Πολιτική

Μπάκιγχαμ: Το βράδυ του Κυριάκου και της Μαρέβας με τη Βασίλισσα Ελισάβετ [pics]

Μπάκιγχαμ: Το βράδυ του Κυριάκου και της Μαρέβας με τη Βασίλισσα Ελισάβετ [pics]
Μπάκιγχαμ: Δεξίωση για τους ηγέτες του ΝΑΤΟ παρέθεσε η βασίλισσα Ελισάβετ και ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του.

Μπάκιγχαμ: Προσκεκλημένοι της Βασίλισσας Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Η Βασίλισσα παρέθεσε δεξίωση για τους ηγέτες που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που γίνεται στο Λονδίνο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του έφτασαν λίγο μετά τις 19:15 το απόγευμα (σ.σ. ώρα Ελλάδας) στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου τους υποδέχθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ. Για τη δεξίωση η Μαρέβα Γκραμπόβσκι επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα σε σκούρα πράσινη απόχρωση, τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κότσο και φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ:

its

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Αμερικανός ομόλογός του, Ντόναλντ Τραμπ, με την εντυπωσιακή σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ. Στο περιθώριο του δείπνου, οι ηγέτες του ΝΑΤΟ έβγαλαν και την παραδοσιακή οικογενειακή φωτογραφία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε δίπλα στην Άνγκελα Μέρκελ, πίσω από τον Βρετανό ομόλογό του, Μπόρις Τζόνσον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments