Διεθνή

Χαμός με το διαζύγιο της καλλονής Οκσάνα και του πρώην βασιλιά της Μαλαισίας – “Κινδυνεύει το παιδί μου”

Χαμός με το διαζύγιο της καλλονής Οκσάνα και του πρώην βασιλιά της Μαλαισίας – “Κινδυνεύει το παιδί  μου”
Η Ρωσίδα καλλονή Οκσάνα Βοεβοντίνα ισχυρίζεται ότι κινδυνεύει μετά το διαζύγιο με τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας, σουλτάνου του Κελαντάν.

Το διαζύγιο της 27χρονης Ρωσίδας καλλονής Οκσάνα Βοεβοντίνα με τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας, σουλτάνου του Κελαντάν, φαίνεται να παίρνει άσχημη τροπή. Σύμφωνα με τη Daily Mail η Οκσάνα ισχυρίζεται ότι η ζωή του γιου της, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια είναι παιδί του πρώην βασιλιά της Μαλαισίας, βρίσκεται σε κίνδυνο. 

Η Ρωσίδα καλλονή, η οποία βγήκε Μις Μόσχα το 2015, είπε πως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στη ρωσική πρωτεύουσα φοβούμενη για τη ζωή του 6 μηνών γιου της.

Όπως αναφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα, η 27χρονη ισχυρίζεται ότι της ζητήθηκε να αποσύρει την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του πρώην βασιλιά της Μαλαισίας για τη διευθέτηση του ζητήματος της πατρότητας του παιδιού, να σταματήσει τη νομική διαδικασία για τη διατροφή και να μην δίνει συνεντεύξεις.

Η Οκσάνα Βοεβοντίνα ανέφερε ότι την προσέγγισε, μέσω του πατέρα της, μία άγνωστη σε αυτήν γυναίκα και της ζήτησε να συναντηθούν σε ένα εστιατόριο στη Μόσχα. Όπως ισχυρίζεται στη συνάντηση δεν πήγε η ίδια, αλλά έστειλε μία φίλη της η οποία ηχογράφησε τη 40λεπτη συνομιλία με την άγνωστη γυναίκα.

“Η Οκσάνα έχει κρυφούς εχθρούς, επομένως πρέπει να αποσύρει την αγωγή της. Πρέπει να μειώσει τα έξοδά της. Πρέπει να κερδίσει χρόνο, η ζωή του γιου της εξαρτάται από αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν ενδιαφέρον για το παιδί, το οποίο είναι μικρό και απροστάτευτο. Έχω πληροφορίες ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και η κατάσταση κλιμακώνεται”, φέρεται να είπε η άγνωστη γυναίκα. Σύμφωνα με το RT, οι ρωσικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments