Αθλητισμός

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξε στο ντέρμπι

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξε στο ντέρμπι
Αντελίνο Βιεϊρίνια: Η ανετοιμότητα του ίδιου του παίκτη είναι ο λόγος που δεν συμμετείχε στο μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Η μη χρησιμοποίηση του Πορτογάλου μπακ χαφ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό προκάλεσε πολλές απορίες. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η Live Sport, o Φερέιρα δεν έριξε στην “μάχη” τον αρχηγό επειδή δεν είναι έτοιμος να παίξει ακόμα, ούτε καν 15 λεπτά. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για αναμέτρηση τέτοιας έντασης.

O προπονητής των Θεσσαλονικιών λοιπόν, έκρινε ότι δεν ήταν απαραίτητο να ρισκάρει και τον κράτησε στον πάγκο.

Η αλήθεια είναι πως η μη επιλογή του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Μάλιστα, αμέσως μετά το ντέρμπι, υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα για τους λόγους που μπορεί να μην επιλέχθηκε. Ο πραγματικός όμως είναι πως το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δεν ήθελε να ρισκάρει.

Υπενθυμίζεται, πως ο Πορτογάλος έπαθε ρήξη χιαστού και μηνίσκου τον Απρίλιο στον αγώνα με την Λάρισα και από τότε είναι εκτός αγωνιστικών χώρων. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε επισημάνει στην ανακοίνωσή της: “Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments