχνοντας τη βασίλισσα Ελισάβετ να χαίρει άκρας υγείας.

Πως ένα τρολ μπορεί να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στην Αγγλία; Μόνο οι Βρετανοί μπορούν να το πετύχουν αυτό, καθώς ζουν για να αμφισβητούν και να εντυπωσιάζονται από τα πάντα. Δεν εξηγείται αλλιώς η έκταση που πήρε η είδηση, με μια απλή συζήτηση… καφενιακού επιπέδου στο Twitter να οδηγεί το παλάτι του Μπάκιγχαμ να φθάνει σε σημείο να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Η φήμη ξεκίνησε από συζήτηση φίλων στο Whatsapp. Το hashtag #Queendead άρχισε να γίνεται δημοφιλές στο Twitter και η ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας να μεγαλώνει. Σύμφωνα με τη φήμη, η βασίλισσα πέθανε το πρωί από καρδιακή ανακοπή. Μάλιστα, έγραφαν ότι ο θάνατός της θα ανακοινωνόταν το πρωί στις 9.30 και καθοδηγούσαν τον κόσμο να προετοιμαστεί να κολυμπήσει στο βρετανικό Κανάλι στη μνήμη της.

Το παλάτι αντέδρασε άμεσα αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments